Cauta in 119.709 retete
BUSEURILE:se pune apa la fiert cu sarea si cu margarina ,cand a clocotit punem faina toata si amestecam energic pentru a nu face cocoloase .Se da la rece. Intre timp dam drumul la cuptor si facem acum CREMA: cu putin lapte desfacem crema intr-un castronel si restul de lapte-l punem la fiert .Cand e cald se rastoarna crema desfacuta peste lapte si amestecam continuu sa nu faca cocoloase si sa nu se prinda de cratita. Cand s-a ingrosat se adauga si mierea lasam sa mai clocoteasca putin si dam...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... instructiunilor de pe plic. Montam profiterolul: Asezam in cupe mai intai ... ziua in care am pregatit profiterolul eu am mai folosit capsuni ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
GOGOSELE:Se pune la fiert intr-o craticioara, la foc mic, apa si uleiul. Cand da in primul clocot, se ia de pe foc, se adauga faina dintr-o data, se pune inapoi pe foc si se amesteca bine bine. Se lasa la racit (sau se raceste intr-o oala cu apa rece sau prin mestecare continua). Se pun ouale intregi, unul cate unul. Nu spargeti alt ou pana ce primul nu s-a incorporat bine. Aluatul astfel obtinut ar trebui sa aiba o consistenta cremoasa, nici tare, dar nici prea moale ca sa-si pastreze forma...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Se pune apa cu sare si ulei la foc,iar cand clocoteste se pune faina si se amesteca foarte bine pana se desprinde de pe oala.Se ia de pe foc si se pun ouale cate unul amestecand foarte bine si rapid pana se incorporeaza bine Se coc in tava unsa cu putin ulei,se spriteaza cu spritul sau cu o punga cu colt taiat. Se dau forme mici ca si la bezele sau chiar si mai mici si se coc la foc foarte puternic pana se rumesc -15 minute Cand sant gata se scot si se lasa la racit dupa care se taie in doua...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
se prepara crema la rece, cu lapte de la frigider, conform instructiunilor.( se paote folosi orice tip de crema doriti). eu am luat cu preparare la rece ca sa fie mai rapida. frisca se bate bine. fiindca am avut inghetata alba, m-am gandit ca n-o sa dea bine sa fie cam totul alb, asa ca am luat frisca si am impartit-o in doua boluri. intr-unul am adaugat o lg de dulceata rosie ( eu am avut de coacaze rosii) si in celalalt am pus un kiwi zdrobit fff bine. le-am mai mixat putin sa se...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
. gogosiele: Se amesteca uleiul cu apa si zaharul se pune pe foc cand incepe sa fiarba se adauga faina se amesteca bine pana se deslipeste de pe oala. Se opreste focul si se lasa sa se raceasca. Cand s-a racit se adauga ouale unul cate unul. Cu ajutoul unei lingure sau spris pui alutul pe o tava cu hartie de copt apoi dai la cuptor 25 min. 2. Crema de vanilie: amesteci zaharul cu faina , zah arul vanilat si galbenusurilie si laptele dau la foc mediu amestecand in continuu cand incepe sa...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Pui la fiert apa cu sarea,zaharul si margarina.Cand da in clocot torni toata faina si amesteci energic 2minute pana cand compozitia se omogenizeaza si se desprinde usor de pe peretii vasului.Lasi cateva minute sa se raceasca apoi pui ouale pe rand,amestecand dupa fiecare pana se incorporeaza complet.La urma pui bicarbonatul stins cu zeama de lamaie.Daca aluatul este pre moale mai incorporati 1-2linguri faina.Iei apoi cu o lingurita din aluat si asezi gramajoare in tava unsa cu margarina si...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... se prepara diverse deserturi: ecleruri, profiterol, gogosi cu cacao, caroline. Aceste ...
Reţetă de pe www.pofticiosi.ro
... se prepara diverse deserturi: ecleruri, profiterol, gogosi cu cacao, caroline. Aceste ...
Reţetă de pe culinar.hi24.ro
... se prepara diverse deserturi: ecleruri, profiterol, gogosi cu cacao, caroline. Aceste ...
Reţetă de pe www.retete-utile.ro
... , sau incalzeste-l inainte de a servi profiterolul Taie gogosile in doua, umple ... acoper-o cu cealalta jumatate. Pune profiterolul pe farfurie si toarna o portie ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... , cat si pentru eclere si profiterol. Se face astfel: intr-o craticioara ... a savura acest delicios de rece profiterol cu frisca si inghetata de ... pepene galben, vreo 3 bucati de profiterol umplute si in final, asa ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... in momentul in care servim profiterolul sau o putem mixa inainte de ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... racit. Apoi, se poate pregati profiterolul. Intr-o craticioara se pun untul ... , se lasa la racit. Pana profiterolul se raceste, se pregateste budinca ... se pot umple gogoselele de profiterol cu ea. Apoi, se vor ... din crema, apoi, gogoselele de profiterol umplute, restul de crema si ... racit. Apoi, se poate pregati profiterolul. Intr-o craticioara se pun untul ... , se lasa la racit. Pana...
Reţetă de pe www.reteteculinare.ro
... trebuie pentru a pregati un delicios profiterol. Intr-o cupa sau intr-un ... trebuie pentru a pregati un delicios profiterol. Intr-o cupa sau intr-un ...
Reţetă de pe www.reteteculinare.ro
... ml frisca Mod de preparare -Profiterol Se pune la fiert apa ...
Reţetă de pe www.bucatareselevesele.ro
... din copilarie, eu am fixatia profiterolului pe care-l mancam, pe cand ... , dar parca vad si acum profiterolul cu pricina. Era servit in ... decis sa-mi fac propriul profiterol :D. Usor modificat insa, atat ca ... omogenizati din nou. Pentru montarea profiterolului: taiati capacelul gogoselelor. In cosuletul ... bine cum se impletesc in profiterol inghetata, crema, frisca si capsunele ... ,...
Reţetă de pe gurmandino.ro
... apoi se pune pe fiecare profiterol. Se da din nou la ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Ingrediente: Coji: 100ml ulei 200ml apa 200 gr faina 4 oua sare Crema de vanilie: 650 ml lapte 3 oua 225 gr zahar 125 gr faina 50 gr margarina sare vanilina Sos de ciocolata: 150gr zahar 100ml lapte 3 lg cacao 50 gr margarina esenta de rom 400 gr inghetata 400 ml frisca Preparare: Se pune la fiert apa cu uleiul si sarea iar cand da in clocot se adauga faina in bloc amestecandu-se pana se incorporeaza. Se da la rece apoi adaugam ouale unul cate unul mixand la putere mare. Cu ajutorul posului...
Reţetă de pe www.wikifood.ro
Punem apa la fiert impreuna cu untul si sarea. Dupa ce s-a topit untul punem faina,toata deodata si amestecam energic cu un tel,pana se desprinde aluatul de pe vas. Lasam un pic sa se racoreasca,apoi adaugam ouale pe rand amestecand bine dupa fiecare. Aluatul se spriteaza in tava tapetata cu hartie de copt. Se coc la foc iute pentru 15 minute,apoi inca 10 minute la foc moderat. Dupa ce s-au racit se taie capacele si se umplu cu crema de vanilie,preparata conform indicatiilor de pe plic....
Reţetă de pe www.bucataras.ro