Cauta in 138.386 retete
Se amesteca toate ingredietele si din aluatul rezultat se coc 3 foi pe dosul tavii. CREMA: Se amesteca foarte bine 300 gr lapte cu 5 lg faina pana cand dispar cocoloasele. Se adauga 3 galbenusuri si 4 lg zahar pudra. Aceasta compozitie se fierbe la foc foarte mic/pe abur amestecand continuu pana se ingroasa,apoi se lasa sa se racesca foarte bine. Se freaca 200 gr unt cu 200 gr zahar pudra apoi se adauga pe rand din compozitia anterioara racita. Crema obtinuta se imparte in doua. Intr-o parte...
Reţetă de pe www.culinar.ro
... crema: aceleasi ingrediente ca la cremes cu crema. Aluatul se intinde ...
Reţetă de pe www.retete-online.com
375-400 g aluat frantuzesc sau foi cumparate de-a gata 900 ml ...
Reţetă de pe www.retetazilei.ro
Aluat foietaj(frantuzesc) 1 buc sau foi de Cremsnit din comert Oua ...
Reţetă de pe www.lalena.ro
Varianta tiparibila Retete > Prajituri > Cremsnit (Cremes) Informatii Dificultate: Timp necesar: 90 minute Portii: 12 Cremsnit (Cremes) Ingrediente Cantitatile sunt pentru o tava cu ... cm Foi 375-400 g aluat frantuzesc sau foi cumparate gata facute ...
Reţetă de pe www.vulpeabucatar.com
Aluat foietaj(frantuzesc) 1 kg luati sau 1 pachet cu 2 foi de aluat ...
Reţetă de pe www.lalena.ro
Aluat foietaj(frantuzesc) 1 kg luati sau 1 pachet cu 2 foi de aluat ...
Reţetă de pe www.lalena.ro
... doar o varianta a celebrului mille-feuille frantuzesc. In Ardeal, delicioasa prajitura mai este cunoscuta si ca cremes, nume derivat din maghiara, in ... aluatul cu multe straturi (aluatul frantuzesc), iar intre ele, varianta aleasa ...
Reţetă de pe gurmandino.ro