Cauta in 106.261 retete
... , dupa care se raceste si se adauga peste amestecul cu ciuperci. Peste toate se pun albusul oului batut si smantana, apoi se ... de piept prajite initial, iar peste ele se intinde restul de ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... o ciulama. Se raceste aceasta compozitie peste care se pune zeama de ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , crema de menta. Turnati cafeaua peste Irish Whisky si Kahlua, ornati ... . Amaretto, cafea, frisca. Turnati cafeaua peste Amaretto, ornati cu frisca si ... , cafea, frisca. Se toarna cafeaua peste lichioruri si se orneaza cu ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... bate frisca, se toarna compozitia peste frisca batuta, amestecand usor pana ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... toarna in tava. Se adauga peste cealalta compozitie si se tine ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... cu ochiuri mari; se adauga peste ceapa calita. Ardeii grasi se ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... de unt. Crema se toarna peste coca copatasi racita in tava. Peste crema se toarna restul de nuca de cococ. Se tinela ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... lamaie, care se varsa apoi peste una din cele mai reusite ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... foc mic. 3. Se toarna compozitia peste paste, se presara deasupra migdale ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... (sau mierea) si se pun peste jumatatile de piersici. BOABE CU ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... masline 3 linguri otet balsamic 200 g peste in ulei salata verde pentru ... , cartoful si ceapa taiata rondele. Pestele se scurge, se taie bucati ...
Reţetă de pe www.bucatarul.ro
... : 250 g peste file, oua: 1 albus sare: dupa gust piper: cate un ... amidon alimentar , Mod de preparare: Pestele se zvanta si se taie ... si amidonul alimentar. Bucatile de peste se dau mai intai prin ... el pe rand bucatile de peste pana devin galben-maronii. Se ...
Reţetă de pe www.retete-utile.ro
... cartofi: 5 cartofi albi peste: peste crud fara oase ceapa: 2 usturoi: 1 capatana ... de tocat cu sita deasa: pestele, ceapa, usturoiul, cartofii cruzi taiati ...
Reţetă de pe www.retete-utile.ro
... trebuie: 500 g (4 bucati) fileuri de peste alb (cod, salau) 2-3 linguri faina ... Pregatesti asa: Speli fileurile de peste, le indepartezi eventualele oase si ... fin si stingi focul. Servesti pestele prajit, cu garnitura de castraveti ...
Reţetă de pe www.bucatarul.ro
... peste: 1kg ulei: 100ml ceapa: 4buc usturoi: 3 catei suc de rosii ... - 3 linguri sare: , Mod de preparare: Pestele curatat se taie in bucati ... ea se aseaza bucatile de peste, trecute prin faina, care se ... , si la urma, bucatile de peste si usturoiul taiat marunt. Se ... , la foc mijlociu, sa fiarba pestele in continuare, sa se formeze ...
Reţetă de pe www.retete-utile.ro
... peste: mare taiat rondele (crap, somon), 700-800g sare: grunjoasa ardei ... patrunjel verde , Mod de preparare: Pestele se spala, se curata de ... grunjoasa. Se pun feliile de peste la fript si se lasa ... rosiile. Se iau bucatile de peste de pe gratar, se pun ...
Reţetă de pe www.retete-utile.ro
... le coci mai groase 2 cepe peste fara oase sare piper unt ... se caleasca in unt. Cureti pestele, il tai cuburi si le pui peste ceapa inmuiata in unt. Le lasi impreuna sa se ... de clatita cate o lingura de peste cu ceapa, rulezi clatita si ...
Reţetă de pe www.bucatarul.ro
Crestam pestele ,il am cu sare si un strop de ulei si-l frigem sau il coacem incuptor cu firele de ceapa. Separat punem 1kg de apa cu o mana de sare sa clocoteasca,dupa ce a clocotit frecam usturoiul cu ulei si punem in apa clocotita si adaugam jumatate de zeama de lamaie .Cand pestii sunt gata ii scufundam in saramura. Sursa
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Pestele curatat si spalat se da cu sare si se lasa la rece 1/2 -1 ora apoi se zvanta cu un prosop de hartie ,se da prin faina amestecata cu boia si se prajeste in ulei pe ambele parti. Intr-o cratita punem ulei, vin, frunzele de dafin, boabele de ienibahar, bulionul sau 2-3 linguri pasta de tomate, sare, piper si lasam sa fiarba. Cand clocoteste adaugam feliile de peste prajit si lasam sa fiarba 10 minute. Sotam legumele si le servim langa marinata de...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Ceapa se toaca pestisori, se pune intr-un castron si se freaca cu sare. Se adauga piper, ulei,patrunjel si otet dupa gust. La sfarsit se pune pestele afumat taiat in bucati. Este foarte buna servita imediat, dar mult mai buna este daca se lasa la rece 20-30 minute. Simplu si delicios!
Reţetă de pe www.bucataras.ro