Cauta in 68.160 retete
Ingrediente: Coji: 100ml ulei 200ml apa 200 gr faina 4 oua sare Crema de vanilie: 650 ml lapte 3 oua 225 gr zahar 125 gr faina 50 gr margarina sare vanilina Sos de ciocolata: 150gr zahar 100ml lapte 3 lg cacao 50 gr margarina esenta de rom 400 gr inghetata 400 ml frisca Preparare: Se pune la fiert apa cu uleiul si sarea iar cand da in clocot se adauga faina in bloc amestecandu-se pana se incorporeaza. Se da la rece apoi adaugam ouale unul cate unul mixand la putere mare. Cu ajutorul posului...
Reţetă de pe www.wikifood.ro
... din copilarie, eu am fixatia profiterolului pe care-l mancam, pe cand ... , dar parca vad si acum profiterolul cu pricina. Era servit in ... decis sa-mi fac propriul profiterol :D. Usor modificat insa, atat ca ... omogenizati din nou. Pentru montarea profiterolului: taiati capacelul gogoselelor. In cosuletul ... bine cum se impletesc in profiterol inghetata, crema, frisca si capsunele ... ,...
Reţetă de pe gurmandino.ro
Ingrediente: inghetata de cacao si vanilie (sau doar de cacao) frisca gogosele (cumparate se gasesc in magazine) sirop caramel sau ciocolata Preparare: Se pun gogoselele in bol, apoi inghetata (cantitate in functie de preferinte), apoi se pune frisca pe deasupra (e bine sa cumparati frisca la spray, tub sau daca nu puneti in punga si o ''insirati'' pe inghetata) apoi pe deasupra se pune siropul de ciocolata sau de caramel Mentiuni: Puteti pune desertul intr-un bol de sticla pe margini punand...
Reţetă de pe www.wikifood.ro
Ingrediente: inghetata(cacao sau caramel) frisca (de preferabil cea la tub pentru a orna mai usor) banana (daca doriti) sirop (ciocolata, caramel) gogosele (cumparate se gasesc in magazine) Preparare: Se pun gogoselele, apoi inghetata (in functie de cata vreti), apoi se pune frisca (nu o intindeti ci o presarati ca un ''vartej'' pe deasupra), apoi se pune siropul de caramel sau ciocolata! In frisca puteti pune si doua-trei felii de banana foarte subtiri! Timp Preparare: 20 ' Complexitate: ...
Reţetă de pe www.wikifood.ro
Pentru aluat iti trebuie: 250 ml lapte 125 g unt 1 lingura zahar 5 oua medii sau 6 oua mici unt pentru uns tava 200 g faina sare Pentru umplutura iti trebuie: 400 g smantana pentru frisca, pastrata la rece 1 pachet zahar vanilat 2 plicuri zahar pudra Pentru ornat iti trebuie: 100 g sirop de ciocolata Pregatesti asa: Intr-o craticioara mica, pui pe foc laptele, untul, zaharul si un praf de sare. Dupa primele clocote, adaugi in bloc, faina cernuta, apoi iei cratita de pe foc si amesteci bine cu...
Reţetă de pe www.bucatarul.ro
... , ness sau fructe). Gogoselele pentru profiterol se fac si ele din ...
Reţetă de pe gurmandino.ro
... se prepara diverse deserturi: ecleruri, profiterol, gogosi cu cacao, caroline. Aceste ...
Reţetă de pe www.pofticiosi.ro
... se prepara diverse deserturi: ecleruri, profiterol, gogosi cu cacao, caroline. Aceste ...
Reţetă de pe www.pofticiosi.ro
... se prepara diverse deserturi: ecleruri, profiterol, gogosi cu cacao, caroline. Aceste ...
Reţetă de pe culinar.hi24.ro
... ml frisca Mod de preparare -Profiterol Se pune la fiert apa ...
Reţetă de pe www.bucatareselevesele.ro
Cureti portocalele, le tai bucatele, scurgi si fructele din compoturile de visine si mandarine si le amesteci pe toate. Pui cate un miniecler in fiecare cupa si adaugi 2-3 linguri din amest ...
Reţetă de pe www.retetelebucatarului.ro
... ecler, choix a la creme si profiterol. Sunt sigur ca de foarte ... pentru ecler, choix a la creme, profiterol: Puneti intr-o oala apa, untul ...
Reţetă de pe www.all-food.ro
Pentru prima oara, au iesit foarte mari, respectand reteta dintr-o carte "Desserts tout sucres" - Marabout. Data vittoare, ii voi face mai mici, pentru ai servi cu inghetata si cu o crema de vanilie. Dar, sant foarte multumita de gust... Ingrediente : - 125 g faina - 70 g unt - 1/2 lingurita de sare - 150 ml apa - 4 oua - 2 linguri de cafea ness pudra - 1 lingura de apa - 450 g mascarpone - 8 linguri de zahar tos sau dupa gust - 100 g ciocolata in bucati - 25 g unt - 80 ml crema lichida ...
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
Profiterol  o cupa cu un desert racoros, de vara! Cine poate refuza? INGREDIENTE: Pentru gogosile de ecler: 75 g faina, 125 ml apa, 50 ml ulei, un praf de sare, 2 oua. Pentru formarea cupei cu profiterol: budinca de ciocolata sau crema preferata, inghetata, frisca, fructe. PREPARARE: Gogosi de ecler: Intr-un vas se amesteca apa, [&]
Reţetă de pe dragomirnadina.blogspot.com
Reteta culinara - Puneti intr-un vas apa, sarea, untul si zaharul. Puneti vasul la foc potrivit. Cand lichidul incepe sa fiarba, luati vasul de pe foc si puneti dintr-o data toata faina. Amesteca ...
Reţetă de pe www.retetelebucatarului.ro
... kg, sare 0,040 kg; Pentru profiterol: ulei 0,050 kg, apa 0,100 ... , pilaf, salate). Separat, se prepara profiterolul: intr-un vas se pune ... bol, supiera sau cana, cu profiterol (4 -5 bucati pt. o portie) si patrunjel ...
Reţetă de pe www.retete-online.com
... Savurati cu placere " Reteta Culinara : Profiterol cu vanilie si ciocolata " Va ...
Reţetă de pe www.bucatarul.ro
Ingrediente: Pentru choix 200 ml apa 150 g unt 200 g faina 1/4 lingurita sare 6 oua L Crema de umplere: 2 buc budinca de vanilie 1.2 l lapte 1 buc praf de crema de tort Crema de decor: 1 l smantana pentru frisca 150 g nuttela 2 plicuri intaritor frisca Sos de ciocolata: 200 g ciocolata menaj 1 lingura miere 100 g unt 4 linguri smantana dulce 1 plic budinca ciocolata 600 ml lapte Mod de preparare: Choix : Se pune la fiert apa cu untul si sarea iar cand da in clocot se adauga faina toata...
Reţetă de pe bunatati-delicatese.blogspot.com
... -uri, eclere, beignets, gogosi de profiterol samd., urmand ca, abia la ...
Reţetă de pe www.all-food.ro