Cauta in 21.308 retete
... Taie aripile si picioarele prepelitei, porumbelului sau ale altei pasari pe ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
4 porumbei, sare, piper, 50 gr. unt, 1 ou, 60 gr. pesmet, inimi, ficat si stomac de la porumbei, 2 cepe (taiate marunt ), patrunjel, coaja de la o lamiie, 80 gr. unt Mod de preparare: Porumbeii se spala bine (in interior si la exterior) si se usuca. Pentru umplutura: se bat 50 gr. unt, ou, pesmet, ceapa, inimi, stomacul, ficatul, patrunjelul, sarea si piperul, pana devin o crema. Se umplu porumbeii cu crema si se pun in cuptor (200
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Porumbeii se spala bine (in interior si la exterior) si se usuca. Pentru umplutura: se bat 50 g unt, ou, pesmet, ceapa, inimi, stomacul, ficatul, patrunjelul, sarea si piperul, pina devin o crema. Se umplu porumbeii cu crema si se pun in cuptor (200?C, 45 minute). Porumbeii se ung mereu cu 80 gr. unt. - 4 porumbei, sare, piper, 50 g unt, 1 ou, 60 g pesmet, inimi, ficat si stomac de la porumbei, 2 cepe (taiate marunt), patrunjel, coaja de la o lamiie, 80 g unt. Livrare la domiciliu! Cumpara ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... ragu, tagliatele al funghi porcini, porumbel la cuptor! , carciofi cu ssalsa ...
Reţetă de pe wineandknives.blogspot.com
... calda de linte. Alte minunatii: porumbel ca la mama (Luisa) acasa ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... . Se pune intr-o forma de porumbel si se mai lasa sa ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com