Cauta in 139.626 retete
... iute. Apa o punem la fiert impreuna cu zaharul, plicul de pikant fix si otet. Se lasa pana cand fierbe foaaaaarte bine iar ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... Ingrediente 8 capatani de usturoi, 1 plic Pikant fix dulce-acrisor Retete cu poze de la cititori Am lansat ... si se asaza in borcan, apoi se prepara compozitia de Pikant fix conform instructiunilor de pe plic si se toarna fierbinte peste ...
Reţetă de pe www.egustos.ro
... Ingrediente 8 capatani de usturoi, 1 plic Pikant fix dulce-acrisor Retete cu poze de la cititori Am lansat ... si se asaza in borcan, apoi se prepara compozitia de Pikant fix conform instructiunilor de pe plic si se toarna fierbinte peste ...
Reţetă de pe www.egustos.ro
... uscam. Apa o punem la fiert impreuna cu zaharul, plicul de pikant fix, boabele de piper, foile de dafinsi otet. Se lasa pana ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... de telina # 3-4 legaturi de leustean # 350-400 ml ulei # 1 plic pikant fix # sare, piper dupa gust Mod de preparare: Pentru ciorbe se ... -30 de minute la foc mic, apoi adaugati plicul de pikant fix, sare si piper dupa gust. Intre timp pregatiti borcanele (cele ...
Reţetă de pe www.wikifood.ro
Cateii de usturoi se curata si se aseaza in borcan. Se prepara compozitia de Pikant fix conform instructiunilor de pe plic si se toarna fierbinte peste usturoi. Borcanul se pune pe o tava (min. 2 cm inaltime) plina cu apa fierbinte si se tine in partea de jos a cuptorului preincalzit, 60 de minute. Se lasa la racit si se depoziteaza la loc racoros si ferit de lumina. - 500 g usturoi (8 capatani), 1 plic Pikant fix dulce-acrisor.
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... , in plus cand am amestecat am pus si plicul de pikant fix. Maine voi aseza salata in borcane si voi face un ...
Reţetă de pe www.culinar.ro
... combinat # 1 kg ceapa # 2 kg rosii sau 1 litru bulion # 0,5 l ulei # 1 plic pikant fix dulce/iute # cativa peperoni rosii (optional) # 5-6 foi de dafin # 2 linguri ... cu un blender de mana compozitia si adaugati zahar, cimbru, pikant fix, frunze de dafin, maghiran, sare daca mai trebuie, peperoni tocati ...
Reţetă de pe www.wikifood.ro
ardeii se spala se curata de seminte si se pun la scurs. varza se toaca marunt si impreuna cu morcovii dati pe razatoarea mica se amesteca si se umple fiecare ardei caruia ii adaugam cate un buchetel de conopida. se aseaza in borcane,le adaugam cateva rondele de morcovi,frunze de telina si apoi adaugam saramura fierbinte.simplu,gustos si aratos!!
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Se curata ceapa si se spala. La fel curatam, spalam si taiem in felii, hreanul.Pregatim lichidul, conform instructiunilor de pe plic. In borcane de 800g, bine spalate si uscate, indesam ceapa, cu grija sa nu se sparga dar sa intre cat mai multe bucati. Punem in fiecare borcan cate 2-3 felii de hrean, iar deasupra cate o crenguta de rozmarin proaspat. Turnam lichid peste si capsam. Vom avea la iarna, o cepa murata cu o aroma aparte, pe care o servim ca muratura, dar o putem folosi si ca...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Se spala castravetii si se pun in borcane, mai inghesuiti. Printre ei se asaza cate o felie de hrean, ardei iute taiat rondele si 2-3 catei de usturoi, la un borcan de 800 g. Se prepara pikantul fix dupa instructiunile de pe plic si se pune peste castraveti. Se sigileaza borcanele. Nu necesita fierbere! Rezista cativa ani in camara - daca nu e papat pana atunci..:))
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Am spalat gogonelele si le-am asezat in borcane marisoare. Pentru ca au fost foartte mici, le-am pus intregi, dar daca aveti gogonele mai mari, puteti sa le taiati bucatele. Adaugati catei de usturoi printre gogonele. Le da un gust mai bun si le mentine tari. Preparati pikantul fix dupa instructiuni si puneti-l peste gogonele. Inchideti si dati la camara.
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Se taie gogosarii fasii mai subtirele, iar ceapa julien. Se toaca telina si se amesteca toate bine. Se pun in borcane sau in ce aveti (eu am pus in cutii de smantana, pt ca-s mai accesibile). Se prepara pikantul si se pune peste legume. Se inchid borcanele si se dau la rece.
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Se spala gogosarii, conopoda si sfecla. Gogosarii se pun intregi, conopida se desface bucatele, iar sfecla se taie cubulete. Toate acestea se pun intr-un borcan mare, sau mai multe borcane mici. Printre ele se adauga bucatele de hrean curatat si ardei iute. Se prepara pikanul fix dupa intructiunile de pe plic si se toarna compozitia peste legume. Borcanele se leaga cu celofan sau se capseaza. De la sfecla, celelalte legume si zeama vor prinde o nuanta frumoasa de rosu.
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... , 3-5 catei de usturoi, 2 morcovi, 300 ml otet de 9 grade, 1 plic Pikant fix iute. Mod de preparare: 1. Speli fasolea in strecuratoare si o cureti ... judicios volumul unui borcan. Eu asez pastaile pe verticala. Prepari Pikant fix urmand instructiunile de pe plic si il amesteci la foc ...
Reţetă de pe www.retete-sanatoase.ro
... ele, l-am pus cate putin in fiecare galetuta. Am preparat pikantul fix si l-am adaugat pana deasupra legumelor. Din cantitatea de mai ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... in continuare 25- 30 min, la foc mic. Puneti verdeata, pikant fix-ul, omogenizati si lasati pe foc inca 8- 10 min sau ... in continuare 25- 30 min, la foc mic. Puneti verdeata, pikant fix-ul, omogenizati si lasati pe foc inca 8- 10 min sau ...
Reţetă de pe www.reteteculinare.ro
... dintre ei cu boabe de struguri. Faceti un bait din Pikant fix, zahar, otet si apa. Fierbeti 3-5 minute. Umpleti borcanele cu baitul ... o luna. Daca nu folositi Picant fix, puneti in bait pentru fiecare ... dintre ei cu boabe de struguri. Faceti un bait din Pikant fix, zahar, otet si apa. Fierbeti 3-5 minute. Umpleti borcanele cu baitul ...
Reţetă de pe www.reteteculinare.ro
... fierbe apa impreuna cu picant fix otetul si zaharul, dupa care ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... dintre ei cu boabe de struguri. Faceti un bait din Pikant fix, zahar, otet si apa. Fierbeti 3-5 minute. Umpleti borcanele cu baitul ...
Reţetă de pe www.gospodine.net