Cauta in 21.308 retete
Ciocolata si cognac... elemente esentiale ale seductiei, iar daca cele doua "afrodisiace" sunt combinate, rezultatul va fi cu siguranta incendiar. Ingrediente si cantitati: 1 cana de cafea preparata rece 1 ceasca lapte 2 patratele de ciocolata topite 2 linguri de cognac Mod de preparare: Ingheata cafea indulcita in forme de cuburi de gheata. Dupa solidificare, amesteca-le cu lapte, ciocolata si cognac intr-un mixer. Amesteca pana se piseaza gheata. Se serveste in doua pahare de cognac.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Daca intentionezi sa prepari un cocktail special, trebuie doar sa stii cum sa amesteci vodka, liqueur-ul de banane si sucul de portocale. Atentie la cantitati, s-ar putea sa iasa o combinatie cam... tare. Ingrediente si cantitati: 40 ml Absolut Vodka 20 ml Liqueur de Banane 10 ml Suc de Portocale Mod de preparare: Pentru un gust mai placut si mai racoritor, nu uita sa adaugi cuburi de gheata si o felie de portocale.
Reţetă de pe retete.eva.ro
1 l vin alb, 250 gr. zahar, coaja de la o lamiie, 2-3 varfuri de cutit de cuisoare, 50 ml coniac Mod de preparare: Se amesteca toate ingredientele (in afata de coniac), se fierbe inainte de a se servi, se adauga coniacul si se da la rece.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
o jumatate de litru de ceai, zahar dupa gust, zeama si pulpa de la portocala, 4 lingurite suc de lamiie, 2 cutii bere, un pahar limonada, o portocala, taiata felii Mod de preparare: Se amesteca zaharul cu ceai, pana ce acesta se dizolva. Se adauga zeama si pulpa de portocala si se amesteca. Se raceste. Inainte de servire se amesteca berea, limonada si feliile de portocala.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
250g zahar, 3 cesti apa, 1 ceasca esenta ceai rusesc, 2 sticle apa minerala, 2 lamii, 1 portocala Mod de preparare: Zaharul se fierbe cu cele 3 cesti de apa pana se topeste. Intre timp, se pregateste o ceasca esenta de ceai rusesc foarte concentrat. Se amesteca cu siropul racit, cele doua sticle de apa minerala, sucul de la cele doua lamii si de la portocala
Reţetă de pe www.retete-bune.com
4 oua, 1/2 ceasca esenta tare de ceai, 4 linguri rom, 1/4 l frisca indulcita, 125 gr. zahar, 2-3 foi gelatina Mod de preparare: Din galbenusuri, zahar si frisca se face o crema care se fierbe pe aburi, apoi se da deoparte si se amesteca cu romul, esenta de ceai, gelatina dizolvata si albusurile spuma. Se pune in pahare. Se garniseste cu frisca si se da la rece. Mod de servire Se serveste cu biscuiti.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
600 gr. zahar, 6 lamii, 3 portocale, 300 g frisca, 5 linguri rom Mod de preparare: Se fierbe zaharul in
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Culegere de retete culinare romanesti si straine, gazduita de eculinar.ro.
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se umple o sonda 3/4 cu gheata, peste se arunca vodca, apa tonica pana la varf. - 50 ml vodca Absolut sau Finlandia, apa tonica. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se amesteca zaharul cu ceai, pana ce acesta se dizolva. Se adauga zeama si pulpa de portocala si se amesteca. Se raceste. Inainte de servire, se amesteca berea, limonada si feliile de portocala. - 1/2 l ceai, zahar dupa gust, zeama si pulpa de la o portocala, 4 lingurite suc de lamaie, 2 cutii bere, un pahar limonada, o portocala taiata felii. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
vodka, suc de lamaie (o lamaie), blue curacao Mod de preparare: Sucul de lamaie impreuna cu vodka si blue curacao plus 3-4 cuburi de gheata se pun in shaker si se amesteca bine, se pun in pahar "doppia capperta coktail", se orneaza cu o felie de lamaie.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
100 ml vodka, 50 ml gin, 100 ml metaxa, 25 ml suc lamiie, 25 ml suc rosii, 50 ml lichior oua, 50 gr. praf capucino, 4 cuburi gheata Mod de preparare: Se amesteca bauturile inpreuna cu 2 cuburi de gheata si praful de capucino intr-un mixer Mod de servire Se serveste cu gheata si pahar glazurat cu zahar
Reţetă de pe www.retete-bune.com
pentru o portie: 1 galbenus crud, 2 linguri zahar, 40 ml punch de vin Mod de preparare: Se freaca galbenusul cu zaharul, se amesteca cu vinul si se da la rece.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Pentru o portie: 1 pahar cafea, 20 ml punch de vin, 20 ml coniac, 20 gr. lapte praf Mod de preparare: Se agita totul si se tine la rece.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
rom, tequila, gin, vodka, triple sec, sweet&sour mix(limonada), coca cola, o felie lamiie Mod de preparare: Intr-un pahar inalt umplut cu gheata se amesteca toate ingredientele "spirtoase" dupa care se adauga limonada si putina coca cola . Mod de servire Paharul se poate garnisi cu o felie de lamiiie
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Meteorologii spun ca in acest week-end gradele vor sari peste 35 de grade Celsius si se vor apropia vertiginos de 40. Asa ca, desfata-te cu un coktail Curacao la care adauga si multa gheata. Ingrediente si cantitati: 40 ml vodka Absolut 20 ml Curacao 7-up sau Sprite Mod de preparare: In paharul aprovizionat cu cristale de gheata toarna vodka Absolut si Curacao. Adauga 20 ml de Curacao si 7-up sau Sprite. Ca sa fie mai apetisant, garniseste marginea paharului...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Prietenii pe care i-ai onorat cu o invitatie la cocktail, nu vor uita prea repede combinatia de vodka, suc si gheata, amestecate dupa retetade mai jos. Ingrediente si cantitati: 60 ml Absolut Vodka Suc de zmeura Suc de grapefruit Mod de preparare: Toarna vodka peste gheata, intr-un pahar inalt. Amesteca alcoolul cu parti egale de suc de zmeura si grapefruit. Orneaza, apoi, cu o felie de portocale si o cireasa.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... fierbinti, cum e acest punci sau punch, cum vreti sa-i spuneti, proaspat ...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
... nevoie de 3 cl Gin, 2 cl Vodka, 2 cl Peacher Mignon, 2 cl Roze ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , 250 ml alcool rafinat sau vodka galbenusurile se mixeaza cu zaharul ... amarui e, 20g zahar vanilat,400ml vodka Se topeste ciocolata pe baie ... zaharul vanilat, laptele condensat si vodka. se serveste rece, cu frisca ...
Reţetă de pe dianacakes.blogspot.com