Cauta in 138.603 retete

piperchi targasite

Pagina 1 din 1
Piperchi Ingrediente 3 buc. ardei capia rosii, 3 buc. ardei grasi, 3 gogosari, 2 cepe ...
Reţetă de pe retete-culinare.freshinfo.ro
rosii 5 ardei gras rosu 4 bucati catei de usturoi 6-7 telemea de oaie 300 g sare piper ulei Mod de preparare Ardeii se taie in cuburi mari si se calesc in ulei. Se acopera tigaia ca sa se inmoaie. Se amesteca din cand in cand ca sa nu se lipeasca. Dupa ce s-au inmuiat ardeii se pun rosille feliate si se lasa la fiert aproximativ 10 minute. Se adauga usturoiul feliat si se mai fierbe inca 5 minute. Se pune branza sfaramata si se adauga sare dupa gust. Este delicios. Pofta buna!
Reţetă de pe bucataria.realitatea.net
Timp de preparare: 45 minute (complexitate redusa) Ingrediente: 500 g ardei capia 2 rosii medii 250 g branza de oaie sare o lingura de ulei Mod de preparare: Se taie ardeii in patratele cu latura de 1 cm si se pun la prajit.Se lasa cam 15 minute,dupa care se scot intr-un castron ,iar in uleiul ramas se pun rosiile tocate marunt si se lasa cam 5-10 minute dupa care se rastoarna in castron peste ardei. Branza data prin razuitoarea mare se a pune pe deasupra.
Reţetă de pe www.wikifood.ro
... ingredientele sunt inca in sezon. Piperchi Ingrediente : 4-5 ardei kapia, 3 rosii , 2 linguri ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Ardei gras rosu 4 buc Rosii 4 buc sau rosii cubulete din conserva Usturoi (catei) 3 buc Branza telemea 200 g Ulei de floarea soarelui 50 ml Pasi de urmat 1 Taiati ardeii cubulete mai mari, le puneti la calit intr-o tigaie mai adanca cu putin ulei. 2 Amestecati periodic, ardeii sunt gata cand s-au facut bine si sunt moi. 3 Adaugati rosiile taiate cubulete si lasati cam 15 minute sa se gateasca la foc mediu, amestecand periodic. 4 La urma adaugati usturoiul taiat marunt si branza maruntita...
Reţetă de pe www.lalena.ro
... " Reteta Culinara : Ghela macedoneana sau piperchi sargasiti " Va dorim " Pofta Buna ...
Reţetă de pe www.bucatarul.ro
Sa va spun si ce am facut cu toate astea... Am pus la fiert laptele cu grisul, un praf de sare si coaja de la o lamaie. Am luat la bataie cele 7 galbenusuri de ou cu 7 linguri de zahar, pana s-au omogenizat bine si au inceput sa se lumineze la fata. :-) Intre timp am mai amestecat, dar mai cu mila, in grisul cu lapte, pentru a nu se forma cocoloase. Cand sa infierbantat, l-am luat de pe foc, si l-am turnat putin cate putin peste galbenusuri, amestecand incontinuu pentru a nu se taia toata ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro