Cauta in 21.294 retete
... , alaturi de el se pun pateurile de soia, ceapa tocata marunt ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... ca sa se lipeasca. - Asaza pateurile pe o tava unsa. Da-le ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... fi intrebuintata la umplutura pentru pateuri, iar supa se srecoara si ... . Mod de servire Se serveste la cesti cu pateuri cu carne
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Pentru aluat: 1 kg. faina, 1/2 kg. untura (osinza) tocata prin masina de 2 ori, 1 pahar mic de apa calduta, drojdie si sare; pentru umplutura: 1/2 kg. carne macra, 1 buc. ceapa, 2 oua, sare, piper Mod de preparare: Se prepara aluatul si se lasa sa se odihneasca 10 minute, apoi se intind foi subtiri de 1/2cm. Se rumeneste pe jumatate, in putina grasime, carnea macra, taiata in bucati mici. Se adauga foarte putina apa si se lasa 15 minute carnea sa fiarba inabusit. In acest timp, intr-o tava,...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1/4 kg carne de vitel, 2 cepe, sare, piper, ou; Aluat frantuzesc: 300 g faina, 200 g unt, 3 galbenusuri, 3 linguri vin alb, 1 1/2 lingura otet sau zeama de lamiie, 3 linguri smantana Mod de preparare: Din aluatul frantuzesc se intinde o foaie groasa de 1/2 cm, se taie rotunduri cu un pahar de vin si se suprapun cite doua astfel: primul se unge pe margine cu albus sau apa, la mijloc se asaza cite o nuca din carne preparata. Deasupra se asaza al doilea rotund, apasindu-se putin pe margine ca sa...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... si sare; foi congelate pentru pateuri (din comert); salata Tzatziki: 1 iaurt ... prajesc. Se intindei foaia pentru pateuri si se decupeaza cerculete cu ... de lamiie - dupa gust. Peste pateuri se pune cu o lingurita salata ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... . Mod de servire Se serveste la masa cu saleuri, crutoane, pateuri
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... de servire Se serveste la masa cu crutoane, saleuri sau pateuri
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... . Mod de servire Se serveste in cesti, cu saleuri sau pateuri
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... servire Se serveste la masa cu pateuri sau crochete din aluat
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... si se prepara din el pateuri, buseuri si altele. Resturile de aluat ramase de la prepararea pateurilor se aduna intr-o minge fara ... , aluatul se intinde si se fac din el pateuri, cosulete etc ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
O reteta simpla si rapida care nu necesita mult timp. Eu va recomand foietajul de la Linco :) Ingrediente Aluat: 800 gr foietaj; Umplutura: 150 gr gris, 200 gr branza telemea, vanilie, 2 galbenusuri. Mod de preparare Intr-o cratita cu 200 ml apa se adauga un praf de sare si se pune la fiert. Cand apa a inceput sa fiarba se adauga grisul in ploaie si se amesteca rapid cu telul pana se ingroasa si se da la rece. Branza telemea se rade intr-un bol, se adauga grisul fiert si racit, galbenusurile...
Reţetă de pe bucatariaromaneasca.blogspot.com
... 1 lingura plina cu mere. Impaturim pateurile,apasand pe margini sa nu ...
Reţetă de pe bucatepealese.blogspot.com
Se taie ciupercutele mic, la fel si ceapa, si se calesc în ulei de masline sau unt, cât sa se înmoaie putin. Se adauga un praf de piper, unul de sare, si dupa ce se taceste putin compozitia se pune si mararul tocat marunt. Se pot face forme cu gura unui pahar, daca nu aveti o ustensila speciala, si în fiecare jumatate de cerculet se adauga o lingura de compozitie. Marginea fiecarei jumatati din cerculetul de aluat trebuie uns cu oul batut cu putin lapte pentru a ramâne lipit bine dupa...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... sa se lipeasca. Se aseaza pateurile pe o tava unsa, se ung ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... fi intrebuintata la umplutura pentru pateuri, iar supa se srecoara si ... . Se serveste la cesti cu pateuri cu carne. - 1,5 kg carne de ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... cu apa rece, se pun pateurile si se introduce tava in ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... cuptor alte 10 minute. Serviti pateurile presarate cu boia. - 1 piept de ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se intinde o foaie subtire din aluat de unt, se taie cu o forma mici ronduri. Se uda usor cu apa si se pune cate o bucatica de ficat fiert iar deasupra alt rond de aluat. Se ung deasupra cu ou. Se aseaza pateurile in tava si se coc la foc mediu. - Faina, unt, 300 g ficat, 1 ou. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se prepara aluatul si se lasa sa se odihneasca 10 minute, apoi se intind foi subtiri de 1/2cm. Se framinta telemeaua cu untul, faina, ouale, laptele si sarea. Se intinde foaia si se taie patrate de dimensiune potrivita, se umplu cu brinza si se dau la cuptor, care a fost inainte incins. Se lasa pina se rumenesc usor. - Pentru aluat: 1 kg faina, 1/2 kg untura (osinza) tocata prin masina de 2 ori, 1 pahar mic de apa calduta, drojdie si sare. Pentru umplutura: 1/2 kg telemea, 100 g unt, 2...
Reţetă de pe www.eculinar.ro