Cauta in 141.540 retete
Se topeÅ?te untul, apoi se amestecÄ? cu zahÄ?rul, zahÄ?rul vanilat, cu 3 ouÄ? Å?i praful de copt stins cu zeamÄ? de lÄ?mâie Å?i coaja de lÄ?mâie. Se pun fÄ?ina Å?i se amestecÄ? pânÄ? aluatul devine elastic. Se lasÄ? la rece cca. 30 minute. Mai mult de jumÄ?tate din cocÄ? se întinde Å?i se aÅ?eazÄ? într-o tavÄ? tapetatÄ? cu unt Å?i fÄ?inÄ? sau doar cu foaie de pergament. Se pune la copt, în cuptorul preîncÄ?lzit, cca. 15 minute, pânÄ? se albeÅ?te. Între...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... Biscuitii Linzer Migdalele se fac pudra impreuna cu zaharul la blender ... , asta fiind si secretul acestor prajiturele atat de ciocolatoase. Se tapeteaza ... o forma dreptunghiulara si se toarna prajitura. Se coace vreme de 8 minute ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Untul se amesteca cu zaharul. Faina cernuta si praful de copt se amesteca, se adauga nucile macinate, oul si aromele. Aluatul se lasa la rece la frigider, apoi se imparte in 4. Din 3/4 din aluat se intinde o foaie care se pune in forma detasabila (diametru 22cm) si peste ea se pune gemul de coacaze. Din restul de aluat se formeaza fasii care se pun in forma de gratar peste marmelada, facandu-se de asemenea si o margine. Se unge cu ou pe margine si se pun fasii de migdale. Se coace 40-45 min....
Reţetă de pe www.culinar.ro
... . Cum decorezi: Asezi bucatile de prajitura pe un platou si printre ...
Reţetă de pe www.bucatarul.ro
Tort Linzer Ingrediente BLATUL faina 310 g unt 310 g zahar 150 g nuci ...
Reţetă de pe www.gastronomicus.ro
Mod de preparare reteta Se freaca margarina moale cu zaharul si cu oul, se adauga cacao, nuci macinate, faina, pesmet, coaja de lamaie si scortisoara. Se intinde o foaie de grosimea unui deget, se coace pe fundul tavii, se taie in doua, se unge cu gem de zmeura, se lipesc foile, se acopera cu glazura de lamaie, se usuca. Dupa o ora se deseneaza pe glazura patratele si se usuca in continuare - in acest fel nu se va rupe la taiere. Reteta punci: 500 g faina fina, 150 g untura sau 200 g...
Reţetă de pe www.retete-online.com
Linzer cu marmelada Ingrediente Faina 600 g unt 300 g zahar pudra 300 ...
Reţetă de pe www.gastronomicus.ro
Linzer cu mere Ingrediente Faina 600 g unt 300 g zahar 600 g oua ... de gratar si se coace linzerul la un foc potrivit. Se ...
Reţetă de pe www.gastronomicus.ro
... faina, se framanta, se imparte linzerul in doua parti egale, care ...
Reţetă de pe www.gastronomicus.ro
... transilvane  in mod eronat  ca linzer cu mere, este una dintre ... mere racit. Ungeti o tava de prajituri cu unt si pudrati-o cu ... racire, indepartati marginile si taiati prajitura in patrate potrivite pentru servire ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Am promis reteta de Prajitura Linzer si m-am tinut de promisiune! Este o prajitura destul de simpla, una dintre ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
200 g zahar 250 g migdale macinate 150 g faina 1 lingurita cacao 1 lingurita praf de scortisoara 1 plic zahar vanilinat 2 oua 1 varf de cutit de cuisoare macinate 2 linguri lichior de cirese 250 g unt 200 g dulceata de zmeura 2 linguri nuca macinata un galbenus de ou 50 g zahar pudra Mod de preparare Se amesteca zaharul cu faina, migdalele macinate, cacaoa, praful de copt, zaharul vanilinat si cuisoarele macinate. Se adauga ouale, lichiorul, untul taiat bucatele si nuca macinata. Se framanta...
Reţetă de pe www.retetazilei.ro
Amestecam untul cu zaharul si smantana, apoi adaugam ouale cu esenta.Treptat adaugam faina amestecata cu praful de copt si le incorporam. Cand am terminat cu faina impartim aluatul in 2 bucati (o bucata sa fie un sfert cat cealalta bucata). Asezam bucata mai mare intr-o tava tapetata cu folie de aluminiu (acolo zicea sa ungem tava cu ulei dar eu am pus folie). Deasupra adaugam dulceata (amestecate cele 2 feluri de dulceata) si o intindem usor pe toata suprafata cu o lingurita. Intindem...
Reţetă de pe www.culinar.ro
... intinde dulceata pe toata suprafata prajiturii. Apoi intindem nuca macinata** si ... raceste se intareste partea superioara a prajiturii) si presaram zahar pudra vanilat ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... , se taie dupa preferinte. Este o prajitura foarte buna cu un pronuntat ... Incearca si urmatoarele retete deosebite: Prajitura cu foi si crema cu ... Crema De Branza Si Caise Prajitura Cu Fructe Proaspete - Din toate ... , se taie dupa preferinte. Este o prajitura foarte buna cu un pronuntat ...
Reţetă de pe www.reteteculinare.ro
... , se taie dupa preferinte. Este o prajitura foarte buna cu un pronuntat ...
Reţetă de pe www.wikifood.ro
... se sfarama sau rade deasupra prajiturii. Se presara zahar vanilat si se reintroduce prajitura la cuptor ptr cca. 15 minute la foc ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Ingrediente: 250 g unt 400 g faina 2 oua Coaja de lamaie 200 g zahar 1 lingurita praf de copt 250 g gem de prune (sau marmelada) Preparare: Se amesteca intr-un castron untul cu faina, pana se incorporeaza complet. Separat se bat ouale cu zaharul pana se inmoaie bine si se toarna peste faina si unt. Se adauga coaja de lamaie si praful de copt. Se framanta totul bine pana ce devine o coca omogena. Se lasa o ora la rece. Se opresc 3 linguri de coca pentru stratul de deasupra, in care se mai...
Reţetă de pe www.wikifood.ro
... , se taie dupa preferinte. Este o prajitura foarte buna cu un pronuntat ...
Reţetă de pe www.retetazilei.ro
Componentele de mai sus se amesteca si se framanta intr-un aluat omogen care se pune la rece pentru 30-40 de minute. Se intinde apoi o foaie subtire de 3-4 mm pe o suprafata infainata, si se decupeaza forme rotunde. la jumatate din cerculete decupam in centru1, sau 2, 3 orificii ca niste ochi, prin care se va vedea gemul... si le coacem pina devin aurii la 175 de grade, aprox. 10-12 minute. Dupa ce s-au racit putin, cele cu orificii la presaram cu zahar, cele intregi le ungem cu gem de...
Reţetă de pe www.bucataras.ro