Cauta in 126.456 retete
... 25/35 cm plina cu o prajitura inalta, frumoasa si savuroasa. Sursa ... 1 lingura ulei Glazura 2 (pentru acoperirea prajiturii) : 100 g ciocolata amaruie 50 g unt ... atentie prima glazura. Se da prajitura la congelator pentru citeva minute ... lasa la racit. Se scoate prajitura din congelator si se intinde ...
Reţetă de pe alfinuta.blogspot.com
Reteta o puteti gasi aici: http://gourmandine.ro/reteta-prajituri/prajitura-kinder-pinguin/ Multumesc pt reteta. Aceasta prajitura a devenit specialitatea
Reţetă de pe gourmandine.ro
... dar va puteti consola cu gandul ca? prajitura e foarte foarte buna ...
Reţetă de pe www.petitchef.ro
Aceasta prajiturica delicioasa am preluat-o de la Laura Sava, la origini, prajiturica am inteles ca-i apartine Laurei Laurentiu. Multumesc mult pentru
Reţetă de pe gourmandine.ro
Se pregatesc blaturile: Se separa albusurile de galbenusuri si se bat bine . Galbenusurile se amesteca cu zaharul,laptele,mierea,cacao,faina ,grisul,sarea si la final se amesteca cu albusurile batute spuma cu vanilia. Se coc doua blaturi ,eu asa am procedat si este grozav de bine,se imparte compozitia la ochii Se coace cu hartie de copt sau folie de alumniu la 170 grade 13-14 minute Nu se i-a folia sau hartia de copt jos de pe ea . Crema de frisca: Se bate bine frisca 1 kg cu mierea,laptele...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... Cum mi-a mai ramas frisca si lapte condensat dupa prajitura Kinder pinguin , am hotarit sa incerc si aceasta reteta . Rezultatul m-a incintat, atit ...
Reţetă de pe alfinuta.blogspot.com
Prima degustatoare este Ana Maria, o smecherie de fetita ! Este cea mai de succes prajitura de pana acum ... testata si la tara si la oras :)). Mi-am propus sa o incerc de cand am vazut-o dar am crezut mereu ca e pretentioasa ... am incercat-o ...
Reţetă de pe www.haisagatim.ro
Blat: Se separa ouale.Cele 10 galbenusuri se mixeaza cu zaharul pana se obtine o spuma densa.Se adauga faina,praful de copt,laptele cate putin.Apoi se pune grisul,cacaua,uleiul si mierea. La urma se amesteca cu cele 10 albusuri batute spuma tare cu un praf de sare. Compozitia astfel obtinuta se imparte in doua si se coc doua foi(mie mi-au iesit destul de groase) in tava cu hartie de copt. Le-am lasat in cuptorul la 175 grade cam 15 minute. Se lasa sa se raceasca inainte de a indeparta...
Reţetă de pe www.bucataras.ro