Cauta in 67.279 retete
BLATUL; SE BAT SPUMA CELE 5 ALBUSURI CU 300gr.ZAHAR PUDRA.TREPTAT,SE ADAUGA 150gr.NUCA DE COCOS,100 gr.FAINA SI PRAFUL DE COPT.SE COACE,IAR CAND SE RACESTE,SE INSIROPEAZA CU 10 LINGURI LAPTE FIERT( MAI MULT MARGINILE). CREMA: CELE 5 GALBENUSURI SE AMESTECA BINE CU 5 LINGURI DE ZAHAR,6 LINGURI DE FAINA SI 250ml.LAPTE.SE FIERB PANA SE INGROASE. SEPARAT SE FREACA UN PACHET DE UNT CU 50gr.ZAHAR PUDRA SI CELE 5 PACHETELE DE ZAHAR VANILINAT.CAND S-A RACIT CREMA,SE ADAUGA UNTUL FRECAT CU ZAHARUL.SE...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Iti trebuie: 150 g lapte praf 125 g zahar pudra 100 g unt moale 150 g nuca de cocos migdale Pregatesti asa: Intr-un castron, freaca energic untul pana iese toata apa. Adauga zaharul si amesteca pana se topeste. Incorporeaza laptele praf si 100 g de nuca de cocos. Amestecul obtinut trebuie sa fie usor sfaramicios. Modeleaza bomboanele (nu uita sa pui in mijloc cate o migdala). Tavaleste-le prin restul de nuca de cocos si lasa-le la rece minimum ora. Pofta buna!
Reţetă de pe www.bucatarul.ro
Iti trebuie: 250 g zahar pudra cu aroma de vanilie 250 g lapte praf 1 pachet de unt 200 g nuca de cocos alune de padure Pregatesti asa: Zaharul pudra si margarina se pun intr-un vas la foc mic pana devin lichide,apoi se pune laptele praf si 100 g de nuca de cocos. Se amesteca bine. Din aceasta compozitie se formeaza bilute in mijlocul carora se pune cate o aluna. Se tavalesc prin restul de nuca de cocos. Se dau la rece. Pofta buna!
Reţetă de pe www.bucatarul.ro
Timp de preparare: 2 ore (complexitate redusa) Ingrediente: Cartofi dulci sau"boniatos" asa cum se spune in Spania sunt de diferite marimi-----eu am folosit unul care avea aproape 1 kg. Aceata reteta este foarte usor de facut ,este f buna si nu este nevoie de multe ingrediente. 800 gr de cartofi dulci 300 gr de cocos 150 gr de zahar. Mod de preparare: -Cartofii dulci ii spalam bine si ii bagam la cuptorul incins la 210 grade pina ce trece testul scobitorii(adica daca bagam scobitoarea si...
Reţetă de pe www.wikifood.ro
Timp de preparare: 30 minute (complexitate redusa) Ingrediente: 150 grame zahar pudra 2 pachetele unt (reci) 200 grame lapte praf 250 grame nuca de cocos. Mod de preparare: Se pune intr-un castron untul si se freaca cu zaharul pudra, se adauga 200 grame nuca de cocos (din care oprim 50 grame pentru tavalirea bilutelor), apoi se ia cu o lingurita din compozitie cit de mari sau mici vrem sa le facem si modelam in palma pentru a se da forma unuei bilute. Pofta buna !
Reţetă de pe www.wikifood.ro
Timp de preparare: 50 minute (complexitate redusa) Ingrediente: 150g zahar pudra cu vanilie 200g lapte praf 200g nuca de cocos o tabla de unt 2 foi de napolitane cu vanilie 100g migdale intregi Mod de preparare: Mixam untul impreuna cu zaharul pudra pana obtinem o spuma, adaugam laptele praf, nuca de cocos si cele 2 foi de napolitane maruntite bine-bine. Obtinem o pasta pe care o tinem 30 de min la frigider. Din pasta luam cate putin, punem o migdala in centru si facem bilute pe care le dam...
Reţetă de pe www.wikifood.ro
Iti trebuie: 200 g nuca de cocos 50 g nuca 80 g zahar pudra cu gust de vanilie 2 pliculete de zahar vanilat 2 picaturi esenta de vanilie 100 g lapte praf 1/2 pachet de unt 1 foaie napolitana. Pregatesti asa: Amesteci untul cu zaharul pudra, zaharul vanilat si esenta. Dupa ce s-a format o pasta, adaugi laptele praf, 100 g nuca de cocos, nuca macinata si amesteci bine. Zdrobesti foaia de napolitana, o adaugi peste crema si amesteci. Din pasta rezultata faci bilute de dimensiunea unei nuci, pe...
Reţetă de pe www.bucatarul.ro
Am facut acest desert dupa reteta Ligiei Pop , si sunt demential de bune.Chiar daca are atat de putine ingrediente sunt peste asteptari de bune. Eu am folosit asa: 400 gr curmale fara samburi jumatate de zeama de lamaine 300 g nuca de cocos. Le-am blenduit pe toate, dupa care am format biltute si le-am dat prin nuca de cocos. Tips:daca le lasati in frigider inainte de a le consuma macar 2 ore sunt mult mai delicioase.
Reţetă de pe antzukastuff.blogspot.com
Ingrediente: 200 gr unt 200 gr zahar 200 gr lapte praf 200 gr nuca cocos migdale sau alune Preparare: Se freaca untul cu zaharul pana se face spuma, se adauga 3 linguri nuca de cocos, dupa care se adauga laptele praf(ca sa ingroase compozitia)se lasa la rece o jumatate de ora. Apoi se fac mingiute mici in mijlocul carora punem o migdala sau o aluna dupa gust si se tavalesc prin nuca de cocos. Sunt f f bune. Timp Preparare: nementionat Complexitate: redusa
Reţetă de pe www.wikifood.ro
250 g zahar pudra, 1 pachet unt, 200 g lapte praf, nuca de cocos, alune nesarate sau nuci Mod de preparare: Se freaca bine untul cu zahar, se amesteca cu laptele praf si 2-3 linguri nuca de cocos. Se fac bilute cam cat o nuca, cu o aluna in mijloc si se tavalesc prin nuca de cocos. Sunt delicioase!
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Rafaelo Ingrediente 250 g zahar pudra, 1 pachet unt, 200 g lapte praf, nuca de cocos, alune nesarate sau nuci Preparare Se freaca bine untul cu zahar, se amesteca cu laptele praf si 2-3 linguri nuca de cocos. Se fac bilute cam cat o nuca, cu o aluna in mijloc si se tavalesc prin nuca de cocos. Sunt delicioase! Durata 1 h
Reţetă de pe retete-culinare.freshinfo.ro
Iti trebuie: 250 gr. lapte praf 200 gr. unt 200 g zahar ars 100 g nuca de cocos esenta de migdale(2 lingurite) 100 gr. alune Pregatesti asa: Se freaca zaharul cu untul , laptele praf , 1/4 din nuca de cocos . Apoi se adauga esenta de migdale . Se formeaza bomboane , se pune in mijloc aluna si se dau prin nuca de cocos. Pofta buna! PUBLICITATE Savurati cu placere " Reteta Culinara : Bomboane rafaelo " Va dorim " Pofta Buna ".
Reţetă de pe www.bucatarul.ro
Ingrediente necesare Ingrediente: 1 can nuc mcinat, 200 g stafide, 200 g smochine, 2 banane, zeama de la o jumtate portocal, coaj de lmaie, 2-3 linguri miere, nuc de cocos. Mod de preparare: Nuca mcinat se amestec cu stafidele _i smochinele date prin ma_ina de nuc (sau ma_ina de tocat carne). Bananele se paseaz foarte bine _i se amestec cu zeama de portocal, coaja de lmaie _i mierea. Toate acestea se amestec foarte bine pan ce iese o past care se poate modela. Se fac mici...
Reţetă de pe www.retete-online.com
... de cocos ( acum le zice Rafaelo), de Alba ca zapada, de ...
Reţetă de pe ebunatati.blogspot.com