Cauta in 141.028 retete
Biscuitii se pun intr-o punga de plastic si se piseaza cu ajutorul unei vergele. Intr-un vas se fierbe untul impreuna cu apa si zaharul. Se adauga la biscuitii pisati aseazati intr-un vas de sticla termorezistent si se amesteca bine pentru a se repartiza uniform.Se niveleaza cu ajutorul unei lnguri mari. Se lasa la frigider sa se raceasca pana preparam crema. Gelatina se dizolva in 2 linguri de apa in cuptorul cu microunde.Se lasa deoparte sa se raceasca. Intr-un bol se amesteca smantana cu...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... abur cand e topita se pune intr-o punga si se orneaza prajitura ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
se prepara blatul de pandispan astfel: Amestecam bine galbenusurile cu zaharul, cacaoa si margarina moale frecat spuma inainte. Adaugam albusurile batute spuma tare. Adaugam faina in ploaie si amestecam cu mare grija de jos in sus, dinspre centru spre exterior. ungem si tapetam o tava dreptunghiulara cu faina si turnam compozitia cu grija sa umplem tava uniform. o bagam la cuptorul incins si lasam cam 30 de minute sa se coaca. nu scoatem brusc tava ci o lasam sa se raceasca putin cu usa ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Se amesteca faina cu drojdia instantanee timp de 1 minut , apoi se adauga restul ingredientelor si se framanta bine. Se fac 2 foi. Se amesteca macul bine cu restul ingredientelor si apoi se adauga cele 3 albusuri batute spuma. Se aseaza in tava prima foaie, se adauga crema cu mac si apoi a doua foaie; aceasta se inteapa din loc in loc cu furculita. Se pune in cuptorul preincalzit si se coace la 160 grade timp de o ora. Se pudreaza calda. Pofta buna!
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Blaturi de cacao: Ouale se separa.Albusurile se bat spuma tare.Galbenusurile se mixeaza cu zaharul si untul partial topit pana se omogenizeaza,se adauga laptele si se amesteca bine.Faina se amesteca cu cacaua si praful de copt si se incorporeaza cu grija in aluat,apoi se amesteca cu albusurile pana se omogenizeaza.Compozitia obtinuta se imparte in 2 parti egale si se coc doua blaturi in tava aragazului tapetata cu hartie de copt.Se lasa la racit. Blatul alb: Ouale se separa.Albusurile se bat...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... : 8 linguri margarina: 250 gr. margarina RAMA lapte: 250 ml. ciocolata: 200 ... apa CREMA: 250 gr. margarina RAMA, 2 oua,3 linguri faina(CU VARF ... blat se poate amesteca faina cu cacaoa. ESTE O PRAJITURA FOARTE BUNA ...
Reţetă de pe www.retete-utile.ro
Prajitura Cu Glazura De Ciocolata Ingrediente 200g. zahar, 2 linguri miere de ... unsa cu margarina (eu folosesc Rama) si tapetata cu faina si ... dat-o jos de pe foc. Prajitura se taie in bucati, calda fiind. Cand s-a racit prajitura se toarna glazura calda peste ea, asa ...
Reţetă de pe retete-culinare.freshinfo.ro
Prajitura cu mere si caramel Timp de preparare: 45min Din categoria ... peste caramel. Se amesteca zaharul rama cu margarina sau uleiul, faina ...
Reţetă de pe www.gastropedia.ro
... de a ne apuca de prepararea prajiturii aprindem cuptorul. Trebuie sa fie bine incins cand punem prajitura la copt. Adaugam toate ingredientele pentru ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Varianta tiparibila Retete > Prajituri > Cremsnit (Cremes) Informatii Dificultate: Timp necesar: 90 ... se amesteca. 4 Intr-o tava sau o rama cu latura de 24 de ...
Reţetă de pe www.vulpeabucatar.com
... , amestecam intr-un vas 300gr rama (unt) cu 200gr zahar, apoi ... 40 min la foc mic. Prajitura se scoate, se lasa sa ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Mod de preparare Ingrediente: 3 oua 150 gr margarina Rama Maestro 150 ml lapte 150 gr zahar 200 gr faina 1 lingurita praf de copt 1 farfuriuta de afine Mod de preparare: Se amesteca margarina cu zaharul, se adauga ouale pe rand apoi se adauga laptele, faina amestecata cu praful de copt iar la final, afinele. Se unge o tava cu margarina si se tapeaza cu faina, apoi se pune compozitia si se da la cuptor. Este gata cam dupa 35-40 minute.
Reţetă de pe bucataria.realitatea.net
... ca sa iasa mai inalta prajitura, dar in poze am facut ... ce asamblam, punem o greutate pe prajitura (nu chiar sacu' de ciment ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... de preparare Ingrediente: 280g margarina rama(sau unt) 280g zahar 280g ...
Reţetă de pe bucataria.realitatea.net
... vanilinat 7 limguri faina 200g margarina Rama 100g zahar pudra 1 borcan de ... , trecem la umplerea foilor de prajitura. Se ia o foaie pe care ... o alta foaie - care este ultima. Prajitura se introduce la frigider de ... cu zahar. Este o reteta de prajitura fina si delicioasa  placuta, cu ... , in imagini, o puteti descarca de aici: Prajitura cu foi de miere ...
Reţetă de pe gourmandine.ro
... Finetti asezam crema galbena, tinem prajitura 20min la rece, apoi punem ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Prajitura sau tortul Malakoff este un desert de origine austriaca, asemanator ... a retetei clasice, am gasit-o pe Prajituria si am adaptat-o dupa gusturile ... ! Un lucru e cert insa: a iesit o prajitura super bunoaca, numa' buna dupa o masa imbelsugata. Puteti face prajitura si sub forma de tort, eu ... care o preferati) - un cub margarina Rama Maestro (250g) - 200g zahar pudra ... . Garnisim cu cacao si...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... Saptamana Mare multe retete de prajituri si dulciuri pentru Paste, ca ... mai schimbam traditionalul cozonac si prajituri clasice. La fel, veti avea ... . De ce mi-a atras atentia prajitura asta? Pentru ca e o combinatie inedita ... crema. Pentru crema, amestecam margarina Rama, care trebuie sa fie moale ... congelator. Va asigur ca este o prajitura spectaculoasa atat la gust cat ... mai dau cateva...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... cum depinde de fiecare cuptor.... Prajitura se lasa sa se raceasca ... . 1/4 pachet margarina (din acelasi cub Rama) Laptele amestecat cu zaharul,cacaoa ... inglobeaza in glazura si margarina. Prajitura care s-a racit intre timp se ... fierbinte, intai pe toata suprafata prajiturii, apoi printre randuri ca sa se patrunda prin toata prajitura. Deasupra se presara bombonele sau nuca ... cat mai bine...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... : Preparare foi: Se amesteca faina, rama, zaharul, oul si praful de ... 4 parti de aluat: Macul, faina, rama, zaharul, 1/2 praf de copt se ... folie de aluminiu unsa cu rama sau hartie de copt . Il ... timp se freaca 250 gr rama cub cu 2 linguri zahar praf . Cand budinca a racit se adauga rama frecata si se amesteca bine ...
Reţetă de pe www.gospodine.net