Cauta in 141.526 retete

piperchi targasite

Pagina 1 din 1
Sa va spun si ce am facut cu toate astea... Am pus la fiert laptele cu grisul, un praf de sare si coaja de la o lamaie. Am luat la bataie cele 7 galbenusuri de ou cu 7 linguri de zahar, pana s-au omogenizat bine si au inceput sa se lumineze la fata. :-) Intre timp am mai amestecat, dar mai cu mila, in grisul cu lapte, pentru a nu se forma cocoloase. Cand sa infierbantat, l-am luat de pe foc, si l-am turnat putin cate putin peste galbenusuri, amestecand incontinuu pentru a nu se taia toata ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Piperchi Ingrediente 3 buc. ardei capia rosii, 3 buc. ardei grasi, 3 gogosari, 2 cepe ...
Reţetă de pe retete-culinare.freshinfo.ro
rosii 5 ardei gras rosu 4 bucati catei de usturoi 6-7 telemea de oaie 300 g sare piper ulei Mod de preparare Ardeii se taie in cuburi mari si se calesc in ulei. Se acopera tigaia ca sa se inmoaie. Se amesteca din cand in cand ca sa nu se lipeasca. Dupa ce s-au inmuiat ardeii se pun rosille feliate si se lasa la fiert aproximativ 10 minute. Se adauga usturoiul feliat si se mai fierbe inca 5 minute. Se pune branza sfaramata si se adauga sare dupa gust. Este delicios. Pofta buna!
Reţetă de pe bucataria.realitatea.net
Timp de preparare: 45 minute (complexitate redusa) Ingrediente: 500 g ardei capia 2 rosii medii 250 g branza de oaie sare o lingura de ulei Mod de preparare: Se taie ardeii in patratele cu latura de 1 cm si se pun la prajit.Se lasa cam 15 minute,dupa care se scot intr-un castron ,iar in uleiul ramas se pun rosiile tocate marunt si se lasa cam 5-10 minute dupa care se rastoarna in castron peste ardei. Branza data prin razuitoarea mare se a pune pe deasupra.
Reţetă de pe www.wikifood.ro
3 buc. ardei capia rosii, 3 buc. ardei grasi, 3 gogosari, 2 cepe rosii, 6 catei usturoi, 6 rosii, 6 oua, 100 ml ulei, 10 gr. sare, piper, curry, foi dafin, un ardei iute (sa fie iute tare!), 100 gr. branza telemea de oaie, un pahar de iaurt (de prefetinta chisleag), o legatura patrunjel si una de telina Se caleste ceapa si usturoiul taiate marunt in 75 ml ulei condimentat cu curry intr-o tigaie wok (sau un vas de tuci cu capac). Cand incep sa se rumenasca se adauga ardeii taiati felii...
Reţetă de pe gospodin.ro
Iti trebuie: 12 ardei grasi 500 g rosii 300 g branza de oaie 150 ml ulei 1 lingurita zahar sare piper. Pregatesti asa: Spalati ardeii si stergeti-i bine de apa. Prajiti-i intregi in ulei incins, pe toate partile. Dupa ce se racesc, curatati-i de pielita. Caliti rosiile taiate in cubulete in uleiul ramas de la ardei, in care ati adaugat sare, zahar si piper. Dupa ce rosiile s-au inmuiat, adaugati branza taiata in cuburi mari si ardeii curatati. Mai fierbeti 3 minute, apoi luati mancarea de pe...
Reţetă de pe www.bucatarul.ro