Cauta in 21.308 retete
1. Se topeste ciocolata la baie de abur, dupa care se ia de pe foc. 2. Se mixeaza frisca lichida si se încorporeaza în ciocolata lichida. 3. Se toarna în pahare si se orneaza dupa plac. 4. Se lasa la frigider câteva ore si se serveste rece. Credit foto: http://www.howaboutsomegreektonight.co
Reţetă de pe retete.eva.ro
... la 160 de grade Celsius. Ciocolata se amesteca cu zaharul brun ... care se adauga zaharul cu ciocolata, mixând înca o data bine ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Biscuitii se farâmiteaza în robot si se amesteca cu untul topit. Se pune amestecul într-o tava cu pereti detasabili si se preseaza foarte bine. Se introduce la frigider cât timp se face crema. Ciocolata neagra se topeste la abur si se lasa putin la racit. Mascarpone se mixeaza bine cu zaharul pudra, dupa care se adauga ciocolata si coaja de portocala. Se toarna crema peste blatul de biscuiti. Se orneaza cu ciocolata alba.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Bananele se taie în jumatati si se pun pe bete pentru înghetata. Se introduc într-o caserola sau într-o punga si se pun în congelator câteva ore. Ciocolata alba se topeste la abur si se foloseste pentru a stropi bananele congelate sau pentru a le acoperi cu ciocolata, în functie de gusturi. Imediat ce ai stropit bananele cu ciocolata se presara repede migdalele maruntite.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Biscuitii se farâmiteaza, se amesteca cu untul si se preseaza în forma pentru tort. Pentru a prepara crema alba se freaca mascarpone ciocolata alba topita si zaharul pudra, dupa care se adauga biscuitii oreo farâmitati. Se toarna crema peste blat si se lasa la frigider pentru a se întari. Pentru crema de ciocolata se freaca bine mascarpone cu ciocolata neagra topita si se toarna peste stratul de crema alba.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Topim mai intai ciocolata.puneti ciocolata intr-o craticioara pe baie de ... mestecati pana se topeste. Cand ciocolata este topita complet punem cu ... se intareasca. Punem o parte din ciocolata ramasa in strat subtire in ... toata suprafata.Dam la rece. Preparam intre timp crema astfel : Batem ... foarte putin spatiu liber deasupra. Ciocolata ramasa o turnam peste crema si ... ....
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Pentru a prepara blatul se mixeaza biscuitii în robot, dupa care se amesteca ... se lasa la frigider pâna prepari crema. Pentru a pregati perele pentru ... perele fierte. Apoi se adauga ciocolata alba topita si se toarna ... , dupa care se orneaza cu ciocolata si zahar praf. Foto: http ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... -am luat cele trebuincioase: Ingrediente: - ciocolata, de preferat simpla - sticksuri (daca ... !) - M&Ms cu alune Mod de preparare: Intr-o tava cu forme de ... mers si astea de minune. Ciocolata se topeste la bain-marie ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
Blat: 225 g ciocolata amaruie rupta bucati mici, 4 oua, 2 linguri zahar, 100 ... praf de copt. Mod de preparare: Ciocolata pentru blat se aseaza ... , faina, praful de copt si ciocolata racita. Se coace 45-50 ... rece in 3 straturi orizontale. Pentru crema de ciocolata maruie se pune ... incorporeaza o treime in amestecul de ciocolata. Se incorpozeaza frisca ramasa si ... tava, se toarna...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... BLAT Se topeste ciocolata la bain-marie, impreuna cu untul, amestecand ... ce compozitia e unitara, punem si ciocolata maruntita. Compozitia astfel rezultata se ... Cat timp blatul e la cuptor, preparati pralinele. Eu folosesc alune in ... in apa fierbinte, se sfarma ciocolata si se pune la foc ... bat si turnati crema de ciocolata peste, amestecand de jos in ... cu fructe care “striga” dupa...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... taie in doua. Crema se prepara din budinca si unt. Budinca o preparam cu lapte si putin zahar, conform instructiunilor, o lasam sa se ... . Pe marginea tortului asezam rulouri umplute cu ciocolata. Imbracam tortul cu ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... face prajitura cu bezea si ciocolata : Prepararea bezelei: Incalziti cuptorul la ... minute. Apoi se scoate si se lasa la racit. Prepararea umpluturii: Ciocolata, pudra de espresso, sarea si ¾ ceasca de apa se ... tin pana cand se topeste ciocolata. Amestecati continuu in acest timp ... dupa care se incorporeaza in ciocolata bine racita. Intregul continut se ... : Dupa racirea...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... -o craticioara pe foc impreuna cu ciocolata rupta bucatele si untul si mestecam continuu pana se topeste ciocolata si amestecul devine omogen. adaugam esenta de rom si gelatina preparata conform indicatiilor de pe ambalaj ... plac. Eu am folosit zmeura si aschii de ciocolata pentru decor ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... tapeteaza cu hârtie pentru copt. Ciocolata si untul se topesc la ... camerei, dupa care se taie prajitura. O poti orna cu ciocolata topita ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Rupe tableta de ciocolata de 150 de grame in bucatele, si ... , si adauga, pe rand, alternativ, ciocolata topita si cate un galbenusi ... se termina si ouale si ciocolata. - Bate albusurile spuma impreuna cu ... albusurile spuma in crema de ciocolata, adauga faina cernuta, apoi restul ... este calduta este mai bine. Prepara glazura: - Pune zaharul cu apa ... deoparte siropul obtinut si topeste...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... mai intai crema de ciocolata. Se topeste ciocolata impreuna cu frisca ... s-a racit, se taie in 3. Se prepara si sosul de visine: se ... si se glazureaza tortul cu ciocolata topita. Se lasa la frigider ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
100 g ciocolata de menaj, 530 g crema vanilie gata preparata, 150 ml frisca, 400 g compot ... neagra tare, 16 piscoturi, 2 linguri rom, citiva biscuiti Mod de preparare: Ciocolata se topeste intr-un castron deasupra unei cratite cu apa ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... Se prepara intai blatul se bat albusurile spuma tare cu zaharul ... se obtine o crema consisenta.Stratul de ciocolata se face din - 250g ... se pun la foc mic ciocolata trebuie rupta in bucate se ... numai 50g dar sa fie ciocolata rasa. mai se punem frisca ... timp15 minute.Montare- blat, ciocolata, crema,ciocolata rasa.. Se taie in ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
1/4 l lapte, 4 galbenusuri, 300g zahar, 100g ciocolata, 1/4 l frisca batuta Mod de preparare: Se topeste ciocolata in lapte fiert si se adauga zaharul. Se freaca galbenusurile si se toarna cite putin ciocolata topita in lapte. Se ingroasa compozitia pe baia de apa pana se imbraca lingura Se raceste, apoi se adauga frisca si se pune la inghetat.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , 1 lingurita esenta de cafea naturala, ciocolata granulata sau cacao Mod de preparare: Se freaca galbenusul crud cu ... mici care se tavalesc in ciocolata granulata sau cacao. Se asaza ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com