Cauta in 76.631 retete
Ingrediente: 150 g zahar, 150 g faina, 10 g praf de copt, 150 g nuca, 100 ml lapte, 3 linguri fulgi de ciocolata, 1 pliculet zahar vanilat, 5 oua, esenta vanilie. Mod de preparare: Se bat galbenusurile cu zaharul, adaugam zaharul vanilat, esenta de vanilie si amestecam bine pana se albesc galbenusurile. Adaugam treptat laptele, faina amestecata cu praful de copt, apoi nuca macinata si fulgii de ciocolata. Adaugam si albusurile batute spuma si amestecam usor cu o lingura de jos in sus. Punem...
Reţetă de pe micky-mihaela.blogspot.com
... cel de-al doilea blat. Prajitura se da la frigider pentru ...
Reţetă de pe micky-mihaela.blogspot.com
Ingrediente: Blat: 5 oua, 5 linguri ulei, 5 linguri faina, 5 linguri de zahar. Sirop: 3 linguri zahar, o cana de apa. Crema: 250 g biscuiti, 150 g nuca, 2 linguri miere, 3 linguri cacao, 100 g unt, 2 linguri zahar, o cana apa. Glazura: 4 linguri apa, 4 linguri zahar, 2 linguri cacao, 50 g unt, esenta de rom. Mod de preparare: Pentru blat, separam albusele de galbenusuri. Albusele se bat cu zaharul, galbenusurile cu ulei. Amestecam usor albusele cu galbenusurile si punem faina. Compozitia de...
Reţetă de pe micky-mihaela.blogspot.com
Ingrediente: 200 g unt, 300 g zahar, 4 oua, 300 g faina, 1 pliculet praf de copt, 4 lingurite zahar pudra, 1 pliculet zahar vanilat, 200 ml lapte rece, 3 linguri de pesmet, 1 kg visine (cu samburi). Mod de preparare: Incepem cu visinele. Le curatam de codite, le spalam si le lasam la scurs, dupa care le scoatem samburii. Freacam spuma untul cu zaharul, adaugam galbenusurile, apoi jumatate din cantitatea cu faina. Adaugam apoi laptele cate putin si restul de faina in care amestecam praful de...
Reţetă de pe micky-mihaela.blogspot.com
Ingrediente: 1 kg mere, 50 g zahar, un plic zahar vanilat, o lingurita scortisoara, 200 g faina, 100 g unt, 1 galbenus, 1 lingura vin alb, 2 linguri zahar, 1 lingura smantana, un praf de sare, 4 albusuri, 100 g zahar. Mod de preparare: Merele se dau pe razatoarea cu dintii mari. Se pun intr-o cratita cu 50 g zahar si se amesteca. Se lasa pe fac pana scade zeama lasata de mere. Dupa ce stingem focul adaugam zaharul vanilat si praful de scortisoara. Amestecam faina cu untul, 1 galbenus, vinul,...
Reţetă de pe micky-mihaela.blogspot.com
Ingrediente: 1 kg prune, 1 lingura zahar, 1 lingurita scortisoara, 300 g faina, 1 si 1/2 cana zahar pudra, 150 g unt, 2 linguri smantana, 2 oua, 1/2 cana zahar. Mod de preparare: Curatam prunele de coaja si de samburi si le taiem feliute. Presaram peste ele o lingura de zahar si o lingurita de scortisoara. Amestecam faina cu zaharul pudra si cu untul. Compozitia o punem intr-o tava unnsa cu unt. Peste ea punem prunele. Peste prune punem crema facuta din smantana amestecata cu galbenusurile,...
Reţetă de pe micky-mihaela.blogspot.com
... singuri). Si smecheria la aceasta prajitura este sa se taie pe ...
Reţetă de pe micky-mihaela.blogspot.com
Ingrediente: 2 kg mere, o cana de zahar, o cana de faina, o cana de gris, 1 pachet de margarina, 1 pliculet praf de copt, 1 lingura scortisoara. Mod de praparare: Merele se vor da pe razatoarea mare cu tot cu coaja. Merele rase se vor amesteca cu scortisoara. Intr-un castron vom amesteca zaharul cu faina, grisul si praful de copt. Compozitia de mere se va imparti in trei, la fel si compozitia de gris si margarina. Intr-o tava unsa cu margarina, vom aranja un strat din compozitia cu gris, un...
Reţetă de pe micky-mihaela.blogspot.com
Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu prune! Ingrediente: 1 kg prune ...
Reţetă de pe micky-mihaela.blogspot.com
... : Timp necesar: 90 minute Portii: 60 Prajitura Televizor Reteta de la Mihaela C. Ingrediente Cantitatile sunt pentru o tava de ... -marie si se toarna peste prajitura. Se intinde repede cu o spatula ... probleme. Sugestii Dupa ce s-a racit prajitura puteti sa o inveliti in film pentru a o proteja. Puteti sa acoperiti prajitura cu ciocolata rasa. Opriti putina crema si ungeti prajitura...
Reţetă de pe www.vulpeabucatar.com
... cat si cacaua. Glazura se toarna calduta peste prajitura. Bon Appetit ...
Reţetă de pe micky-mihaela.blogspot.com
... curata scobitoarea cand o scoatem din prajitura). Se taie dupa ce s-a racit ...
Reţetă de pe micky-mihaela.blogspot.com
... toata ciocolata. Se adauga peste prajitura si se amesteca usor cu ...
Reţetă de pe micky-mihaela.blogspot.com
... prealabil). Glazura se pune cand prajitura este rece. Zaharul pudra il ...
Reţetă de pe micky-mihaela.blogspot.com
... . Se toarna fierbinte cand scoatem prajitura din cuptor. In glazura puteti ...
Reţetă de pe micky-mihaela.blogspot.com
... Autor: mihaela idriceanu Timp de preparare: 1 ora si 30 minute (complexitate ...
Reţetă de pe e-culinar.blogspot.com
... prajitura foarte usor de facut! Pe vremuri nu lipsea in nici ...
Reţetă de pe micky-mihaela.blogspot.com
Ingrediente: 1 kg prune, 500 g faina, 1 pliculet praf de copt, un praf de sare, 150 g zahar, 150 g margarina, 250 ml apa, 3 linguri gris, 3 linguri zahar pudra, 1 lingura scortisoara. Mod de preparare: Intr-un castron amestecam faina cu praful de copt, zaharul si praful de sare. Adaugam margarina taiata bucatele mici (margarina trebuie scoasa din frigider cu cel putin o ora inainte). Se framanta bine fie cu manutele fie cu un mixer pentru aluat. Adaugam apoi apa si amestecam in continuare...
Reţetă de pe micky-mihaela.blogspot.com
Ingrediente: 1 cana zahar, 1+1/2 cana faina, 10 g praf de copt, 3 linguri cacao, 1 compot de visine, 3 linguri dulceata de visine, 3 linguri fulgi de ciocolata neagra, 3 linguri fulgi de nuca de cocos. Mod de preparare: Amestecam faina cu praful de copt si cacao. Turnam zeama de la compotul de visine (borcan de 800 g) si amestecam bine pana la omogenizare. Visinele din compot le trecem printr-o strecuratoare sa eliminam samburii si le adaugam si pe ele in compozitie, impreuna cu dulceata. ...
Reţetă de pe micky-mihaela.blogspot.com