Cauta in 21.294 retete
Se curata pstele si se condimenteaza dupa care se aseaza in tava unsa in prealabil cu unt ,se adauga ceapa taiata julien,vinul si patrunjel. Sos Meuniere: Topim untul ramas intr-o tigaie, punem patrunjelul lasam 2-3min. apoi adaugam putina coaja de lamaie si zeama de la o lamaie intreaga. Mai lasam pe foc inca 3-4 min. Sosul astfel obtinut se toarna peste peste (scos de la MO) si legume. Legumele se fac dupa preferinta fiacaruia…la cuptor, la abur, in tigaie…
Reţetă de pe retete.eva.ro
... dinafara si pe dinauntru. Intr-o tava inalta si mai lunga se ... iuti si rosii. Adaugati in tava bulionul, otetul, uleiul si apa ... nu-i acopere de tot). Dati tava la cuptorul incalzit la treapta ... si intoarceti usor cu o spatula pastravii pe partea cealalta. Garnisiti-i din ... de portocala in sosul din tava, adaugati frunza de dafin si ... a scazut prea mult zeama. Introduceti...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... ) este o metoda inedita de preparare a pastravului, in care sucul portocalei previne ... preparare: 30 de minute Ingrediente: 6 pastravi eviscerati 6 crengute de rozmarin 2-3 portocale ... in doua. Puneti in fiecare pastrav cate o crenguta de rozmarin, cateva ... si felii de portocala. Tapetati o tava cu hartie de pergament unsa ... de masline. Puneti pestii in tava. Adaugati restul feliilor de...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... . Topiti 50 g de unt in tava pe care o veti introduce la ... si sarea. Omogenizati bine amestecul si tavaliti pastravii prin el. Introduceti tava la cuptor 15 minte, dupa care scoateti tava si adaugati sucul de lamaie ... de un vin alb sec. - 4 pastravi a cate 250 g fiecare, 1 lamaie mare ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Pastravii se curata, se eviscereaza si se spala. Se ung cu ... condimenteaza si se pun intr-o tava inalta cu o cana de apa ... minute. Se scoate pestele din tava si se pune deasupra sosul ... sau salata de sfecla rosie. - 4 pastravi, 500 g arpagic, 100 g masline verzi ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... pastravi de 300 gr. bucata, 200 gr. ciuperci din conserva, 200 ... -o parte in alta a pestelui). Intr-o tava ce a fost unsa cu ulei ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , dupa care se aseaza intr-o tava, se adauga sosul in care ... macerat pestii si vinul dulce. Tava se pune la cuptor, la ... 15 min. Se servesc fierbinti. - 4 pastravi dezosati, 250 g branza de oaie ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... folie si se frige in tava. Intre timp, se prepara sosul ... verdeturile. Se scoate pestele din tava, se indeparteaza folia si se ... de smantana si verdeturi deasupra. - 4 pastravi, ulei, sare, 1 legatura marar, 1 legatura ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... de a retine - de exemplu intr-o tava pozitionata intre gratar si foc ... aluminiu sau hartie de pergament (pastrav, scrumbie) sau ca atare (dorada ... 8 ore peste intreg cum este pastravul, bibanul de mare sau dorada ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... la peste. De prea putine ori, un pastrav intreg gatit la tava ar fi iesit aproape intact, asa cum ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... proaspat tocat. Intindeti mamaliga intr-o tava unsa cu putin ulei, intr ... -le marisor. Tocati verdeturile. Intr-o tava suficient de adanca pentru peste ... rapitorii din apele de munte (pastrav, clean etc), dintr-un singur ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... principal: Pulpa de miel la tava sau Stufat de miel Desert ... si rosii coapte Felul principal: pastrav cu capere la gratar sau ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Pastravii se curata si se spala în multa apa rece. Se presara cu sare, piper si rozmarin si se lasa la rece cam 15 minute. Faina se amesteca cu malaiul. Pastravii se tavalesc în amestecul de faina, apoi se pun într-o tava acoperita cu hârtie de copt si se stropesc cu ulei de masline. Tava se pune în cuptorul încins la 250 °C, cam 20 de minute. Dupa 10 minute de întorc pe partea cealalta. Se servesc fierbinti, cu...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Se curata si se spala pastravul. Se taie ceapa rondele si se pune in tava. Peste ceapa se adauga jumatate ... de rosii si se presara putina sare. Se pune pastravul in tava, se adauga restul de rosii, se adauga iar putina ... o cana de apa, se acopera tava cu o folie de aluminiu si ... a scazut la jumatate se scoate tava din cuptor, se indeparteaza folia ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Preîncalzeste cuptorul la 200 de grade. Asaza pe o tava foaie de copt. Amesteca maioneza, mustarul si usturoiul într-un bol mic. Amesteca pesmetul si parmezanul într-un bol mai mare. Întinde amestecul de maioneza pe partea fara piele a fileului, apoi presara amestecul de pesment si acopera bine pestele cu el. Asaza pestele în tava tapetata cu foaia de cop si pune-l la cuptor timp de 12 minute sau pâna când crusta se întareste.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... cuptorul la maximum. Cresteaza fiecare pastrav de 10 ori pe fiecare ... . Asaza pestii pe un grilaj, în tava pentru cuptor. Presara deasupra coaja de lamâie, adaugând în tava si jumatatile de lamâie ... aurii. Stoarce lamâia din tava peste peste si serveste cu ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... de saramura, apoi vom face pastravul la gratar. Zdrobim usturoiul intr ... folie de aluminiu Preparare pastravi. Luam pastravii eviscerati (daca nu i-ai ... asteptarea) Dupa ce s-au facut pastravii, desfacem folia de aluminiu si ii asezam intr-o tava sau cratita mai inalta si ... incapa toti pestii (sau chiar 2 tavi sau cratite mai mici) Turnam ... saramura peste pesti si dam...
Reţetă de pe retete.eva.ro
1.Intr-o tava de teflon am pus pestele spalat si curatat cu bucatele de ardei inauntrul . 2.Am adaugat ulei de masline si condimente pentru peste si l-am pus in cuptorul preincalzit la 180 grade C, cam 15 minute. 3.L-am intors, am adaugat 1 cana de vin si i-am mai lasat 5 min.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Condimentati pastravul cu un praf de sare si de piper, pe ... turnati sucul de lamaie peste pastrav. Lasati-l la marinat 5 minute. Cat ... cozile ciupercilor. Dupa ce s-a marinat pastravul 5 minute, puneti in wok jumatate ... , 2 minute pe fiecare parte. Dupa ce ati rumenit pastravul, scoateti-l intr-o tava si lasati-l deoparte ... 4 minute stingeti focul si turnati sosul si ciupercile peste...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pastravul eviscerat se umple cu lamâia taiata felii, dupa care se împacheteaza individual în staniol si se pune la tava. În jumatate de ora ar trebui sa fie gata, asa ca fiti cu ochii pe ceas! Între timp, sparanghelul se trage la tigaie în putin ulei, si se lasa la racit pâna este gata pestele. Se verifica fragezimea carnii cu furculita. Sparanghelul se amesteca cu putin otet si se formeaza un pat pe care ulterior vom pune carnea. Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro