Cauta in 139.626 retete
... prajitura dupa o reteta veche, dar buna si rafinata. Ingrediente : o lingurita de ... sunt tavile de cozonac. Coace prajitura 40-50 de minute la ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... la mijloc si deasupra. Ornezi prajitura cu bomboane albe sau cu ... si presari cacao (optional). Este o prajitura delicioasa si potrivita intregii familii ...
Reţetă de pe www.bucatarul.ro
Frecam 2 galbenusuri cu 4 linguri de zahar,adaugam cacaua ,5 linguri faina,1 plic praf de copt,2 albusuri batute spuma,un praf de sare si 1 cana de lapte. Turnam compozitia intr-o tava unsa cu margarina si tapetata cu faina si o coci la foc potrivit aproximativ 30 de minute. La fel procedam si pentru blatul alb(fara cacao). Taiem ambele blaturi pe din doua si le lasam la racit. Crema o preparam dupa instructiunile de pe ambalaj, si o impartim in 4 parti egale. Asamblare:Un blat alb,crema,un...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Aluat: Din ingredientele de mai sus se face un aluat potrivit care se imparte in doua parti. Se intinde prima foaie in tava ( tava mea are 28 de cm latime si 40 cm lungime) unsa cu ulei si tapetata cu faina. Peste aceasta foaie se pune compozitia de mere. Compozitia: Toate acestea se amesteca si se intinde un strat uniform peste prima foaie. Deasupra se pune cea de-a doua foaie. Se da la cuptor pentru 40 de minute la foc mic,cand este aproape gata se unge cu oul batut ca sa arate frumos.
Reţetă de pe www.bucataras.ro
BLAT: -Mixam galbenusurile cu zaharul pana compozitia se albeste. -Adaugam apa, apoi faina+praful de copt. -Mixam bine si albusurile impreuna cu un praf de sare si putina zeama de lamaie, apoi adaugam peste galbenusuri, dar nu toata compozitia odata, ci cate jumatate. -Amestecam usor cu lingura de sus in jos, apoi turnam in tava tapetata cu hartie de copt. -Coacem in cuptorul preincalzit, la 175C, 25-30min. -Dupa ce e gata, lasam la racit. CREMA1: -Inmuiem gelatina in 75ml apa rece, apoi...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Prajitura Cu Mere Si Scortisoara Ingrediente 2,5 dl ulei, 2,5 dl bors, 300 ... cit o nuca; zahar pentru pudra prajitura Preparare Borsul caldut se amesteca ... tavii in care se coace prajitura. Merele se curata de coaja ... . In cca. 30-35 minute, prajitura este coapta. Servire Se taie ...
Reţetă de pe retete-culinare.freshinfo.ro
... iti trebuie: 150 g margarina pentru prajituri 150 g zahar 4 galbenusuri 600 g faina ... ciocolata sau crema (daca a mai ramas). Tai prajitura a doua zi. Decorezi ...
Reţetă de pe www.bucatarul.ro
Pentru 12 prajituri de dimensiunea unei mingi de ...golf: 1. jumatate de ... sare 11. 12 (sau cate prajiturele iti ies) bomboane de ciocolata ... fericirii". Been there, done that ! Prajiturile astea le au pe toate ... bilei lipicioasa. Se pun toate prajiturile intr-o tava tapetata cu hartie ... , amestecand toate ingredientele bine-bine. Prajiturile le scoti pe un gratar ...
Reţetă de pe www.petitchef.ro
Blatul: este un blat facut dintr-o combinatie de pandispan cu nuca si cacao, respectiv, batem bine albusurile, frecam galbenusurile cu zaharul brun, le adaugam usor in albursurile spuma , apoi presaram in ploaie faina amestecata cu praful de copt si praful de cacao, apoi la final miezul de nuca copt inainte si curatat de pielite si sfarmat bine, amestecam usor cu telul ca sa evitam cocoloasele.Se coace intr-o tavita patrata.Se lasa sa se raceasca. Crema mascarpone: intr-un castron mare ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
am zdrobit checul care se uscase putin pe margini si l-am amestecat cu cele 2 linguri de cacao. intr-o craticioara am pus laptele, ciocolata, rahatul si margarina si am lasat pana s-au topit margarina si ciocolata. am pus si o lingura de vanilie si apoi am turnat peste checul farmitat. am amestecat bine si am format bilele putin turtite (pt a se aseza ciocolata topita mai bine) am asezat bilele pe platou si am 'ornat' cu ciocolata alba (le tavaleam prin cocos daca aveam dar din lipsa am...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Prajituri Americane Ingrediente 200 g unt sau margarina, 4 1/2 dl zahar pudra, 3/4 dl ... bicarbonat, 350 gr. ciocolata pentru prajituri, taiata mare Preparare Se amesteca ...
Reţetă de pe retete-culinare.freshinfo.ro
Salata spaniola se prepara foarte usor si rapid. Se fierb legumele apoi se lasa la racit si se taie cubulete ,se amesteca toate ingredientele apoi cu sau fara adaugiri :))) se serveste cu felii de pita prajite in ulei si condimentate dupa gust usturoi ,chilli,zaatar.....Sa aveti pofta!!!!!!!!!!
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... il punem peste fructe. Lasam prajitura cateva ore la frigider apoi ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Se bat albusurile cu un praf de sare tare pana sta lipit de fundul castronului.Separat se amesteca bine zaharul cu galbenusurile si apoi se adauga usor in spuma de albusuri.Se amesteca usor de sus in jos pana se omogenizeaza complet.Apoi amestecam faina cu praful de copt si cu ciocolata alba razuita fin de tot.Incorporam acest amestec in compozitia cu ou in ploaie si amestecand tot asa de sus in jos, astfel incat compozitia sa ramana spumoasa.Se picura o lingurita de zeama de lime.Se unge...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
blat: frecam galbenusurile cu zaharul,adaugam cacaua ,faina,bicarbonatul si albusurile batute spuma .Torni compozitia intr-o tava unsa cu margarina si tapetata cu faina si o coci la foc potrivit aproximativ 30 de minute. Cremele: Amestecam ouale batute cu faina,laptele si zaharul,apoi le fierbem pe baie de aburi pana se ingroasa. Dam compozitia deoparte,o lasam sa se raceasca putin apoi adaugam margarina frecata spuma si omogenizezam crema. Impartim in doua crema. Intr-o jumatate adaugam ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Mod de Preparare: PREPARARE: Foi: 1. Freci zaharul cu bulionul si uleiul, adaugi apa si fain act cuprinde pentru un aluat nu foarte tare. 2. Secoc 5 foi pe dosul foii, in cuptor preincalzit, temperature medie, cate 5-10 minute fiecare. Crema: 1. Se amesteca faina, zaharul si nuca de cocos apoi se toarna incet laptele rece. 2. Se pune pe foc mic, amestecandu-se continuu pana se ingroasa. Apoi se ia de pe foc. 3. Se adauga esenta si untul si se amesteca pana se topeste. 4. Cand crema s-a racit...
Reţetă de pe www.gospodine.net
Ouale se bau cu zaharul si se pun pe foc pina incep sa se ingroase. Se adauga margarina, cacao si nuca (pisata) si se amesteca in continuare citeva minute (pina se ingroasa) Glazura: Se pune smintina la foc mic citeva minute (citeva clocote), apoi se stinge focul si se pune ciocolata, amestecindu-le (iese cam ca fineti). Untul se pune la final. Am pus 3 straturi de foi, iar peste glazura am presarat nuca.
Reţetă de pe www.bucataras.ro
se pune apa intr-un vas(mai sigur un ceaun)peste care se adauga margarina (200gr) si se lasa sa se topeasca, dupa care adaugam zaharul si sarea. Se amesteca bine pana se topeste. Dupa ce s-a topit zaharul dam la o parte de pe foc si punem deodata faina si amestecam energic. Dupa ce se amesteca bine (sa nu se lipesca de vas) se lasa sa se raceasca. Cand s-a racit adaugam ouale unul cate unul, dar amestecand bine dupa fiecare in parte. Crema:scrie pe plic cum se prepara Glazura:Se pune...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... verifica cand o scoatem din cuptor. Prajitura se taie a doua zi si ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... linguri zahar -1 lingurita amoniac pentru prajituri -faina cat cuprinde Crema -200 ... rece pana a doua zi Tai prajitura si o pudrezi cu zahar pudra ... si usor de facut.Este o prajitura cu foi de culoare roz ...
Reţetă de pe www.petitchef.ro