Cauta in 21.435 retete
... corecta si corespunzatoare a spatiului de afumat si controlul arderii conmbustibilului (lemn ... porc [/readalso] Reteta: Afumarea carnii Ingrediente: carne, carnati, slanina, toba , caltabos ... .)[/tip] Atarnati carnea, slanina si carnatii in afumatoare, pe carlige sau ... pentru a inhiba patrunderea oxigenului.[/important] Afumati slanina si carnea timp de ......
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... din slanina fripta nu inseamna colesterol si hipercaloric, se pastreaza intiparita aceasta reteta modesta, dar ... Ingrediente: 150-200 grame de slanina afumata 1 ceapa mica, preferabil rosie ... la capat. Ascutiti capetele. Crestati slaninuta, orizontal si vertical, aproape pana ... tepusa bine in soric. Frigeti slaninuta deasupra jarului, aproximativ la 30 ... continuati procesul...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... de 2-3 cm. grosime, 50 gr. slanina afumata, o ceapa, 100 ml de vin alb, sec, lamiie, sare, 100 ... Mod de preparare: Se taie slanina in cuburi mici, care se ... pe razatoare, se pun peste slanina 1 minut, se adauga un varf ... da la foc, dar se pastreaza putin cald. Cotletele nebatute si ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... avut undeva la 1,5 kg) -10 cepe mici -150 g bacon/sunculita afumata/slanina afumata -300 g ciuperci champignon -400 ml vin rosu (Pinot Noir) -200 ... intr-un castron si se pastreaza deoparte. 3. Se adauga in cratita ... ciupercile si cepele prajite si slaninuta taiata fasii si prajita in ...
Reţetă de pe bucatariacorinei.blogspot.com
... obtine o pasta omogene, apoi se pastreaza la rece, sau la frigider ... porc, sau are mai multa slanina. Carnea de porc se trece ... , dupa care se dau la afumare 2-3 zile, pina cind capata culoare ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... in putina untura sau cu slanina proaspata, taiata marunt. Orezul se ... zvintat. Dupa aceasta operatie se pot afuma, cu fum rece. Se pastreaza la rece, se recomanda sa se ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... obtine o pasta omogene, apoi se pastreaza la rece, sau la frigider ... porc, sau are mai multa slanina. Carnea de porc se trece ... , dupa care se dau la afumare 2-3 zile, pana cind capata culoare ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com