Cauta in 21.294 retete
... timp, nu strica sa o lasi peste noapte. Foloseste un vas de ... , adaugam în tava berea si lasam peste noapte la frigider. A doua zi ... altceva de facut decât sa pui carnea în tava de cuptor, iar peste sa adaugi si marinata. E nevoie sa lasi la foc ... jumatate, tava fiind acoperita cu staniol. Cu jumatate de ora înainte ... consuma cu cartofi noi de sezon, tot la cuptor si ei ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se condimenteaza bine pestele se 'unge' cu usturoiul pisat, deasupra se pun felii de lamaie si se inveleste individual in staniol (mai bufant staniolul nu lipit de peste) , se fac putine gauri cu o scobitoare si se da la cuptor timp de 15-30 minute, se poate servi cu o garnitura de cartofi copti sau fierti cu un sos alb
Reţetă de pe retete.eva.ro
... urma vom pune frisac lichida peste ei atat cat i cuprinde nici ... nui acopere complect.Se acopera cu staniol Se vor da la cuptorul prealabil incalzit la 370 F (185c),pana ... se mai lasa asa la cuptor dar de data aceasta la ...
Reţetă de pe anca-retetedelicioase.blogspot.com
Pastravul eviscerat se umple cu lamâia taiata felii, dupa care se împacheteaza individual în staniol si se pune la tava. În jumatate de ora ar trebui sa fie gata, asa ca fiti cu ochii pe ceas! Între timp, sparanghelul se trage la tigaie în putin ulei, si se lasa la racit pâna este gata pestele. Se verifica fragezimea carnii cu furculita. Sparanghelul se amesteca cu putin otet si se formeaza un pat pe care ulterior vom pune carnea. Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
... si mai lunga se aseaza pestii pe un pat de felii ... feliute de ardei iute. Garnisiti pestii si deasupra cu cateva feliute ... sa ajunga cam la jumatatea pestilor (sa nu-i acopere de tot). Dati tava la cuptorul incalzit la treapta 1 sau 2 (120 ... grade) acoperita cu folie de staniol. Dupa vreo 45-60 minute ... zeama. Introduceti tava descoperita la cuptor inca 30-40 minute la ... ,...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... si se aseaza in tava. Peste somon, se toarna uleiul de ... si coaja rasa de lamiie peste somon. Se acopera cu o folie de staniol si se da la cuptor cam 50 minute. Cind mai sint ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro