Cauta in 67.656 retete
Un sos delicios, bun si la paste, dar si la orice preparat (carne prajita sau rasol). Ingrediente: trei cepe, un ardei gras mare, doi morcovi, zece catei de usturoi, cinci - sase bete de telina, 1 kg carne tocata (jumatate vita, jumatate porc), 250 ml vin rosu sec, 500 ml de suc de rosii (sau rosii in bulion tocate marunt), piper, sare si o frunza de dafin. Preparare: - Toaca legumele marunt (inclusiv usturoiul si telina) si caleste-le in putin ulei. Pune un praf de sare peste legume si...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Ingrediente 6-8 felii de limba, un morcov, un patrunjel, 1/2 telina, o ceapa (toate cca 300 g ), 50-100 ml suc de rosii, 3-4 felii de lamiie, 30 masline, o foaie de dafin, 25 g faina, 50-80 ml untdelemn, piper, cimbru, 20 g zahar pentru caramel. Mod de preparare Zarzavatul, ras prin razatoarea cu guri mari, impreuna cu ceapa, se calesc 2 minute, in tot untdelemnul.Totul se stinge cu 1/2 l supa in care a fiert limba sau cu apa, lasindu-le sa fiarba, acoperit, pina cind se moaie bine, apoi se...
Reţetă de pe culinar.hi24.ro
400 g morcovi, 500 g broccoli, 2 cepe, 3 fileuri piept de pui fara piele, 2 lingurite boia, o lingura de unt, 2 linguri ulei, sare, piper, 200 ml supa de legume instant, o lingura suc de lamiie, 2 lingurite amidon, o lingura smantana, o conserva porumb, frunze de patrunjel Mod de preparare: Ceapa se toaca, se pune in ulei incins si se adauga broccoli buchetele, porumbul si morcovii taiati felii. Se toarna supa si se lasa sa se moaie. Se amesteca sucul de lamaie cu amidon si se inglobeaza in...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Limba Cu Sos Ragu Ingrediente 6-8 felii de limba, un morcov, un ...
Reţetă de pe retete-culinare.freshinfo.ro
300 g limba 1 morcov 1 patrunjel 1/2 telina 1 ceapa 100 ml vin 50 ml suc de rosii 100 g masline 1 foaie dafin 25 g faina 50 ml ulei 20 g zahar piper
Reţetă de pe www.retete-mancare.ro
Ingrediente Cca 1 kg carne, 100 mg untdelemn, morcov, patrunjel, telina si ceapa, o foaie de dafin, cite un virf de cutit piper si ienibahar, 100 ml suc de rosii, 100 ml vin alb sec, 3-4 felii de lamiie, 30 g faina, 20 g zahar, o ramura de cimbru, sare. Mod de preparare Zarzavatul si ceapa , rase prin razatoarea cu gauri mari, se calesc 2 minute, in tot untdelemnul; se sting, apoi, cu 200 ml apa fierbinte, numai cit sa cuprinda zarzavatul.Carnea, taiata in bucati, se asaza peste zarzavat si...
Reţetă de pe culinar.hi24.ro
Paste Cu Sos Ragu Ingrediente 500 g paste spirale, 750 g carne de ...
Reţetă de pe retete-culinare.freshinfo.ro
Mod de preparare: Zarzavatul si ceapa , rase prin razatoarea cu gauri mari,se calesc 2 min,in tot untdelemnul;se sting, apoi,cu 200 ml apa fierbinte,numai cit sa cuprinda zarzavatul.Carnea, taiata in bucati, se asaza peste zarzavat si se lasa sa fiarba acoperita, la foc mic , intorcind-o din cind in cind in sos. Cind scade sosul, se mai completeaza cu apa, nu cu zeama de marinare, deoarece, fiind acra, intareste zarzavatul. Cind carnea este suficient de moale, se scoate din sos, iar acesta se...
Reţetă de pe www.pofticiosi.ro
6-8 felii de limba, un morcov, un patrunjel, 1/2 telina, o ceapa (toate cca 300 g ), 50-100 ml suc de rosii, 3-4 felii de lamiie, 30 masline, o foaie de dafin, 25 g faina, 50-80 ml untdelemn, piper, cimbru, 20 g zahar pentru caramel Mod de preparare: Zarzavatul, ras prin razatoarea cu gauri mari, impreuna cu ceapa, se calesc 2 minute, in tot untdelemnul. Totul se stinge cu 1/2 l supa in care a fiert limba sau cu apa, lasindu-le sa fiarba, acoperit, pana cind se inmoaie bine, apoi se trece...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Ingrediente necesare SOS RAGU: 1 morcov(mare) 1 ceapa(mare) 1 telina(medie) 500 ...
Reţetă de pe www.retete-online.com
... cu alte creme (de ciuperci, ragu, de fructe etc). - Ingrediente: foaie ...
Reţetă de pe www.pofticiosi.ro
... sa intinzi foaia cat foaia ! Ragu-ul, desi simplu de facut ... , din pacate, gustul divin al ragu-ului... Particip cu reteta Papardelle ... Culinare Laura Adamache. Pappardelle cu Ragu de Vitel Eu am preparat ... dau ingredientele pentru 4 portii. Pentru ragu avem nevoie de : 1 kg carne ... ) in timpul fierberii. Pappardelle cu Ragu de Vitel In timp ce ... circa 1.5 ore inainte de finalizarea...
Reţetă de pe ebunatati.blogspot.com
... iute (dupa preferinta) 2 cepe Pentru ragu de rosii iti trebuie: 400 ... cuptor 40 de minute. Pentru ragu, se spala rosiile, se curata ... farfurii si se toarna deasupra ragu de rosii. Ca si garnitura ...
Reţetă de pe www.bucatarul.ro
Asemanator cu ragu alla bolognese dar totusi diferit, specialitate locala iubita ... din estul Italiei (Abruzzo si Molise), ragu din carne de miel ( ragu d'agnello alla Abruzzese ) , servit cu paste lungi ( spaghetti , fetuccine, etc ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... .Se adauga peste paste sosul "ragu" .Se presare parmezan si se ...
Reţetă de pe www.wikifood.ro
Ragu este denumirea generica a sosurilor italiene pentru paste pe baza de ...  un soi de tocana frantuzeasca. Ragu se face prin adaugarea de ... baza se numeste soffritto). Ingrediente: ragu alla bolognese (specific orasului Bologna ... condimente. Se serveste cu tagliatelle . ragu alla napoletana (specific orasului Napoli ... condimente. Se serveste cu spaghetti . ragu alla barese (specific orasului...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... servire se pune pe farfurie ragu cu carne, zarzavat si bere ...
Reţetă de pe www.bucatarul.ro
Pentru ca am avut musafiri zilele trecute m-am gandit sa gatesc ceva rapid si bun. Nu mai scriu reteta inca odata.. o gasiti AICI Pastele fierte si puse in tava Sosul ragu adaugat peste paste (am pus si cateva ciuperci champinion in sos): Am amestecat pastele cu sosul: Am adaugat mozarella: Am lasat la cuptor 30-40 minute Mozarella topita: Au fost delicioase. Merita sa le incercati. Pofta buna!!! Subscribe to updates
Reţetă de pe biancams76.blogspot.com
Aseara am incropit rapid un ragu mai rustic, cu cabanosi, pentru ... ; parmezan ras. Preparare spaghetti cu ragu de carnati: Incingeti bine uleiul ... proaspat si puteti servi aceste delicioase spaghetti cu ragu de carnati ...
Reţetă de pe www.all-food.ro
... altfel de carne), pregatim sosul ragu in urmatorul fel. Se rad ...
Reţetă de pe www.wikifood.ro