Cauta in 138.384 retete
rapan 450g ulei de masline 50g catei de usturoi 2 vin alb 75ml sos de rosii 150ml busuioc 6-7 frunze leg. marar 1 sare piper Mod de preparare Curatati, spalati si taiati melcii in bucatele. |nabusiti-i 10 minute in ulei, apoi stingeti-i cu vinul. Dupa ce vinul se evapora, puneti sosul de rosii, verdeata tocata marunt si potriviti de sare si piper. Lasati sa fiarba la foc mic pana cand sosul scade, iar la final puneti usturoiul tocat marunt. Mai lasati sa fiarba 1-2 minute.
Reţetă de pe bucataria.realitatea.net
... gratar sau unei portii de rapane proaspete. M-a impresionat placut si neasteptat ...
Reţetă de pe www.foodblog.ro
... si fructele de mare autohtone  rapane , pe care tanti chelnerita le ...
Reţetă de pe www.foodblog.ro
... este mult mai rezistent la rapan si fainare, comparative cu soiul ...
Reţetă de pe www.culinar.ro
... in gradinile bunicilor. Sunt iuti, rapanosi chiar, iti dau lacrimile cand ...
Reţetă de pe ebunatati.blogspot.com