Cauta in 141.221 retete
Se pune la fiert cucosul cu sare in oala sub presiune 1h 30 min maxim 2 h(cocosul se pune cu tot cu gheare aceastea la fiert leaga racituramai bine). Cand e gata se scoate si se da carne jos de pe oase. Se piseaza usturoiul si se pune in zeama rezultata din fierbere apoi se pune si foile de dafin,piperul. Se lasa sa ia gust dupa care se strecoara zeama. Se aseaza carnea si morcovul pe margini in vase pentru racituri se toarna zeama . Se da la rece
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... (complexitate redusa) Ingrediente: carne de pasare, de preferat cea de tara ... verde fiarta. Unii prefera sa serveasca racitura cu mamaliga. Altii nu ...
Reţetă de pe www.wikifood.ro
... de pui Preparare: Se curata pasarea, se parleste pe flacara mare ... o farfurie. Supa in care a fiert pasarea se strecoara, se mai sareaza ... pune la fiert impreuna cu pasarea si un tacam de pui ... gelatina. In cazul in care raciturile nu se prind dupa doua ... . Mentiuni: In cazul in care raciturile nu se prind dupa doua ...
Reţetă de pe www.wikifood.ro
... timpul cat trebuie sa fiarba pasarea) 2 - 3 catei de usturoi sare Se ... , gaina (cocos), pui. Se curata pasarea, se taie, alegand bucatile potrivite ... si capul, iar bucatile de pasare se asaza in farfurii. Daca ...
Reţetă de pe gospodin.ro
... de vaca, doua tacimuri de pasare, doua picioare de porc, zarzavat ... de porc si tacimurile de pasare se pun intr-un vas ... pic de aspic (vezi reteta) Racitura sta la rece de pe ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , gaina (cocos), pui. Se curata pasarea, se taie, alegand bucatile potrivite ... si capul, iar bucatile de pasare se asaza in farfurii. Zeama ... servet muiat in apa fierbinte. - O pasare de aproximativ 1 kg, 2-3 l apa (dupa ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... de vaca doua tacimuri de pasare doua picioare de porc zarzavat ... de porc si tacimurile de pasare se pun intr-un vas ... adauga in zeama de carne. Racitura sta la rece de pe ...
Reţetă de pe gospodin.ro
Mod de Preparare: Se fierbe gaina portionata cu legumele pana carnea este bine fiarta apoi se scoate se lasa sa se mai racoreasca zeama, se adauga usturoiul pisat apoi zeama se strecoara. Gelatina se dizolva in putina zeama calduta dupa care se rastoarna in restul de zeama amestecand-o. Carnea se aseaza in castronele (asa am pus eu ca sa fie mai adunat) si se pune zeama deasupra. Se da la rece. .
Reţetă de pe www.gospodine.net
Se fierbe gaina portionata cu legumele pana carnea este bine fiarta apoi se scoate se lasa sa se mai racoreasca zeama, se adauga usturoiul pisat apoi zeama se strecoara. Gelatina se dizolva in putina zeama calduta dupa care se rastoarna in restul de zeama amestecand-o. Carnea se aseaza in castronele (asa am pus eu ca sa fie mai adunat) si se pune zeama deasupra. Se da la rece. Timp Preparare: nementionat Complexitate: redusa Imagini Preparare: Incearca si urmatoarele retete deosebite: Piftie...
Reţetă de pe www.reteteculinare.ro
... de porc si tacimurile de pasare se pun intr-un vas ... adauga un pic de aspic. Racitura sta la rece de pe ... de vaca, doua tacimuri de pasare, doua picioare de porc, zarzavat ...
Reţetă de pe retete-culinare.rol.ro
Racitura (piftie) Ingrediente un rasol de vaca, doua tacimuri de pasare, doua picioare de porc, zarzavat ... de porc si tacimurile de pasare se pun intr-un vas ...
Reţetă de pe retete-culinare.freshinfo.ro
Raciturile de pasare nu reprezinta o reteta prea complicata. Pentru a prepara aceasta reteta cu carne se curata pasarea, se taie, alegand bucatile potrivite ... si capul, iar bucatile de pasare se asaza in farfurii. Se ... in apa fierbinte. Apoi, puteti savura acest aperitiv de racituri de pasare ...
Reţetă de pe www.culinar.ro
... o farfurie. Supa in care a fiert pasarea se strecoara, se mai sareaza ... pune la fiert impreuna cu pasarea si un tacam de pui ... gelatina. In cazul in care raciturile nu se prind dupa doua ... . Mentiuni: In cazul in care raciturile nu se prind dupa doua ... Copti Ciorba Radauteana - Se curata pasarea, se parleste pe flacara mare ... o farfurie. Supa in care a fiert pasarea se...
Reţetă de pe www.reteteculinare.ro
Reteta: Racituri de pasare cu sorici de porc Ingredientele retetei culinare: => maruntaie de pasare; => aripi; => gat; => pipote; => inimi; => cateva bucati de sorici de ...
Reţetă de pe www.retetelebucatarului.ro
... a sarbatorilor de iarna, cea de pasare trebuie sa fie cea soft ... (aspicul), cunoscuta regional si ca racitura sau aitura (aluzie directa la usturoi), piftia de pasare se umfla in pene pe ... Ingrediente: 1 kilogram de carne de pasare, cu tot cu os si ... sare Preparare: Taiati carnea de pasare in bucati potrivite, spalati-o si ... de pene. Puneti carnea de pasare la fiert in supa...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... timpul cat trebuie sa fiarba pasarea), 2  3 catei de usturoi, sare. Se ... , gaina (cocos), pui. Se curata pasarea, se taie, alegand bucatile potrivite ... si capul, iar bucatile de pasare se asaza in farfurii. Se ...
Reţetă de pe www.reteteonline.com
Iti trebuie: 4 aripi de curcan 3 morcovi 2 cepe 1 telina 2 pastarnaci foi de dafin sare piper usturoi dupa gust Pregatesti asa : Speli bine carnea de curcan si o pui la fiert in apa rece cu o lingurita de sare. Lasi sa fiarba si spumezi ori de cate ori e nevoie. Intre timp, cureti si speli bine legumele, le tai in sferturi si dupa ce ai eliminat spuma in totalitate pui legumele la fiert alaturi de carne. Adaugi si foile de dafin, piper si lasi sa fiarba. Dupa ce a fiert bine si zeama a scazut...
Reţetă de pe www.bucatarul.ro
... , pentru un aspect decorative. Categorie: Racituri Specific: romanesc Timp preparare: laborios ... , servit de sarbatori, ficatelul de pasare in aspic se serveste rece ...
Reţetă de pe bucataria.realitatea.net