Cauta in 21.294 retete
... prea tare! În paralel, punem cartofii noi la fiert, iar dupa aceea ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se spala bine cartofii si se oparesc cinci minute în apa clocotita cu sare. Se scurg bine si se pun într-o tava cu o lingura de unt si ceapa taiata rondele. Se pun la cuptor acoperiti si se tin sa se rumeneasca. Se adauga o ceasca cu apa si se lasa la cuptor pâna zeama scade de tot. Cartofii ramân foarte fragezi înauntru si rumeni pe afara.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se curata cartofii noi si se fierb 10 minute in aburi ... cm), 250 g rosii mici, 12 cartofi noi marunti, 8 rulouri de scrumbie marinata, 8 linguri maioneza cu lamaie, seminte de ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Începe prin a curata cartofii de coaja si pune-i la fiert împreuna cu morcovul taiat în 3 l de apa. Cartofii si morcovii se fierb mai greu, asa ca începe cu ei! Dupa vreo 15 min de fierbere, adauga ceapa, fasolea verde si condimenteaza compozitia dupa bunul plac. Adauga putin ulei pentru mai multa savoare. Dupa ce opresti focul, adauga o legatura de patrunjel tocat marunt. În functie de preferinte se poate adauga bors, dar si smântâna. Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se fierb cartofii in apa cu sare. Se razuiesc cascavalul si branza telemea - aceasta se amesteca bine cu mararul tocat. Intr-o tava unsa se intinde aluatul foietaj, se inteapa cu o furculita apoi se unge cu un strat subtire de rosii pisate. Se presara apoi cascavalul si se aseaza pe toata suprafata cartofii noi fierti. Peste cartofi se presara branza telemea si carnaciorii taiati bastonase. Se coace 35 - 40 de minute la 200 de grade.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Spala bine cartofii si pune-i la fiert cu tot cu coaja timp de 15 minute. Este o solutie mai buna, tinând cont ca acestia sunt mult mai tari decât cei obisnuiti. Dupa ce s-au fiert partial, amesteca-i cu uleiul si condimentele astfel încât sa nu ramâna nici unul neatins. Rastoarna-i într-o tava întinsa si distribuie-i pe întreaga suprafata. Tava trebuie neaparat unsa cu putin unt înainte de a o baga la cuptor. În jumatate de ora ar trebui sa fie gata pentru a-ti putea linisti...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Se pregateste marinata amestecand toate ingredientele,astfel se obtine o pasta cu ... pana a doua zi,sa se marineze bine,pastruga fiind un peste ... tare. Se scot de la marinat feliile de pastruga,apoi se ... ,de pasta cu care a fost marinata,se lasa sa se scurga ... un peste din familia sturionilor marini care se gasesc in Delta ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... e), dar e tare buna! Ingrediente: - cartofi noi - carne (la mancarea asta parerea ... stiti cum se curata cartofii noi, dar va zic cum fac ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
.Se lasa sa se marineze bine ,apoi se scoate din marinata si se frige pestele pe gratar.Marinata in care a stat se da in doua trei clocote,se mai adauga putina apa daca este cazul si se adauga in ea cativa catei de usturoi pisat si putin suc de lamaie si se serveste impreuna cu somonul cald Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
... mici si pune-le peste marinata. Lasa 1 ora la frigider. 2. Pune ... rece. Pune fâsiile de pui marinate într-o tigaie grill si tine ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Cartofii noi, cei mici, sunt preferatii mei, genul de cartof "bite ... obicei cu acesti mini cartofi noi? In fierbem in coaja si ... de cina. Ingrediente: - 1 kg cartofi noi mici - 2 linguri sos soia - 2 linguri ... . Musafirii au apreciat cartofii iar noi am refacut reteta a doua zi ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
1 kg. cartofi noi, 50 gr. unt sau ulei, 1 lingura marar tocat, sare Mod de preparare: Cartofii se spala apoi se freaca intr-un prosop aspru departindu-se cu un cutit resturile de coji. Se zvinta intr-un prosop si se pun intr-o cratita cu unt bine incins. Se agita mereu vasul ca sa se rumeneasca uniform cartofii. Cind sunt gata, se sareaza, se presara mararul tocat si se mai lasa 2-3 minute pe foc.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Taiem somonul marinat fasii. Desfacem portocala, indepartam pielita alba si o taiem bucati mici. Rupem salata bucati. Le punem intr-un bol si adaugam samburii de rodie si porumbul. Taiem ceapa rosie fideluta si o punem in bol. Punem zeama de limeta, zeama de portocala si uleiul de masline si amestecam usor. Pentru a-i da o nota mai festiva am ales o prezentare minimalista. Am asezat in niste vase mici cate doua frunze de salata, apoi am adaugat cate putin din fiecare.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se fierb cartofii în apa sarata pâna intra furculita cu usurinta în ei si se scurg bine. Se lasa la racit, apoi se taie fiecare în jumatati. Se adauga smântâna, zeama si coaja de lamâie, sare de mare si piper negru macinat. Se amesteca o parte din menta cu ardeiul iute si se adauga si aceste ingrediente în salata, restul se presara deasupra. Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
... buc. peste marinat de marime mijlocie, 1 buc. sfecla rosie fiarta, o ceapa ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Curata cartofii si apoi pune-i la fiert în apa sarata timp de 15 minute sau pâna când intra furculita usor în ei. Se scurg si se lasa sa se usuce putin. Transfera cartofii într-un castron mare, adauga untul si asezoneaza-i dupa plac. Adauga apoi otetul sau zeama de lamâie, pune arpagicul tocat marunt deasupra si amesteca bine. Pastravul poate fi rupt în bucatele mici si amestecat cu cartofii sau poate fi lasat ca fileuri deasupra lor. Se serveste la temperatura camerei!
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , patrunjel Mod de preparare: 1. Cartofii noi se pun intr-un castron ... fripturi, chiftele, ochiuri etc. 2.Cartofii noi, curatati de coaja , se pun ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... kg. cartofi noi(sau in lipsa acestora, cartofi mici obisnuiti), 1/2 lingurita ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 kg. cartofi noi, 4-5 catei de usturoi, miezul de la 5-6 nuci, 1 lingura pesmet, 3 linguri ulei, sare Mod de preparare: Se curata cartofii, se spala si se zvinta intr-un servet. Se dau apoi prin pesmet si se prajesc in ulei incins. Intre timp se curata usturoiul, se piseaza cu putina sare impreuna cu nucile si se pune peste cartofii prajiti. Se acopera vasul si se lasa citeva minute, pentru ca sa impregneze cartofii cu miros de usturoi. Se servesc imediat.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 kg. cartofi noi, o lingura untura, sare, patrunjel Mod de preparare: Cartofii curatati si spalati se pun la fiert in apa clocotita si sarata. Cand sunt gata se scurg si se rumenesc putin in untura incinsa impreuna cu patrunjelul. Mod de servire Se servesc simplu, cu salata verde oparita sau ca adaos langa diferite fripturi
Reţetă de pe www.retete-bune.com