Cauta in 66.661 retete
Timp de preparare: 10 minute (complexitate redusa) Ingrediente: * 300 g curmale * 300 g nuca cocos Mod de preparare: Video cu demonstrarea retetei http://www.youtube.com/watch?v=yevebP2xAc4 Aceasta este cea mai simpla, si cea mai delicioasa prajitura fara foc. Toate se dau prin robot si ori se preseaza compozitia intr-o tava tapetata cu nuca de cocos, ori se fac bilute date prin nuca de cocos, nuca, cacao, pudra de roscove, orice vi se pare delicios. Pofta buna!
Reţetă de pe www.wikifood.ro
Iti trebuie: 500 g lapte praf 100 g nuca de cocos 200 g zahar pudra 200 g unt 100 g midgale intregi 2 foi de napolitana sfaramate cu pisalogul 1 lingura cu smantana sau iaurt mai gras. Pregatesti asa: Amesteca laptele praf cu zaharul, nuca de cocos si apoi cu untul (lasat in prealabil la temperatura camerei sau incalzit putin la microunde). Pune si lingura cu smantana, amesteca pana ce aluatul devine omogen. Adauga foile de napolitana sfaramate. Daca aluatul e prea tare, pune putina smantana....
Reţetă de pe www.bucatarul.ro
Timp de preparare: 1 ora (complexitate redusa) Ingrediente: Blat: 8 albusuri, 300 grame zahar, 200 grame nuca de cocos,5 linguri de faina. Crema: 8 galbenusuri, 200 grame de zahar,4 linguri faina, 8 linguri de lapte, 300 grame unt, 2 plicuri de zahar vanilat. 75 grame de nuca de cocos Mod de preparare: Blatul: 8 albusuri se bat cu 300 de grame de zahar. Cand capata consistenta se adauga 200 de grame de nuca de cocos si 5 linguri de faina. Se toarna amestecul intr-o tava unsa si tapetata si se...
Reţetă de pe www.wikifood.ro
Timp de preparare: 30 minute (complexitate redusa) Ingrediente: 1 litru lapte 12 linguri pline de gris 25 g unt de cocos (sau unt obisnuit) 250g zahar 200 g cocos vanilie zahar vaniliat 2 plicuri cocos pentru ornat si bomboane boni bon Mod de preparare: se pune laptele la fiert cu zaharul si cand a inceput sa fiarba bunem grisul in ploaie ,cand s-a ingrosat ca la budinca stingem focul adaugam untul de cocos si-l incorporam dupa care adaugam zaharul vaniliat ,nuca de cocos si esenta de vanilie...
Reţetă de pe www.wikifood.ro
Timp de preparare: 1 ora si 10 minute (complexitate medie) Ingrediente: 400 gr lapte praf 150 gr zahar pudra 100 gr unt zeama de lamaie (2 linguri) esenta de vanilie zahar vanilat alune (arahide migdale) nuca de cocos. Mod de preparare: Am amestecat laptele praf cu zaharul pudra si le-am frecat cu untul (la temperatura camerei). Am adaugat esenta, zaharul vanilat, zeama de lamaie si am omogenizat bine compozitia. Am lasat-o apoi la rece cam o jumatate de ora. Am modelat bomboanele, am pus in...
Reţetă de pe www.wikifood.ro
Ingrediente Bomboane Raffaello 170 gr lapte condensat 2 1/2 linguri rase lapte praf ... decorat Bucati: 20 Preparare Bomboane Raffaello Frecati laptele condensat cu untul ... bile de marimea unei bomboane Raffaello, punand cate o migdala in mijloc ... prin cocos 7. Bomboane Raffaello 8. Bomboane Raffaello 9. Bomboane Raffaello Adauga comentariu Listeaza ...
Reţetă de pe www.e-retete.ro
Bomboane Raffaello Ingrediente 400 g lapte praf, 200 g zahar pudra vanilat, 200 ...
Reţetă de pe retete-culinare.freshinfo.ro
... bile de dimensiunea unei bomboane Raffaello. Bomboanele sunt foarte lucioase. * daca ...
Reţetă de pe www.e-retete.ro
... micute, de dimensiunea unei bomboane Raffaello. Umeziti-va mainile dupa fiecare ...
Reţetă de pe www.e-retete.ro
... .com/2010/01/bomboane-raffaello-homemade-raffaello.html http://anastassiacafe.blogspot ...
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
Prajitura Raffaello Pentru azi avem Prajitura Raffaello in prim plan. O prajitura delicioasa ce are gustul bomboanelor Raffaello foarte usor de preparat. Va recomandam sa incercati si varianta rapida al acestei prajituri si anume Raffaello Rapid ce nu necesita coacere. La prepararea acestei Prajituri Raffaello am folosit ca si masura o cana de 300 ml si o tava cu dimensiunea de 23
Reţetă de pe www.bucatareselevesele.ro
Reteta: Raffaello Ingredientele retetei culinare: => 1 pachet nuca de cocos => 200 g zahar pudra => 200 g margarina => 1 foaie napolitana sfaramata => 2 plicuri zahar vanilat ...
Reţetă de pe www.retetelebucatarului.ro
... gr nuca cocos 10 bomboane raffaello Mod de preparare: Batem albusurile ... . Pe fiecare asezam cate o bomboana raffaello. Reteta bomboanelor o gasiti aici . Taiem ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
... gandit ca o noua varianta a prajiturii Raffaello , mai economica si mai rapida ...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
... 400 gr Nutella 12 bomboane Raffaello, injumatatite Mod de preparare: 1. Incinge ... pe margini 12 jumatati de Raffaello.Mai adauga 2-3 linguri pline de ... margini inca 12 jumatati de Raffaello.Mai adauga 2-3 linguri pline de ...
Reţetă de pe www.wikifood.ro
Pt Blat: 125 gr.Unt/ Margarina 100gr.Zahar 3 Oua 175 gr.faina 3 linguri de Lapte 1 lingura apa minerala ( cu gaze) 2linguritze Praf de copt 1 Lamaie(numai coaja ei) Un pic de sare 1 lingura pesmet pt tapetat tava. Pt.Crema: 5 Foi de Gelatina 250gr.Mascapone 350gr Quark( brinza dietica dulce) 100 gr Zahar 1 Plic de Vanilie 1 Compor de Piersici 125 ml de sirop din Compot 4 linguri pline Cocos 250ml Smantina pt.frisca Pregatirea Blatului: Se pun toate intr-un castron unt-ul (sau...
Reţetă de pe sella-koch.blogspot.com
Tort Raffaello Acest Tort Raffaello este de fapt prajitura Raffaello doar ca am pregatit-o sub forma de tort . Se poate pregati si in tava normala cu dimensiunea de 30
Reţetă de pe www.bucatareselevesele.ro
Ingrediente: - 100 g alune nesarate - 200 g nuca de cocos - 150 g zahar pudra - 150 g lapte praf - 2 foi napolitana - 250 g unt - zahar vanilat Preparare: Untul se lasa la temperatura camerei pentru a se inmuia dupa care se freaca bine pana se albeste si devine cremos. Se adauga zaharul pudra amestecand continuu, apoi laptele praf, 150g nuca de cocos si foile de napolitana sfaramata marunt. Compozitia astfel obtinuta se lasa la frigider timp de 15 minute pentru a se intari. Din compozitie se...
Reţetă de pe www.wikifood.ro
Ingrediente (pentru 30 bucati) 200 gr lapte praf 300 gr cocos 200 gr zahar pudra 200 gr unt 100 gr alune decojite Mod de preparare Se amesteca laptele praf cu zaharul pudra, untul la temperatura camerei si 200 gr cocos. Amestecam cu mana pana rezulta un aluat sfaramicios. Nu va speriati, aluatul va deveni maleabil de la cadura mainilor si va fi usor de modelat. Se ia cate o bucata din compozitie, se pune in mijloc cate o aluna si se modeleaza cu mana in forma de bilute. Se tavalesc...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com