Cauta in 21.294 retete
... cantitati: 1 kilogram de carne de porc (de preferat muschi, dar poti folosi si pulpa bine curatata de grasime) 2 catei ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... pentru 6 portii: 700 g piept de curcan 150g unt 150 g pulpa de porc afumata 2 ml frisca 150 g ardei marinat sare, piper macinat ... , se bate putin, se sareaza. Pulpa afumata se taie cubulete, ardeii ... toaca marunt. Preparare: Cubuletele de pulpa afumata se calesc in unt ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
750 gr. carne pulpa sau muschi, 2-3 linguri unt, piper, 5-6 catei usturoi ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... kg pulpa porc, 2 cepe, 5 castraveti murati, 1 lingura faina, 1 lingura bulion, 1 lingura untura, 1 ceasca ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
800 g pulpa de porc, 4 linguri ulei,1 kg varza creata, 100 g ciuperci, un varf ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
500 gr. pulpa de porc, patrunjel, citeva frunze menta, sare, piper, faina, 6 linguri ulei ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
300 gr. pulpa de porc, 150 gr. cirnaciori, 250 gr. creier, 150 gr. ciuperci ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
carne de porc de la gat, pulpele din fata, alte bucati, sare, piper, coriandru ... , supa de carne, mate de porc Mod de preparare: Se da ... zeama in care fierbe capul porcului pentru toba sau se face ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
spetele (pulpele din fata) de porc; burta (bletul); ceafa de minzat; condimente: sare ... obisnuit numai din carne de porc. Aceasta se poate amesteca cu ... cu 2-3 zile inainte de taierea porcului si, dupa ce s-a curatat de ... este mai grasa carnea de porc, sau are mai multa slanina. Carnea de porc se trece prin masina de tocat cu sita ... sarea necesara pentru carnea de...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... : Carnea de berbec (vrabioara sau pulpa) se spala, se taie bucati ... prepara frigarui din carne de porc. Mod de servire Ca garnitura ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
pulpa porc, morcov, pasta ardei iute, sos soia, supa de legume, sare ... floarea soarelui, ceapa verde, piper alb Mod de preparare: Pulpa de porc se dezgheata, se curata, se spala, se taie cuburi ... adauga la cuburile de morcov, porcul sote si alunele. Apoi se ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... bucati pulpa porc, 4 felii de carne afumata, 1/2 ceasca smantana, 1/2 ceasca zeama de carne ... carne afumata peste fileurile de porc si se fixeaza cu scobitori ... . Acest amestec se toarna peste pulpe si se intoarce in cuptorul ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Ingrediente: o pulpa de porc 1/2 cana de dulceata de pere 3 linguri de sos Worcestershire ... putin obisnuita! Cand auzi de porc cu dulceata crezi ca este ... -o farfurie amestecati dulceata cu sosul si condimentele si ungeti pulpa de porc, dupa ce ati crestat-o in prealabil, avand grija sa ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Carnea de porc se sareaza si se lasa deoparte timp de jumatate de ora. Se asaza apoi într-o tava, se toarna 5 linguri de apa si se presara chimenul. Se pune la cuptor, la foc potrivit. Se unge din când în când cu zeama din tava. Daca aceasta scade, se mai adauga o lingura sau doua de apa. Se tine la cuptor aproximativ doua ore, pâna ce carnea este moale si bine patrunsa. Se taie felii si se serveste cu sosul din tava.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se pregateste carnea. Se adauga faina la carnea inabusita, cu ceapa si grasime, se stinge cu putina zeama de carne sau de zarzavat. Se adauga castravetii taiati si spalati in mai multe ape si bulionul desfacut in apa cu un virf de lingurita de boia de ardei dulce. Se fierbe pina ce scade sosul si se moaie castravetii. In acelasi mod se prepara si rata cu castraveti murati, in care caz la o rata se folosesc opt castraveti, o lingurita faina, 75g unt,
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... condimentele pentru a asezona toba de porc. Zeama nu trebuie sa acopere ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Morcovii se taie felii, cepele se taie în sferturi, ciupercile întregi, iar cateii de usturoi în jumatati si se asaza pe fundul unei tavi potrivite ca adâncime. Carnea se condimenteaza cu sare si piper si alte condimente care va plac si se asaza pe patul de legume. Se adauga apa si vinul în tava apoi se acopera cu folie de aluminiu. Se înteapa folia în câteva locuri cu o scobitoare, pentru a permite aburului sa iasa si se introduce la cuptor la 170 de grade Celsius timp de 90 de...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... buturele de porc marisoare(peste un kg. fiecare), un pachet de ... sau dulce), sare, piper, usturoi, cimbru, dafin, 300 gr. pulpa de porc sau de vitel. Mod de preparare: Se spala bine ... interioara. Se adauga un strat subtire de carne slaba pulpa de porc sau o felie subtire de cotlet pe toata suprafata interioara ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... cea mai mare. Puneti pulpa de porc dezosata si crestata pe o planseta de taiat, cu pielea ... acest amestec peste carnea de porc, pe toate partile, acoperind-o complet ... bucata de carne, si puneti pulpa deasupra. Stropi ti-o cu putin ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se spala carnea, se portioneaza felii subtiri, se condimenteaza, se unge tigaia Delimano cu 1 lingura de ulei si se pune carnea la prajit. Ciupercile se scurg de apa , se pun la calit cu o lingura de ulei. Cand sunt rumenite , se adauga vinul, ceapa taiata fidelute, se calesc impreuna timp de 3 minute si se condimenteaza cu sare , piper si boia de ardei dulce. Cartoful fiert in coaja cu putina sare , se curata si se taie rondele. Se aseaza pe un platou friptura si garnitura de legume. Se ...
Reţetă de pe retete.eva.ro