Cauta in 139.660 retete
... uscata 3 cepe 2 linguri ulei 1 lingura bulion 1 frunza de dafin Mod de ... fasolea fiarta si se adauga bulion, o frunza de dafin, sare. Se ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... usturoi, o ceapa mare, o lingurafaina, 2-3 linguri bulion, 2 linguri grasime, sare. Mod de ... taiat fin, sarea si faina, bulionul si se stinge cuapa sau ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , tocat; 1 cana sos de rosii (bulion); 1/4 lingurita maghiran; 1/4 lingurita ardei iute ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... 1 mica, 2-3 cartofi, 3rosii sau o lingurita bulion, 1 lingura ulei, 1 lingura faina, verdeata ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... sosulde rosii: 500 g. rosii in bulion, o lingurita de zahar. Mod de ... rosii din 500 g. rosii in bulion, o linguritade zahar si putina apa ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... marunt, si cu rosii din bulion. Timp de preparare: 50 de ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... ; 50 g masline negre nesarate; 1 lingura bulion; 200 g macaroni sau gnocchi; sare ... rosiile decojite si maruntite, apoi bulionul si maslinele. 3. Fierbe totul la ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... de faina, 2-3 linguri de ulei, bulion, sare. Mod de preparare: Se ... . Cand faina e rumenita, se pune bulionul si se amesteca bine. Se ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... mari 1 1/2 cana suc de rosii (bulion) 1 cana de apa 1 lingura otet ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , tocat; 1 cana sos de rosii (bulion); 1/4 lingurita maghiran; 1/4 lingurita ardei iute ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Iti trebuie: 1 kg cartofi 3-4 linguri ulei 2-3 linguri bulion dizolvat in apa 3 linguri mujdei 1 legatura patrunjel sare. Pregatesti asa: Fierbeti cartofii in coaja in apa cu sare. Lasati-i la racit. Curatati cartofii dupa ce s-au racit si apoi taiat-i in sferturi. Puneti-i intr-o tigaie si inabusiti-i apoi, cu bulionul si mujdeiul preparat dinainte, timp de 8-10 minute. La sfarsit adaugati patrunjel si potriviti de sare.
Reţetă de pe www.bucatarul.ro
Pestele se curata se spala si se taie in bucati se aseaza intr-o oala sub presiune. Ceapa se taie sub forma de solzi se adauga bulionul, uleiul ,otetul, boabele de piper, foile de dafin si sarea dupa gust. Se adauga apa atat cat sa acopere bine ingrediente. Se fierbe la foc mic 45 de minute. Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
... din ulei, vinul rosu, 2 linguri bulion si putin piper macinat. Se ... se toarna deasupra restul de bulion. Se presara cu cimbrul uscat ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... 6 catei de usturoi 100 ml bulion ulei 1/2 cana orez 2 oua 1 lingurita ... . La final, adaugi usturoiul zdrobit, bulionul si patrunjelul. Lasi sa dea ...
Reţetă de pe www.bucatarul.ro
Se framanta toate ingredientele, se imparte aluatul in 3 parti si se coc 3 foi pe fundul tavii, tapetata in prealabil cu faina. Din 2 cani de zahar si 2 cani apa se face un sirop mai gros cu care se insiropeaza cele 3 foi. Se face o crema din gem amestecat cu nuci macinate si se umplu foile. Optional se poate adauga glazura de cacao deasupra ultimei foi. POFTA BUNA TUTUROR!
Reţetă de pe retete.eva.ro
... rantas care se stinge cu bulion si cu putina apa. Se ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... cand devin foarte moi, iar bulionul a devenit foarte parfumat. Se aseaza ... in doua straturi. Se filtreaza bulionul intr-un castron mare. Legumele ... din sita se arunca. Se lasa bulionul sa se raceasca complet ... mai placa si urmatoarele retete: Bulion de zarzare ... pulpa iar in ... pana se face ca un bulion mai subtire. Potrivit de sare ... au inceput sa se parguiasca. Bulion...
Reţetă de pe www.retete-sanatoase.ro
sos de ceapa cu bulion Ingrediente 1 lingura ulei, 1 ceapa mare, 1 lingura ... , sare, 1 lingurita de zahar, 1 lingura bulion, 1-2 linguri otet sau zeama de ... carne, se adauga sare, zahar, bulion. Se fierbe 10 minute, si ...
Reţetă de pe www.egustos.ro
... 5 min dupa care am adaugat bulionul.Am pus sare si piper ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Intr-o cratita, punem uleiul la incins, adaugam faina, rumenim usor, apoi stingem cu bulion de casa, amestecam sa nu se formeze cocoloase, adaugam frunza de dafin, piper macinat, lasam sa fiarba 1-2 minute. Sosul trebuie sa aiba consistenta unei smantani curgatoare. Se potriveste de sare. Se serveste cu chiftele, cu pireu de cartofi si snitele, merge foarte bine si langa carne afumata.
Reţetă de pe www.bucataras.ro