Cauta in 123.816 retete
... . Friptura de vita este foarte gustoasa cand e bine rumenita in exterior ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Fie ca iti doresti sa tii intreg Postul Pastelui, fie ca preferi sa consideri aceasta perioada de purificare spirituala drept o simpla cura de detoxifiere primavaratica, cert este ca toate gospodinele se orienteaza, pana la sarbatoarea Invierii, spre preparate si meniuri usoare, fara ingrediente de origine animala. Si, de ce sa nu recunoastem, postul reprezinta o excelenta ocazie de purificare sufleteasca si trupeasca, in acelasi timp. Dupa atatea mese grele si imbelsugate din timpul iernii,...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... de altfel, iesea o maioneza foarte gustoasa, ce-i drept, dar si foarte ...
Reţetă de pe gurmandino.ro
de astazi incepe votarea la concursul "Festivalului Blogurilor Gustoase" am nevoie de votul vostru dragi cititori asadar daca doriti sa o faceti asta e adresa http://www.gustos.ro/concurs/fbg3/voteaza-deserturi/#competitor_50 atentie mare! se acorda un singur vot pe tot parcursul concursului!!! va multumesc foarte mult!
Reţetă de pe dianacakes.blogspot.com
... de cea din Romania. Este gustoasa, are miros puternic. Mincam rar ...
Reţetă de pe www.foodblog.ro
... si cunoscute, la festivalul blogurilor gustoase organizate de gustos.ro . De ... . In cadrul acestui festival, Povesti gustoase participa la doua categorii. Supe ... ->Voteaza->Feluri principale , gasiti Povesti gustoase si apasati butonul magic care ...
Reţetă de pe povestigustoase.com
Va multumesc ca ma cititi si pentru ca sunteti din ce in ce mai multi, va multumesc pentru comentarii, pe care le astept mereu cu placere, si va doresc Sarbatori fericite, sanatoase si gustoase! Ne reauzim de marti incolo, cu un ultim episod despre calatoria culinara siciliana , si cu evolutia concursului pe care l-am inceput si la care va invit sa luati parte! Toate bune, dragi prieteni!
Reţetă de pe www.foodblog.ro
... cu gogosari copti, este mai gustoasa. Cu o seara inainte de preparare ...
Reţetă de pe www.wikifood.ro
Ciuperci champinion 1 kg Ceapa verde 1 buc 1 legatura Marar verde 1 buc 1 legatura Sare 1 lingurite dupa gust Otet de mere 2 linguri dupa gust Ulei 2 linguri dupa gust Pasi de urmat 1 Fierbi ciupercile 2 Le tai felii subtiri 3 Tai ceapa verde si mararul marunt si le adaugi peste ciuperci 4 Adaugi sare, otet de mere si ulei dupa gust
Reţetă de pe www.lalena.ro
Sa fiti sanatoase, dragele noastre:-P Astea-s niste lalele pe care le vor primi cu placere si barbatii;) Share this: Facebook Twitter Google
Reţetă de pe povestigustoase.com
M-am gandit sa va arat cam ce mancam noi la pranz in zile obisnuite din timpul saptamanii. Salate cu carne.. Imi plac salatele foarte mult. Dar asta numai dupa ce le-am descoperit adevaratul gust. Pana azi vara priveam salata ca pe o muratura...pe langa cartofi si carne. Acum salata o inlocuiesc cu succes in meniul meu in locul cartofilor. O prefer si fac diferite combinatii cu ce am prin frigider. Si folosesc salata iceberg care e preferata mea. Imi pare rau sa spun dar salata noastra ...
Reţetă de pe biancams76.blogspot.com
Se face un aluat din faina,unt,oua,zahar si lapte batut.Se adauga putina sare,bicarbonatul stins cu zeama de lamaie si aromele.Aluatul nu trebuie sa fie prea tare dar nici lipicios.Se lasa la frigider pentru 2 ore.Se intinde o foaie destul de grosuta,apoi se taie forme clasice de minciunele sau alte forme care va trec prin minte. Se prajesc in ulei incins.La final se pudreaza cu zahar pudra si vanilie. Mie imi plac cu lapte sau iaurt,dar le combin si cu o dulceata acrisoara de merisoare ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... , salate sau sosuri deosebit de gustoase, care vor transforma postul intr ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
ZIUA I Pranz: 1. Bors de dovlecei Mod de preparare: fierbe 2-3 dovlecei taiati cubulete in putina apa cu un varf de cutit de sare. Strecoara-i si fierbe in zeama 3-4 fire ceapa verde tocata si 2 linguri de orez. Cand s-a fiert orezul pune dovleceii, 1 cana de bors fiert separat, verdeata tocata si mai da-le intr-un clocot. Stinge focul si presara patrunjel verde. 2. Mamaliga cu ciuperci Mod de preparare: caleste 150 g ciuperci taiate cu un catel de usturoi tocat, o lingurita de ulei de...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Timp de preparare: 30 minute (complexitate redusa) Ingrediente: Sunca 300g cascaval - 200 gr mazare conservata - 1 borcan un borcan de ciuperci marinate smantana - 1 lingura maioneza - 1 lingur sare si piper Mod de preparare: Taiem sunca julienne, cascavalul il dam prin razatoare iar ciupercile sau le taiem felii sau le punem intregi daca sunt micute. Adaugam celelalte ingrediente si mestecam grijuliu si desigur Pofta Buna si Mare !!!
Reţetă de pe www.wikifood.ro
Se amesteca faina, zaharul si un vârf de cutit de sare într-un vas încapator, dupa care se adauga ouale batute împreuna cu laptele. Se poate pune si o lingurita de ulei în compozitie, însa este la alegere. Se amesteca încet pentru a nu se forma cocoloase, rabdarea este cheia unor clatite perfecte. Se amesteca întreaga compozitie pâna devine fina, cu o consistenta nici groasa, dar nici subtire. Dupa aceea se începe prajirea, si în functie de rezultat se mai adauga faina ori lapte,...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Timp de preparare: 2 ore (complexitate redusa) Ingrediente: 2 kg de ciuperci 750 g de ceap 500 ml de bulion 250 ml de vin alb 750 ml de ulei Mod de preparare: Se cur i se spal bine ciupercile. Se taie bucaele i se opresc n ap clocotit srat 10 minute.Se scurg. Se clete ceapa. Se pun ciupercile, vinul, bulionul, sare, piper, foi de dafin. Se fierbe pn scade zeama i iese uleiul la suprafa.(in cuptor, cratia acoperitA cu folie de aluminiu) Nu trebuie amestecat. Se pune n borcane si se fierbe n ...
Reţetă de pe www.wikifood.ro
1. Dupa ce ai pus faina într-un bol mare de sticla, se face în mijloc un loc în care sa pui apa calda si drojdia pe care sa o lasi 15 minute. 2. Apoi se amesteca toate ingredientele, se framânta bine aluatul si se acopera cu un prosop/folie alimentara, lasându-se la dospit într-un loc cald, timp de o ora. 3. Dupa ce aluatul si-a dublat cantitatea se scoate pe un blat de lemn tapetat cu faina, se da forma dorita pâinii în functie de tava pe care ai ales-o pentru copt. Se tapeteaza...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Timp de preparare: 3 ore si 30 minute (complexitate medie) Ingrediente: doua borcane ciuperci marar patrunjel ulei 5 cepe 400 gr orez bulion 0 cana suc de rosii 2 cani 4 morcovi 2 dovlecei maggi varza 3 buc Mod de preparare: Scoatem cotorul de la varza cu un cutit si o punem la oparit timp de cateva minute.Curatam legumele, dam morcovul si dovlecelii pe razatoarea mica, ceapa o calim in uleiul bine incins peste adaugam morcovul si dovlecelul lasam sa scada bine . Separat intr-un vas punem ...
Reţetă de pe www.wikifood.ro
Se fierbe spanacul în apa cu sare si se pune la scurs. Separat, se fierbe telina, morcovul si cartofii (cuburi). Se scurg, se se pun împreuna cu spanacul într-un bol si se blenduiesc, adaugându-se, treptat, si laptele. Se mai adauga ulei de masline si smântâna, dupa gust.
Reţetă de pe retete.eva.ro