Cauta in 21.294 retete
Dupa ce se spala fructele, se curata de coaja si se taie bucatele mici. Sucul de portocale se amesteca, într-un blender, cu musli si cu fructele si se "toaca" pâna se obtine un piure fin. Bautura se serveste imediat. Daca vreti sa fie revigoranta, puteti sa puneti si câteva cuburi de gheata. Pentru un aspect cât mai rafinat, pune alaturi si câteva bucatele e fructe. Tips: daca nu aveti blender, puteti folosi mixerul vertical.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Drojdia se pune într-un bol mic cu putin zahar si 5 linguri de lapte si se lasa la crescut. Între timp, faina se pune într-un vas mare, apoi se adauga ouale batute bine. Topim zaharul în lapte, punem aromele si le punem peste faina. La final, adaugam drojdia crescuta si margarina topita si se amesteca pâna se obtine o compozitie omogena. Se lasa coca la crescut pâna i se dubleaza volumul. Când e gata, din compozitia rezultata se întind foi având grosimea de 1 cm. Cu un pahar se fac...
Reţetă de pe retete.eva.ro
un desert rapid si usor de facut din cozonacul ce poate ...
Reţetă de pe dianacakes.blogspot.com
Iata o idee simpla si rapida pentru o gustare dulce. Ingredientele sunt simple, pregatirea este foarte usoara si pot fi pregatite si de un bucatar incepator sau un copil cu chef de joaca in bucatarie! :) Ingrediente 2 banane 1/2 ceasca de nuca de cocos 1 ceasca de frisca un pliculet de zahar vanilat Bateti frisca cu zaharul si tavaliti bananele curatate in frisca, apoi presarati cu generozitate nuca de cocos. Taiati banana feliute doar inainte de servire, pentru a nu se oxida. Noi am mai ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Perele le curetati si le taiati in sferturi.Se pune unt la topit in tigaie, se arunca si eprele acolo si se intorc des ca sa le cuprinda untul.Cand s-au muiat se pune scortisoara si zahar in tigaie dupa gust, se lasa sa mai fiarba cam 10 minute. Separate se topeste cateva linguri zahar, sa fie aramiu la culoare. Se ia o hartie de copt, se ia o lingura de zahar topit si se pune pe hartie plimband lingura ca sa iasa niste bete de caramel. Se pun perele in cupa, sosul care se lasa de la topit,...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Un desert special, in care pastele intalnesc un sos inedit pe ... . Trucul de la baza acestui desert consta in folosirea inghetatei de ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... , de ce nu, si un desert sexual? Prima incercare de acest ... lansat pe piata si un desert care pastreaza conotatia, dar face ... afine. O alta figurina transformata in desert il reprezinta pe fostul dictator ... furnici negre Polyrachis. Rezultatul: un desert racoritor, care desfunda caile nazale ... "mici comori" se inscrie si desertul japonezilor. Ei pretuiesc mai mult ... , va potoliti si pofta...
Reţetă de pe retete.eva.ro
4 mere, 2 linguri zahar, coaja rasa de la o lamiie, zeama de la o lamiie, 150 gr. frisca, 10-15 boabe de visine din dulceata Mod de preparare: Merele se curata de coaja, se rad pe razatoarea mare si se amesteca cu visinile, coaja de lamiie si zeama de lamiie. La urma, se adauga frisca. Se serveste in castronase pentru compot, garnisite cu boabe de visine. Este un desert care se poate prepara chiar in timpul mesei.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... voi face. Din toata aceasta treaba iasa un desert spumoso-cremos ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Acest desert cu avocado este exact gustul exotic de care iti ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Mod de preparare: Incalzim laptele si smantana intr-o cratita cu baza grea si stabila,pana incepe sa fiarba.Luam cratita de pe foc,adaugam vanilia si lasam asa. Intre timp,intr-un bol mare,frecam galbenusurile cu zaharul pana se albesc.Turnam incet peste crema de ou laptele cu smantana si amestecam bine,pana se ingroasa destul cat sa se lipeasca pe dosul lingurii. Lasam crema sa se raceasca ,o mutam intr-o forma rotunda si dam la congelator. Daca avem masina de inghetata,turnam si invartim...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... se imparte in 4 cupe pentru desert. Cafeau se amesteca cu 7 linguri ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Ingrediente: 50 gr musli fruncte tropicale 150 gr iaurt simplu 2 rondele de ananas Se obtin doua pahare.
Reţetă de pe ala-cooking.blogspot.com
... mancare sofisticate, alese, inedite. Pentru desertul unei seri de vara, alaturi ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pentru a face un sos de capsuni în care se înmoaie piscoturile trebuie sa mixezi în blender capsunile cu zeama de lamâie, zaharul si apa rece. Galbenusurile se mixeaza cu zaharul pâna când devin pufoase, apoi se adauga mascarpone si se mixeaza împreuna câteva minute. Foloseste o tava pe care sa asezi straturile prajiturii. Pune putina crema pe fundul tavii, aranjeaza piscoturile trecute în prealabil prin sosul de capsuni, pune un strat de crema, dupa care continua cu piscoturile. La...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... sfert de ora, un mic desert delicios si gurmand. Eu cred ... s-a intarit, le dezlipiti si micul desert pentru o cafea calda este gata ...
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
Bananele se taie în doua la jumatate. În locul unde ai taiat vei insera batul de înghetata obtinând astfel patru bucati de banane pe bat. Înveleste-le în folie de aluminiu si pune-le la congelator timp de doua ore. Topeste ciocolata si untul într-un vas pus în apa fierbinte sau în cuptorul cu microunde, dupa preferinta. Daca optezi pentru cuptor seteaza timer-ul la 30 de secunde, scoate vasul, amesteca si introdu-l pentru alte 30 de secunde. Repeta procesul, astfel încât timpul de...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Un desert rapid (daca nu luam in calcul timpul petrecut la ... fructe exotice  din compot, acest desert face parte dintr-o familie mare ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Din pacate nu mai stiu unde am gasit reteta asta. Parca in Bucataria pentru toti , dar nu as baga mana in foc. Oricum delicoasa reteta. Incepeti mai intai cu stratul de mere: razaliti 1 kg de mere , amestecati cu 2 lingurite de scortisoara si 50 de grame de unt si intindeti compozitia intr-o tava. Dati la cuptor la foc potrivit pana cand se evapora zeama lasata de mere. Intre timp pregatiti urmatorul strat - crema. Frecati bine 6 galbenusuri de ou cu 250 g de zahar si 1 lingura de zahar...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Pregatim budinca conform indicatiilor de pe ambalaj,inlocuind laptele cu apa.Merele le curatam si le dam pe razatoare.Le stoarcem si le calim putin.Le adaugam reci in budinca si astfel obtinem o crema.Intr-o tava asezam un rand de biscuiti peste care asezam crema si acoperim cu biscuiti.Presaram zahar pudra vanilinat.Servim a doua zi.Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro