Cauta in 138.931 retete
Ingrediente 300-400 g carne, zarzavat, 150 g orez, 750 ml supa de carne, o lingurita ceapa rasa, untdelemn,frunze de patrunjel, telina, sare, untdelemn sau unt. Mod de preparare Carnea se fierbe in supa de carne cu zarzavatul. Orezul curatat de impuritati, spalat in sita de sirma, bine scurs, se caleste, 2 minute, cu ceapa intr-o cratita cu 2 linguri de untdelemn sau 30 g unt, amestecind mereu ca sa nu se rumeneasca, apoi se stinge cu supa de carne cintarita si o lingurita cu virf de "vegeta"...
Reţetă de pe culinar.hi24.ro
pui cu maioneza Ingrediente Carnea se fierbe cu zarzavat;un galbenus ... persoane la masa.Din restul puiului(picioare,aripi) se vor pregati: pilaf sau ciulama, sau rasol cu ...
Reţetă de pe www.egustos.ro
... : Se pregateste orezul ca pt pilaf: la o cana de orez se ... se va face friptura de pui (pulpe). (Pt. a iesi mai gustos ... farfurie rizzotto, alaturi friptura de pui si se rade cascaval pe ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... persoane la masa.Din restul puiului(picioare,aripi) se vor pregati: pilaf sau ciulama, sau rasol cu ...
Reţetă de pe culinar.hi24.ro
Ingrediente 1 pui de 1 kg, 3 ficatei, 4 rosii, 2 cepe, 250 g de ciuperci, 300 ...
Reţetă de pe culinar.hi24.ro
... , galbenus crud , maioneza , marar , mustar , pui , smantana , untdelemn , zeama de lamaie ... persoane la masa. Din restul puiului (picioare, aripi) se vor pregati: pilaf sau ciulama, sau rasol cu ...
Reţetă de pe www.retete-culinare-online.com
Pilaf grecesc Ingrediente 1 pui de 1 kg, 3 ficatei, 4 rosii, 2 cepe, 250 gr ciuperci ...
Reţetă de pe www.gastronomicus.ro
1 pui mare, 1 - 1 1/2 l apa, o ceapa potrivita, 50 g ulei, 150 g orez, sare, piper Puiul se portioneaza in bucati, si se fierbe la foc potrivit in apa cu ceapa curatata si putina sare. Se culege cu o spumiera spuma . Orezul se alege, se spala si se scurge dupa care se fierbe in putina apa din oala in care a fiert puiul si se adauga uleiul. Se pun bucatile de pui si se baga la cuptor, se tine cca. 30 min.
Reţetă de pe www.sa-gatim.ro
pilaf de pui, gaina, rata, curca, vita, vitel,miel, iepure,porc Ingrediente ...
Reţetă de pe www.egustos.ro
... se taie bucatele mici, care se pun pe pilaf. - 4 pulpe de pui, 350 g orez, o ceapa, 2-3 foi de dafin, boabe de ...
Reţetă de pe retete-culinare.rol.ro
... primaverii, adica: Ingrediente: - carne de pui (da, eu am avut de ... se compara la gust ca puiul de tara !) - ceapa verde - morcov ... Mod de preparare: Am pus puiul la fiert separat, pentru ca ... fiert (cu zeama de la pui) ceapa, morcovul si orezul si ... zeama de la carnea de pui, ca altfel puteam sa-l arunc ... . Am pus si carnea de pui, feliile de lamaie, am potrivit ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
... : 45 minute (complexitate redusa) Ingrediente: 1 pui 1-2 cepe 1 ardei gras 1 rosie 1 1/2 cana ... putin ulei. Mod de preparare: Puiul cutatat se portioneaza. Ceapa, ardeiul ... ulei. Se adauga bucatile de pui, sare si piper, cine doreste ...
Reţetă de pe www.retete-sanatoase.ro
... sa va delectati papilele gustative cu ceva bun, incercati pilaful cu pui, care este foarte bun ... se prepara usor. Mareste poza " O farfurie cu o portie de pilaf cu pui gata preparat. " Ingrediente ... boabe de piper si fierbeti pilaful la foc mic timp de ... tocat marunt si luati cratita de pe foc. Menciuni Pilaful cu pui se serveste intotdeauna doar ......
Reţetă de pe www.retete-on-line.ro
... Eu am lasat carnea de pui frecata cu boia(paprika) , sare ... pune alaturi de carnea de pui in oala pe foc in ... sau muraturi. Multa lume face pilaful in cuptor eu il fac ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Iti trebuie: 300 g piept de pui 4 oua 200 ml ulei faina sare piper. Pregatesti asa: Carnea se taie in felii subtiri, se bate putin si se condimenteaza dupa gust cu sare si piper. Ouale se bat cu un praf de sare. Bucatile de carne de dau prin ou, prin faina, apoi din nou prin ou. Se pun in ulei incins si se prajesc la foc mic, pana devin aurii. Se pot servi cu garnitura de cartofi, cu pilaf sau cu sote de legume. Snitelele se mai pot face si cu pesmet, in loc...
Reţetă de pe www.bucatarul.ro
Se toaca`ceapa si morcovul si se calesc putin. Separat spalam, curatam si tocam ciupercutele, acestea le punem pe legumele calite cand sunt lucioase, condimentam dupa gust cu sare si orez, tot acum punem si cubul de pui. Le lasam sa scada putin si adaugam orezul spalat. Adaugam cate o cana de apa calda (sau supa de pui), din cand in cand pana se fierbe orezul (aproximativ 20 de minute) avem grija sa mestecam mereu deoarece se prinde foarte usor. Noi am...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... Acest pilaf este asezonat intr-un mod mai special, cu un ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Calim ceapa in putin ulei, apoi punem legumele si supa de pui(800 ml) si lasam sa fiarba legumele, cand sunt gata [punem orezul, si condimentele si tinem pe foc pana orezul este gata.
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Spalam si punem la fiert pieptul de pui. Dupa ce a fiert vom pune oorezul spalat in cateva ape. Intr-o tigaie cu putin ulei vom pune ceapa taiata marunt, morcovul dat pe razatoare si icupercile taiate marunt si le lasam sa se inmoaie, dupa care le vom pune peste orez si pieptul de pui. Lasam sa fiarba impreuna. iar la sfarsit vom condimenta dupa gust.
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Punem ceapa la prajit in ulei pana se sticleaza, adaugam morcovul lasam mai un minut dupa care punem aripioarele de pui le lasam putin , apoi adaugam apa cat sa le acopere, piper si cimbru si lasam la fiert.Punem orezul la fiert in 6 cani de apa dupa ce a fiert il punem peste carnea fiarta amestecam si mai lasam cateva minute oprim focul si punem patrunjelul
Reţetă de pe www.bucataras.ro