Cauta in 49.792 retete
... la alta. Carnatii mortadella, sosul ragu (minunat pentru paste), cascavalul Parmigiano ... cucerit lumea. Pranzul sicilienilor Pui italienesc (Parmigiana) Sosul Ragu Supa Straciatela ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Un sos delicios, bun si la paste, dar si la orice preparat (carne prajita sau rasol). Ingrediente: trei cepe, un ardei gras mare, doi morcovi, zece catei de usturoi, cinci - sase bete de telina, 1 kg carne tocata (jumatate vita, jumatate porc), 250 ml vin rosu sec, 500 ml de suc de rosii (sau rosii in bulion tocate marunt), piper, sare si o frunza de dafin. Preparare: - Toaca legumele marunt (inclusiv usturoiul si telina) si caleste-le in putin ulei. Pune un praf de sare peste legume si...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... servire se pune pe farfurie ragu cu carne, zarzavat si bere ...
Reţetă de pe www.bucatarul.ro
Ingrediente 6-8 felii de limba, un morcov, un patrunjel, 1/2 telina, o ceapa (toate cca 300 g ), 50-100 ml suc de rosii, 3-4 felii de lamiie, 30 masline, o foaie de dafin, 25 g faina, 50-80 ml untdelemn, piper, cimbru, 20 g zahar pentru caramel. Mod de preparare Zarzavatul, ras prin razatoarea cu guri mari, impreuna cu ceapa, se calesc 2 minute, in tot untdelemnul.Totul se stinge cu 1/2 l supa in care a fiert limba sau cu apa, lasindu-le sa fiarba, acoperit, pina cind se moaie bine, apoi se...
Reţetă de pe culinar.hi24.ro
400 g morcovi, 500 g broccoli, 2 cepe, 3 fileuri piept de pui fara piele, 2 lingurite boia, o lingura de unt, 2 linguri ulei, sare, piper, 200 ml supa de legume instant, o lingura suc de lamiie, 2 lingurite amidon, o lingura smantana, o conserva porumb, frunze de patrunjel Mod de preparare: Ceapa se toaca, se pune in ulei incins si se adauga broccoli buchetele, porumbul si morcovii taiati felii. Se toarna supa si se lasa sa se moaie. Se amesteca sucul de lamaie cu amidon si se inglobeaza in...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
300 g limba 1 morcov 1 patrunjel 1/2 telina 1 ceapa 100 ml vin 50 ml suc de rosii 100 g masline 1 foaie dafin 25 g faina 50 ml ulei 20 g zahar piper
Reţetă de pe www.retete-mancare.ro
Ingrediente Cca 1 kg carne, 100 mg untdelemn, morcov, patrunjel, telina si ceapa, o foaie de dafin, cite un virf de cutit piper si ienibahar, 100 ml suc de rosii, 100 ml vin alb sec, 3-4 felii de lamiie, 30 g faina, 20 g zahar, o ramura de cimbru, sare. Mod de preparare Zarzavatul si ceapa , rase prin razatoarea cu gauri mari, se calesc 2 minute, in tot untdelemnul; se sting, apoi, cu 200 ml apa fierbinte, numai cit sa cuprinda zarzavatul.Carnea, taiata in bucati, se asaza peste zarzavat si...
Reţetă de pe culinar.hi24.ro
Mod de preparare: Zarzavatul si ceapa , rase prin razatoarea cu gauri mari,se calesc 2 min,in tot untdelemnul;se sting, apoi,cu 200 ml apa fierbinte,numai cit sa cuprinda zarzavatul.Carnea, taiata in bucati, se asaza peste zarzavat si se lasa sa fiarba acoperita, la foc mic , intorcind-o din cind in cind in sos. Cind scade sosul, se mai completeaza cu apa, nu cu zeama de marinare, deoarece, fiind acra, intareste zarzavatul. Cind carnea este suficient de moale, se scoate din sos, iar acesta se...
Reţetă de pe www.pofticiosi.ro
6-8 felii de limba, un morcov, un patrunjel, 1/2 telina, o ceapa (toate cca 300 g ), 50-100 ml suc de rosii, 3-4 felii de lamiie, 30 masline, o foaie de dafin, 25 g faina, 50-80 ml untdelemn, piper, cimbru, 20 g zahar pentru caramel Mod de preparare: Zarzavatul, ras prin razatoarea cu gauri mari, impreuna cu ceapa, se calesc 2 minute, in tot untdelemnul. Totul se stinge cu 1/2 l supa in care a fiert limba sau cu apa, lasindu-le sa fiarba, acoperit, pana cind se inmoaie bine, apoi se trece...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... cu alte creme (de ciuperci, ragu, de fructe etc). - Ingrediente: foaie ...
Reţetă de pe www.pofticiosi.ro
Ingrediente necesare SOS RAGU: 1 morcov(mare) 1 ceapa(mare) 1 telina(medie) 500 ...
Reţetă de pe www.retete-online.com
... sa intinzi foaia cat foaia ! Ragu-ul, desi simplu de facut ... , din pacate, gustul divin al ragu-ului... Particip cu reteta Papardelle ... Culinare Laura Adamache. Pappardelle cu Ragu de Vitel Eu am preparat ... dau ingredientele pentru 4 portii. Pentru ragu avem nevoie de : 1 kg carne ... ) in timpul fierberii. Pappardelle cu Ragu de Vitel In timp ce ... circa 1.5 ore inainte de finalizarea...
Reţetă de pe ebunatati.blogspot.com
... iute (dupa preferinta) 2 cepe Pentru ragu de rosii iti trebuie: 400 ... cuptor 40 de minute. Pentru ragu, se spala rosiile, se curata ... farfurii si se toarna deasupra ragu de rosii. Ca si garnitura ...
Reţetă de pe www.bucatarul.ro
Asemanator cu ragu alla bolognese dar totusi diferit, specialitate locala iubita ... din estul Italiei (Abruzzo si Molise), ragu din carne de miel ( ragu d'agnello alla Abruzzese ) , servit cu paste lungi ( spaghetti , fetuccine, etc ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Ragu este denumirea generica a sosurilor italiene pentru paste pe baza de ...  un soi de tocana frantuzeasca. Ragu se face prin adaugarea de ... baza se numeste soffritto). Ingrediente: ragu alla bolognese (specific orasului Bologna ... condimente. Se serveste cu tagliatelle . ragu alla napoletana (specific orasului Napoli ... condimente. Se serveste cu spaghetti . ragu alla barese (specific orasului...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Pentru ca am avut musafiri zilele trecute m-am gandit sa gatesc ceva rapid si bun. Nu mai scriu reteta inca odata.. o gasiti AICI Pastele fierte si puse in tava Sosul ragu adaugat peste paste (am pus si cateva ciuperci champinion in sos): Am amestecat pastele cu sosul: Am adaugat mozarella: Am lasat la cuptor 30-40 minute Mozarella topita: Au fost delicioase. Merita sa le incercati. Pofta buna!!! Subscribe to updates
Reţetă de pe biancams76.blogspot.com
Aseara am incropit rapid un ragu mai rustic, cu cabanosi, pentru ... ; parmezan ras. Preparare spaghetti cu ragu de carnati: Incingeti bine uleiul ... proaspat si puteti servi aceste delicioase spaghetti cu ragu de carnati ...
Reţetă de pe www.all-food.ro
Iti trebuie: 100 g naut 1 legatura ceapa verde 1 cutie mica de ananas bucati 50 g faina 600 g filé de piept de pui 1/2 lingurita nucsoara macinata 4 linguri ulei 1 cub supa de pui 100 ml frisca sare piper Pregatesti asa: Se inmoaie nautul pentru o noapte in apa rece, a doua zi se fierbe in apa curata. Carnea se taie fasii, se condimenteaza cu sare, piper, nucsoara si se lasa sa stea putin. Se incinge uleiul intr-o tigaie mai adanca si se frige carnea, apoi se scoate si se pune la o parte. In...
Reţetă de pe www.bucatarul.ro
Daca vrei sa te rasfeti Stim metoda potrivita. Este timpul sa inveti Sa prepari ragu de vita.
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
1 kg carne tocata 700 g rosii sau o conserva de aprox. 500 ml rosii in suc de rosii 3 - 5 linguri de ulei de masline 3 cepe 1 ardei gras 2 morcovi 1 capatana de usturoi frunze de telina 250 ml vin rosu piper sare ardei iute tocat sau boia iute
Reţetă de pe www.retete-mancare.ro