Cauta in 124.109 retete
Pentru aluat iti trebuie: 250 ml lapte 125 g unt 1 lingura zahar 5 oua medii sau 6 oua mici unt pentru uns tava 200 g faina sare Pentru umplutura iti trebuie: 400 g smantana pentru frisca, pastrata la rece 1 pachet zahar vanilat 2 plicuri zahar pudra Pentru ornat iti trebuie: 100 g sirop de ciocolata Pregatesti asa: Intr-o craticioara mica, pui pe foc laptele, untul, zaharul si un praf de sare. Dupa primele clocote, adaugi in bloc, faina cernuta, apoi iei cratita de pe foc si amesteci bine cu...
Reţetă de pe www.bucatarul.ro
Intai, preparam cojile, intr-o oala se amesteca apa cu uleiul si se pun pe foc cu un praf de sare, se lasa sa dea intr-un clocot, apoi se ia deoparte. Se adauga faina si se mixeaza foarte bine, se lasa la racit ( eu de obicei o las sa fie doar calduta ) Dupa ce s-a racit putin, adaugam ouale pe rand, mixand dupa fiecare foarte bine. Obtineti un aluat ca o pasta, aluatul se pune intr-un pos cu varf mare rotund, (eu am folosit varf mare steluta) si se fac rozete, intr-o tava cu hartie de copt....
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Mod de Preparare: Se pun gogoselele in bol, apoi inghetata (cantitate in functie de preferinte), apoi se pune frisca pe deasupra (e bine sa cumparati frisca la spray, tub sau daca nu puneti in punga si o 'insirati' pe inghetata) apoi pe deasupra se pune siropul de ciocolata sau de caramel .
Reţetă de pe www.gospodine.net
Mod de preparare Se pun gogoselele in bol, apoi inghetata (cantitate in functie de preferinte), apoi se pune frisca pe deasupra (e bine sa cumparati frisca la spray, tub sau daca nu puneti in punga si o ''insirati'' pe inghetata) apoi pe deasupra se pune siropul de ciocolata sau de caramel. INFO : 10
Reţetă de pe bucataria.realitatea.net
... colt. Faceti o gaura mica in profiterole si umpleti cu sos si ... colt. Faceti o gaura mica in profiterole si umpleti cu sos si ...
Reţetă de pe www.reteteculinare.ro
... -uri, eclere, beignets, gogosi de profiterol samd., urmand ca, abia la ...
Reţetă de pe www.all-food.ro
... , ness sau fructe). Gogoselele pentru profiterol se fac si ele din ...
Reţetă de pe gurmandino.ro
... fapt chestii faine: tiramisu, briose, profiterol, chec s.a. pe care le-am ... fantome made by Liana Paianjeni (profiterol)-made by Liana Tiramisu-Noaptea ...
Reţetă de pe pemasadinbucatarie.blogspot.com
... , cat si pentru eclere si profiterol. Se face astfel: intr-o craticioara ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... atare, gandul m-a dus imediat la profiterol. Ei bine, cum insa niciodata ... gandurile unei femei, nu la profiterol se gandea, ci la banane ...
Reţetă de pe www.all-food.ro
... , Adina si Miki, au adus profiterol. Ceea ce va doresc si ...
Reţetă de pe www.adihadean.ro
... eclere sau la gogosile pentru profiterol ), insa de aceasta data umplutura ...
Reţetă de pe www.all-food.ro
... , cat si pentru eclere si profiterol. Se face astfel: intr-o craticioara ...
Reţetă de pe alice-albinutza.blogspot.com
... de aur apuse. Frate cu profiterolul si eclerul, datorita aluatului pe ...
Reţetă de pe gurmandino.ro
... pe care o tineam in mana: profiterol rece, cu gogosele proaspete si ... Blanc de Jidvei 32 lei, Profiterol 13 lei, Clatite Suzette 10 ...
Reţetă de pe www.foodblog.ro
Personal, nimic impotriva oualelor crude. Daca constiinta voastra zice NU, atunci nu savurati acest desert dar nici nu-l faceti fara spuma aerata pentru ca nu veti obtine consistenta necesara. Nimic mai placut auzului ca fraza : cea mai super,super trezire, cel mai bun desert din lume, cea mai cea! exprimata de fiica prietenei mele ce a fost trezita din somn, nervoasa :)) cu o cupa aromata si fina. 1.Pregatiti o craticioara cu apa, pe care o puneti la fiert. Intr-un bol metalic (sau alta ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... e potrivita si pentru torturi sau profiterol. E bogata, densa (pare ca seamana ...
Reţetă de pe www.adihadean.ro
... , cu crema de tiramisu, cu profiterol. Daca va ramane panettone dupa ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... mai rau lucru care s-a intamplat profiterolului este inghetata Betty Ice. E un ...
Reţetă de pe www.blogculinar.ro
... pe langa boema , amandina , savarina , profiterolul . Numai cand ma gandesc la ...
Reţetă de pe www.bucatareselevesele.ro