Cauta in 21.294 retete
... de la bunica: Tochitura din organe de porc si muschiulet de porc pe pat de mamaliguta Ficatul si inima se spala bine si ... . La fel si muschiuletul de porc. Se caleste ceapa. Se adauga apoi carnea si organele de porc taiate bucati potrivite. Se adauga ... adauga usturoiul. Se presara patrunjel. Se serveste cu mamaliguta si smantana ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... principiu. Când este gata, adaugam ciresele fara sâmburi si o punem în tava ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Carnea de porc se spala, se taie in bucati mai mici ... patrunsa cu dintii unei furculite. Mamaliga se prepara din 400 g malai ... tocat si se serveste. La mamaliga se mai poate adauga si unt. - 700 g carne de porc, o ceapa, un fir de praz ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... nutrienti. Tocanita din carne de porc, incropita sub diverse forme in ... , in special in ziua taierii porcului , cucereste prin simplitate. Reteta de ... minute Ingrediente: 1,4 kg carne de porc 1 lingura untura 3 cepe mijlocii 2 linguri ... piper. Tocanita din carne de porc se serveste fierbinte, cu felii ... paine prajita unsa cu unt, mamaliga, orez, paste fierte si stropite ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... grasime si le mancau cu mamaliga. Ulterior reteta a evoluat: se frigeau ... , reteta s-a dezvoltat si s-a transformat intr-o pomana a porcului, si, in cratita de ... nu poti sa faci tochitura/pomana porcului in luna august, astfel ... carne de porc, fripta relativ simplu si consumata cu mamaliga. Daca insa v-ati indragostit de ... 10 minute. In paralel faceti o...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... a fost momentul perfect pentru taiatul porcului si gatit de toate, de la pomana porcului si pana la diverse ... nici picioruse, nici cap de porc, singura grasime fiind o bucata de ... simplu si atentie: stomac de porc gasiti la carmangerie, gata spalat ... . Facem toba? Ingrediente: - 1 stomac de porc, spalat si curatat - 2 kg organe ... tinem organele si stomacul de...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... in America Latina), asemanatoare din multe puncte de vedere cu pomana porcului sau tochitura. Diferenta o fac condimentele adaugate si procesul de marinare ... ] Reteta: Carne fiesta  friptura de porc in stil canariot Ingrediente: 1200 grame carne de porc (pulpa) 1/2 litru vin alb, sec 1 capatana de ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... -una din seri un vecin mi-a urat o tuica fiarta cu pomana porcului, ca merge, dar i-am spus ca ar fi pacat sa ...
Reţetă de pe wineandknives.blogspot.com
Mamaliga: se pune la fiert apa sarata (3/4 l apa) si cand clocoteste ... pune deoparte sa se raceasca (mamaliga e gata cand se desprinde de ... gusta de sare si piper. Mamaliga se pune in farfurii adanci ... de carne si legume. - Pentru mamaliga: 150 g malai (grisat), sare, 1/8 l lapte ... , 1 ceapa mica, 250 g carne de porc (file), 1 lingura ulei, 50 ml ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... Frecati muschiul de porc cu sare si piper. 2. Amestecati toate ingredientele ... in jumatati. 4. Inveliti muschiul de porc cu feliile de bacon afumat ... de ceapa, iar muschiul de porc asezati-l deasupra rondelelor de ceapa ... : 30 minute. 7. Intoarceti muschiul de porc, adaugati sosul de vin in ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Se taie carnea de porc cubulete mici si se fierbe aproximativ ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... piper si maslinele. Pregatim si mamaliguta intre timp, dupa cum bine ... ciupercute cu masline se serveste pe pat de mamaliguta. Pofta buna ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Ingrediente: o pulpa de porc 1/2 cana de dulceata de pere 3 linguri de ... putin obisnuita! Cand auzi de porc cu dulceata crezi ca este ... condimentele si ungeti pulpa de porc, dupa ce ati crestat-o in ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Carnea de porc se sareaza si se lasa deoparte timp de jumatate de ora. Se asaza apoi într-o tava, se toarna 5 linguri de apa si se presara chimenul. Se pune la cuptor, la foc potrivit. Se unge din când în când cu zeama din tava. Daca aceasta scade, se mai adauga o lingura sau doua de apa. Se tine la cuptor aproximativ doua ore, pâna ce carnea este moale si bine patrunsa. Se taie felii si se serveste cu sosul din tava.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... coapta in forma de chec ! Cireselor le scoatem samburii si le ... ,asezam deasupra ei jumatati de cirese,adaugam restul de umplutura,apoi cirese. Deasupra asezam partea mica de aluat,o intepam cu furculita,apoi ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Carnea tocata de porc se pune în tigaie la calit în ulei timp ... serveste alaturi cu carnea de porc peste orezul fiert. Pofta buna ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... si le taiem felii, iar cireselor le scoatem de asemenea samburii ... asezam feliile de nectarine si ciresele . Presaram cu nuca de cocos ... s-a copt, prajitura cu nectarine si cirese se raceste, se portioneaza si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Am asezat in forma un rand de mamaliga,carnti taiati buacti si prajiti(nu am pus prea mult carnat ca era foarte picant),un strat generos de branza telemea de oi.Am repetat de trei ori straturile sila cel de deasupra am facut mici locasuri pentru oua Am dat apoi la cuptor la foc mediu 20min.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Muschiuletul se cresteaza cu un cutit ascutit si se împaneaza cu feliute de usturoi si ghimbir. Se asezoneaza cu ulei de masline, sare, piper si amestecul de ierburi aromate si se baga la cuptor pentru aproximativ 20-25 de minute. Se scoate de la cuptor si se lasa deoparte timp de 10 minute. În uleiul ramas se pun la calit cubuletele de morcov si telina. Dupa 5-10 minute se adauga sosul de rosii si se mai lasa 5 minute pe foc. Se feliaza muschiuletul în felii de 1 cm grosime, se pune din...
Reţetă de pe retete.eva.ro
se iau prunele si se fierb in apa cu zahar pana cad de pe sambure si apa devine ca un sos , separat se face mamaliga , se mananca cu mamaliga.e super bun o reteta ce o mancam la tara in moldova :)
Reţetă de pe retete.eva.ro