Cauta in 142.324 retete
Se marineaza pestele in sosul facut din hrean, zeama de la doua lamai si uleiul de masline( il lasam macar pret de o ora), cautand sa bagam mult sos si in interiorul lui. Se aseaza apoi pe patul de sare in tava si se da la cuptor 40 de minute. Incingem o lingura ulei de palmier( sau vegetal), intr-o tigaie , adaugam ceapa rasa, o lingura de apa( de la inceput), apoi orezul salbatic si sotam cinci minute. adaugam si untul si apoi apa, lasam sa fiarba si cand este gata potrivim de sare si de...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... cu grija un strat de somon afumat cat sa fie acoperita ... si gata : avem o cupola de somon afumat umplut cu crema de ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... cu grija o bucata frumoasa de file. - 200 g file de peste (pastrav, somon, etc.), 150 g morcov, 100 g radacina de telina, 50 g ridiche neagra ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se condimenteaza pastravul cu sare, condiment de peste, salvie ... se unge bine cu ulei si se baga la cuptor in folie. Legumele si orezul se fierb separat in apa cu sare. Se descopera pestele sa se rumeneasca, in orez se pune un pic de curry ... se mai poate face o salata de rucola si gata ... poti veni acasa sa mananci :))
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... amestecat o parte din orez cu somon taiat cubulete mici de tot ... omleta eu am pus doar somon de data asta si am ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
L-am pus in cuptorul incins in prealabil la 220 de grade si l-am lasat 10 minute acoperit cu o folie si apoi inca vreo 7-8 minute fara folie sa se rumeneasca putin. L-am servit cu o garnitura de legume un amestec colorat dar nu foarte pronuntat in arome care sa nu ia suprematia gustului. Pot sa va spun despre acest peste ca m-a impresionat in cel mai placut mod, nu are foarte multe oase, are un gust foarte aromat si bun, o textura nu foarte moale ….concluzia este excelent pentru o masa in...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... (de preferinta somn, salau, pastrav sau somon) de 3kg, ceapa, usturoi, sare, piper, cimbru, ulei de ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... La Cuptor Ingrediente un peste (de preferinta somn, salau, pastrav sau somon) de 3kg, ceapa, usturoi, sare, piper, cimbru, ulei de ...
Reţetă de pe retete-culinare.freshinfo.ro
... , mamaliga, eventual lamiie. - Un peste (de preferinta somn, salau, pastrav sau somon) de 3 kg, ceapa, usturoi, sare, piper, cimbru, ulei de ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... astrigent, proaspat si usor picant este preferat in combinatii cu somon, pastrav, miel, dar si cu alte carnuri rosii ca vita si ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... vei sti ca si somonul e gata (somonul nu trebuie lasat sa ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... minute (complexitate redusa) Ingrediente: - un pastrav somonat - 1/2 lamaie - 2 linguri ulei de masline - un pumn sare mare Sosul ... - 50 ml vin alb patunjel pentru decor Mod de preparare: - Pastravul somonat se dezoseste, se asaza in tava pe un strat de ...
Reţetă de pe www.wikifood.ro
... am fost azi la cumparaturi si am cumparat o bucata de pastrav somonat de vreo 300 g, 250 g creveti.Am venit acasa si am ...
Reţetă de pe biancams76.blogspot.com
... : 50 minute (complexitate medie) Ingrediente: 2 pastravi somonati 30 gr faina 500 gr cartofi noi ulei pt prajit ...
Reţetă de pe www.wikifood.ro
Pestele in prealabil a fost desolzat si i s-a curatat abdomenul, s-a taiat coada se va portiona, dupa care se spala, sterge si se sareaza un pic. Pregatim crusta se amesteca ingredientele si vom unge pestele cu aceasta, dupa care ungem o forma de chec cu ulei si asezam hartia de copt in interior peste care vom aseza pestele si vom da la cuptor 20 de minute. Preparam sosul: se taie mango in cubulete mici, se taie tondele usturoiul, tocam ceapa rosie si cea verde, adaugam semintele de rodii ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Timp de preparare: 30 minute (complexitate redusa) Ingrediente: 150 g de peste Crusta : 20 g de migdale 20 g de migdale 5 g de mustar cu bobite 5 g sos de stridii 5 g sos iute Vifon rozmarin sare Sos : 20 g rodii 20 g mango 1 fir ceapa verde zeama de lamaie ulei de masline 1 ceapa rosie mai mica 1 catel de usturoi Mod de preparare: Pestele in prealabil a fost desolzat si curatat abdomenul, s-a taiat coada si se va portiona, dupa care se spala, sterge si se sareaza un pic. Pregatim crusta se...
Reţetă de pe www.wikifood.ro
... putin otet. Separat intr-un castron se adauga pestele afumat (pastrav, somon), ardeii copti, branza taiata cubulete, ouale. Sare, ulei de masline ... putin otet. Separat intr-un castron se adauga pestele afumat (pastrav, somon), ardeii copti, branza taiata cubulete, ouale. Sare, ulei de masline ...
Reţetă de pe www.reteteculinare.ro
Condimentam pestele numai cu sare si piper pentu a ne bucura de aroma saramurii. Pentru saramura am pus la fiert o cana cu apa cu o lingurita rasa de vegeta si piper. In momentul in care fierbe adaugam o jumatate de lingurita de cimbru. Amestecul fierbinte il turnam peste 5-6 catei de usturoi zdrobiti cu sare. Servim cu mamaliguta calda.
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... Ponturi si articole Contact BlogCulinar > Specialitati > Pastrav in pergament cu broccoli ... , 2011 Bogdan 1 Comment Tags: papillote , pastrav , pergament , peste Esti prima data ... . Eu am incercat-o pe un pastrav si a iesit tare bun si ... in pergament cu broccoli Ingrediente : - 2 pastravi - fasole verde - 2 rosii - 1 ardei gras ... , timp de aproximativ 20 minute. Pastravul se potriveste cu niste...
Reţetă de pe www.blogculinar.ro
Se curata pestele si se spala,apoi se aseaza intr-o tava de iena,se ung pestii cu ulei se condimenteaza si se stropesc cu zeama de lamiae. Separat se pregateste sosul din toate ingredientele,apoi se unge pestele cu acest sos pe toata suprafata pestilor.Se adauga vinul si se baga la cuptorul preancalzit la 200gC pentru 20 de minute.Tava trebuie acoperita cu folie de aluminiu.Dupa 20 de minute,se scoate folia si se mai lasa 10-15 minute pentru a se rumenii.Prinde o culoare aramie.Se serveste...
Reţetă de pe www.bucataras.ro