Cauta in 49.729 retete
Se curata merele, se dau pe razatoarea mare si se calesc împreuna cu zaharul si scortisoara. Apoi se da la racit. Pâna se raceste ne ocupam de luat. Într-un castronel punem drojdia sfarâmata cu 2 lingurite de zahar, putina apa calduta si amestecam bine. Pe deasupra punem o lingura de faina si lasam la crescut. Dizolvam zaharul în apa calduta si adaugam peste faina. Apoi punem razatura de la o lamâie, zaharul vanilinat, drojdia crescuta, margarina si le amestecam pâna se omogenizeaza...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... . Friptura de vita este foarte gustoasa cand e bine rumenita in exterior ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... de altfel, iesea o maioneza foarte gustoasa, ce-i drept, dar si foarte ...
Reţetă de pe gurmandino.ro
de astazi incepe votarea la concursul "Festivalului Blogurilor Gustoase" am nevoie de votul vostru dragi cititori asadar daca doriti sa o faceti asta e adresa http://www.gustos.ro/concurs/fbg3/voteaza-deserturi/#competitor_50 atentie mare! se acorda un singur vot pe tot parcursul concursului!!! va multumesc foarte mult!
Reţetă de pe dianacakes.blogspot.com
... de cea din Romania. Este gustoasa, are miros puternic. Mincam rar ...
Reţetă de pe www.foodblog.ro
... si cunoscute, la festivalul blogurilor gustoase organizate de gustos.ro . De ... . In cadrul acestui festival, Povesti gustoase participa la doua categorii. Supe ... ->Voteaza->Feluri principale , gasiti Povesti gustoase si apasati butonul magic care ...
Reţetă de pe povestigustoase.com
Va multumesc ca ma cititi si pentru ca sunteti din ce in ce mai multi, va multumesc pentru comentarii, pe care le astept mereu cu placere, si va doresc Sarbatori fericite, sanatoase si gustoase! Ne reauzim de marti incolo, cu un ultim episod despre calatoria culinara siciliana , si cu evolutia concursului pe care l-am inceput si la care va invit sa luati parte! Toate bune, dragi prieteni!
Reţetă de pe www.foodblog.ro
... , salate sau sosuri deosebit de gustoase, care vor transforma postul intr ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Sa fiti sanatoase, dragele noastre:-P Astea-s niste lalele pe care le vor primi cu placere si barbatii;) Share this: Facebook Twitter Google
Reţetă de pe povestigustoase.com
M-am gandit sa va arat cam ce mancam noi la pranz in zile obisnuite din timpul saptamanii. Salate cu carne.. Imi plac salatele foarte mult. Dar asta numai dupa ce le-am descoperit adevaratul gust. Pana azi vara priveam salata ca pe o muratura...pe langa cartofi si carne. Acum salata o inlocuiesc cu succes in meniul meu in locul cartofilor. O prefer si fac diferite combinatii cu ce am prin frigider. Si folosesc salata iceberg care e preferata mea. Imi pare rau sa spun dar salata noastra ...
Reţetă de pe biancams76.blogspot.com
Se amesteca faina, zaharul si un vârf de cutit de sare într-un vas încapator, dupa care se adauga ouale batute împreuna cu laptele. Se poate pune si o lingurita de ulei în compozitie, însa este la alegere. Se amesteca încet pentru a nu se forma cocoloase, rabdarea este cheia unor clatite perfecte. Se amesteca întreaga compozitie pâna devine fina, cu o consistenta nici groasa, dar nici subtire. Dupa aceea se începe prajirea, si în functie de rezultat se mai adauga faina ori lapte,...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Extrem de hranitoare, soia reprezinta o alternativa excelenta pentru persoanele care prefera sa reduca sau sa elimine consumul de carne. Avand in vedere faptul ca ne aflam in Postul Pastelui, cu atat mai mult sunt cautate retetele din care lipsesc produsele de origine animala. Numeroase studii de specialitate indica faptul ca un consum de alimente care contin proteina de soia poate reduce riscul aparitiei bolilor de inima. Mai mult decat atat, exista un interes tot mai crescut fata de...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Punem intr-un vas ingredientele pentru aluat - 300 g faina, 125 g margarina, 1 lingura de zahar, 1 varf cutit sare, 5 g drojdie, 100 ml vin alb. Framantam pana obtinem un aluat uniform. Apoi il punem sa se odihneasca in frigider. Ca sa obtinem umplura de mac avem nevoie de 175 g mac macinat, 125 g zahar, 15 g miere 10 g stafide, 10 g pesmet (alb) dulce (biscuiti macinati), 125 ml apa, coaja de lamaie, zahar cu vanilie. Punem la fiert apa, mierea si zaharul. Cand au dat in clocot, le luam de...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se fierbe spanacul în apa cu sare si se pune la scurs. Separat, se fierbe telina, morcovul si cartofii (cuburi). Se scurg, se se pun împreuna cu spanacul într-un bol si se blenduiesc, adaugându-se, treptat, si laptele. Se mai adauga ulei de masline si smântâna, dupa gust.
Reţetă de pe retete.eva.ro
1. Dupa ce ai pus faina într-un bol mare de sticla, se face în mijloc un loc în care sa pui apa calda si drojdia pe care sa o lasi 15 minute. 2. Apoi se amesteca toate ingredientele, se framânta bine aluatul si se acopera cu un prosop/folie alimentara, lasându-se la dospit într-un loc cald, timp de o ora. 3. Dupa ce aluatul si-a dublat cantitatea se scoate pe un blat de lemn tapetat cu faina, se da forma dorita pâinii în functie de tava pe care ai ales-o pentru copt. Se tapeteaza...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se curata merele, se dau pe razatoarea mare si se calesc împreuna cu zaharul si scortisoara. Apoi se da la racit. Pâna se raceste ne ocupam de luat. Într-un castronel punem drojdia sfarâmata cu 2 lingurite de zahar, putina apa calduta si amestecam bine. Pe deasupra punem o lingura de faina si lasam la crescut. Dizolvam zaharul în apa calduta si adaugam peste faina. Apoi punem razatura de la o lamâie, zaharul vanilinat, drojdia crescuta, margarina si le amestecam pâna se omogenizeaza...
Reţetă de pe retete.eva.ro
1. Drojdia se dizolva in putin lapte cald, se adauga ouale, un praf de sare, restul de lapte, faina cat cuprinde (cca 400g) si se framanta un aluat ca de paine, care se lasa la crescut. 2. Ceapa se taie pestisori, iar dovlecelul necuratat de coaja se taie rondele. 3. Legumele taiate se calesc in ulei pana se inmoaie putin, se adauga sunca afumata taiata bucatele. Se iau de pe foc si se potriveste gustul de sare si piper. Eu am taiat cateva rondele de morcov, dovlecel, ardei, ceapa si le-am...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Fie ca iti doresti sa tii intreg Postul Pastelui, fie ca preferi sa consideri aceasta perioada de purificare spirituala drept o simpla cura de detoxifiere primavaratica, cert este ca toate gospodinele se orienteaza, pana la sarbatoarea Invierii, spre preparate si meniuri usoare, fara ingrediente de origine animala. Si, de ce sa nu recunoastem, postul reprezinta o excelenta ocazie de purificare sufleteasca si trupeasca, in acelasi timp. Dupa atatea mese grele si imbelsugate din timpul iernii,...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Taie merele felii, lamâia si ceapa în 4, zdrobeste usturoiul si amesteca-le pe toate cu uleiul de masline si condimentele. Pregateste doua tavi cu hârtie de copt si distribuie în mod egal legumele în ele. Puiul se freaca cu uleiul ramas de la legume, adaugându-se jumatate de lingurinta de sare si înca jumatate de piper. Bucatile de pui se pun printre legume si se lasa 10 minute la cuptor. Dupa 10 minute se întoarce puiul si se mai lasa înca pe atât. Se scoate tava si se introduce...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Iti trebuie: 500 g surimi congelat 1 cutie porumb 5 oua 2 legaturi ceapa verde 1 legatura patrunjel verde 1 ceapa rosie 300 ml iaurt de bivolita 250 ml maioneza 1 ardei iute sare piper. Pregatesti asa: Lasi surimi la decongelat, ii scoti din plasticul in care sunt ambalati, ii clatesti in putina apa rece si ii usuci cu un prosop. Ii toci rondele si ii pui intr-un castron. Fierbi ouale in apa cu sare. Le lasi sa se raceasca, le cureti de coaja, le tai cubulete si le pui peste surimi. Porumbul...
Reţetă de pe www.bucatarul.ro