Cauta in 140.519 retete
BLATUL; SE BAT SPUMA CELE 5 ALBUSURI CU 300gr.ZAHAR PUDRA.TREPTAT,SE ADAUGA 150gr.NUCA DE COCOS,100 gr.FAINA SI PRAFUL DE COPT.SE COACE,IAR CAND SE RACESTE,SE INSIROPEAZA CU 10 LINGURI LAPTE FIERT( MAI MULT MARGINILE). CREMA: CELE 5 GALBENUSURI SE AMESTECA BINE CU 5 LINGURI DE ZAHAR,6 LINGURI DE FAINA SI 250ml.LAPTE.SE FIERB PANA SE INGROASE. SEPARAT SE FREACA UN PACHET DE UNT CU 50gr.ZAHAR PUDRA SI CELE 5 PACHETELE DE ZAHAR VANILINAT.CAND S-A RACIT CREMA,SE ADAUGA UNTUL FRECAT CU ZAHARUL.SE...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Iti trebuie: 150 g lapte praf 125 g zahar pudra 100 g unt moale 150 g nuca de cocos migdale Pregatesti asa: Intr-un castron, freaca energic untul pana iese toata apa. Adauga zaharul si amesteca pana se topeste. Incorporeaza laptele praf si 100 g de nuca de cocos. Amestecul obtinut trebuie sa fie usor sfaramicios. Modeleaza bomboanele (nu uita sa pui in mijloc cate o migdala). Tavaleste-le prin restul de nuca de cocos si lasa-le la rece minimum ora. Pofta buna!
Reţetă de pe www.bucatarul.ro
Iti trebuie: 250 g zahar pudra cu aroma de vanilie 250 g lapte praf 1 pachet de unt 200 g nuca de cocos alune de padure Pregatesti asa: Zaharul pudra si margarina se pun intr-un vas la foc mic pana devin lichide,apoi se pune laptele praf si 100 g de nuca de cocos. Se amesteca bine. Din aceasta compozitie se formeaza bilute in mijlocul carora se pune cate o aluna. Se tavalesc prin restul de nuca de cocos. Se dau la rece. Pofta buna!
Reţetă de pe www.bucatarul.ro
Se amesteca laptele praf cu zaharul si cu untul si cu 1/2 din cantitatea de nuca de cocos si se formeaza bilute in interiorul carora se pun alunele si apoi se vor tavali prin nuca de cocos. Eu am impartit compozitia in doua, iar intr-una din parti am pus cacao, deoarece am vrut sa fac si bilute cu cacao. Au iesit dragute si bunute.
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Timp de preparare: 50 minute (complexitate redusa) Ingrediente: 150g zahar pudra cu vanilie 200g lapte praf 200g nuca de cocos o tabla de unt 2 foi de napolitane cu vanilie 100g migdale intregi Mod de preparare: Mixam untul impreuna cu zaharul pudra pana obtinem o spuma, adaugam laptele praf, nuca de cocos si cele 2 foi de napolitane maruntite bine-bine. Obtinem o pasta pe care o tinem 30 de min la frigider. Din pasta luam cate putin, punem o migdala in centru si facem bilute pe care le dam...
Reţetă de pe www.wikifood.ro
Margarina si zaharul pudra se pun intr-un vas pe foc si se amesteca pana se topeste margarina. Se da deoparte, se adauga 150 g nuca de cocos, laptele praf si zeama de lamaie. Dupa racire se fac bilute din compozitie, se pune cate o aluna in mijloc si se tavalesc prin restul de nuca de cocos.
Reţetă de pe www.culinar.ro
Preparare-Crema: Smintina se pune pe foc pina ce da sa fiarba,se adaoga ciocolata si se amesteca in continuu pina aceasta s-a topit. Se adaoga esenta de migdale sau lichiorul si se pune la rece peste noapte,in frigider. Inainte de a fii intinsa intre blaturi se mixeaza bine cu mixerul pina devine spumoasa si batoasa (ca. 10 min.) Preparare-Blat-I: Ouale se separa,galbenusurile se freaca cu 100g zahar,laptele si uleiul. Albusurile se bat spuma cu cele 100g zahar ramase,se amesteca cu ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Iti trebuie: 200 g nuca de cocos 50 g nuca 80 g zahar pudra cu gust de vanilie 2 pliculete de zahar vanilat 2 picaturi esenta de vanilie 100 g lapte praf 1/2 pachet de unt 1 foaie napolitana. Pregatesti asa: Amesteci untul cu zaharul pudra, zaharul vanilat si esenta. Dupa ce s-a format o pasta, adaugi laptele praf, 100 g nuca de cocos, nuca macinata si amesteci bine. Zdrobesti foaia de napolitana, o adaugi peste crema si amesteci. Din pasta rezultata faci bilute de dimensiunea unei nuci, pe...
Reţetă de pe www.bucatarul.ro
Mod de Preparare: Se freaca untul cu zaharul pana se face spuma, se adauga 3 linguri nuca de cocos, dupa care se adauga laptele praf(ca sa ingroase compozitia)se lasa la rece o jumatate de ora. Apoi se fac mingiute mici in mijlocul carora punem o migdala sau o aluna dupa gust si se tavalesc prin nuca de cocos. Sunt f f bune. .
Reţetă de pe www.gospodine.net
250 g zahar pudra, 1 pachet unt, 200 g lapte praf, nuca de cocos, alune nesarate sau nuci Mod de preparare: Se freaca bine untul cu zahar, se amesteca cu laptele praf si 2-3 linguri nuca de cocos. Se fac bilute cam cat o nuca, cu o aluna in mijloc si se tavalesc prin nuca de cocos. Sunt delicioase!
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Rafaelo Ingrediente 250 g zahar pudra, 1 pachet unt, 200 g lapte praf, nuca de cocos, alune nesarate sau nuci Preparare Se freaca bine untul cu zahar, se amesteca cu laptele praf si 2-3 linguri nuca de cocos. Se fac bilute cam cat o nuca, cu o aluna in mijloc si se tavalesc prin nuca de cocos. Sunt delicioase! Durata 1 h
Reţetă de pe retete-culinare.freshinfo.ro
Timp de preparare: 2 ore (complexitate redusa) Ingrediente: Cartofi dulci sau"boniatos" asa cum se spune in Spania sunt de diferite marimi-----eu am folosit unul care avea aproape 1 kg. Aceata reteta este foarte usor de facut ,este f buna si nu este nevoie de multe ingrediente. 800 gr de cartofi dulci 300 gr de cocos 150 gr de zahar. Mod de preparare: -Cartofii dulci ii spalam bine si ii bagam la cuptorul incins la 210 grade pina ce trece testul scobitorii(adica daca bagam scobitoarea si...
Reţetă de pe www.wikifood.ro
... dat peste reteta de "Bomboane Rafaelo...Raffaelo..Raffaello" cu 3 titluri pt ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
Timp de preparare: 30 minute (complexitate redusa) Ingrediente: 150 grame zahar pudra 2 pachetele unt (reci) 200 grame lapte praf 250 grame nuca de cocos. Mod de preparare: Se pune intr-un castron untul si se freaca cu zaharul pudra, se adauga 200 grame nuca de cocos (din care oprim 50 grame pentru tavalirea bilutelor), apoi se ia cu o lingurita din compozitie cit de mari sau mici vrem sa le facem si modelam in palma pentru a se da forma unuei bilute. Pofta buna !
Reţetă de pe www.wikifood.ro
Am facut acest desert dupa reteta Ligiei Pop , si sunt demential de bune.Chiar daca are atat de putine ingrediente sunt peste asteptari de bune. Eu am folosit asa: 400 gr curmale fara samburi jumatate de zeama de lamaine 300 g nuca de cocos. Le-am blenduit pe toate, dupa care am format biltute si le-am dat prin nuca de cocos. Tips:daca le lasati in frigider inainte de a le consuma macar 2 ore sunt mult mai delicioase.
Reţetă de pe antzukastuff.blogspot.com
300 g zahar pudra 300 g lapte praf 200 g nuca de cocos 300 g unt Preparare: Mixam untul cu zaharul pudra pana se face spuma apoi adaugam laptele praf si nuca de cocos. Obtinem o pasta din care formam bilute si le tavalim prin nuca de cocos. Dupa ce am terminat le punem la figider jumatate de ora. Rafaelo este unul dintre dulciurile preferate ale familiei mele. Este o reteta simpla, usor de facut si care nu necesita coacere. O fac ori de cate ori am la indemana lapte praf.
Reţetă de pe www.petitchef.ro
Timp de preparare: 1 ora (complexitate redusa) Ingrediente: 250 g zahar pudra 1 pachet unt 200 g lapte praf nuca de cocos alune nesarate sau nuci Mod de preparare: Se freaca bine untul cu zahar, se amesteca cu laptele praf si 2-3 linguri nuca de cocos. Se fac bilute cam cat o nuca, cu o aluna in mijloc si se tavalesc prin nuca de cocos. Sunt delicioase!
Reţetă de pe e-culinar.blogspot.com
Mod de preparare 250g zahar vanilat pudra, 250g lapte praf, 1 pachet unt, 200g nuca de cocos, alune de padure. Zaharul pudra si margarina se pun intr-un vas la foc mic pana devin pasta, se adauga laptele praf si 100g nuca de cocos si se amesteca bine. Din aceasta compozitie se formeaza bilute in mijlocul carora se pune cate o aluna. In final se tavalesc prin restul de nuca de cocos si se dau la rece. POFTA BUNA!
Reţetă de pe bucataria.realitatea.net
Ingrediente: 200 gr unt 200 gr zahar 200 gr lapte praf 200 gr nuca cocos migdale sau alune Preparare: Se freaca untul cu zaharul pana se face spuma, se adauga 3 linguri nuca de cocos, dupa care se adauga laptele praf(ca sa ingroase compozitia)se lasa la rece o jumatate de ora. Apoi se fac mingiute mici in mijlocul carora punem o migdala sau o aluna dupa gust si se tavalesc prin nuca de cocos. Sunt f f bune. Timp Preparare: nementionat Complexitate: redusa
Reţetă de pe www.wikifood.ro
Iti trebuie: 250 gr. lapte praf 200 gr. unt 200 g zahar ars 100 g nuca de cocos esenta de migdale(2 lingurite) 100 gr. alune Pregatesti asa: Se freaca zaharul cu untul , laptele praf , 1/4 din nuca de cocos . Apoi se adauga esenta de migdale . Se formeaza bomboane , se pune in mijloc aluna si se dau prin nuca de cocos. Pofta buna! PUBLICITATE
Reţetă de pe www.bucatarul.ro