Cauta in 21.294 retete
Din 2/3 din coca se intinde o foaie rotunda,la diametrul formei,de 3cm grosime. Se pune foaia in forma bine unsa cu ulei. Restul de coca,se impleteste un colac de dimensiunea formei,se aseaza peste foaie si se lasa la crescut,fara umplutura.Inante de a fi data la cuptor se pune umplutura.Dupa ce este gata,se lasa la racit in forma. POFTA BUNA TUTUROR !
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se separa albusurile de galbenusuri . Se amesteca galbenusurile cu 1/2 din cantitatea de zahar , branza si smantana. Se ameateca faina cu praful de copt si se incorporeaza in amestecul de branza , se adauga stafidele, coaja rasa de lamaie si portocala , zaharul vanilinat si esenta de vanilie. Se bat bine albusurile cu un praf de sare , zaharul ramas si cateva picaturi de zeama de lamaie.Cand sunt batute bine se adauga in cealalta compozitie cu branza amestecand incet de jos in sus cu o...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... aluat puteti vedea reteta de Pasca cu branza dulce singura modificare ... asta am hotarat sa fac o pasca mai micuta, de aceea am ... si crucea facuta din aluat. Pasca e gata cand o scobitoare introdusa in ...
Reţetă de pe dianacakes.blogspot.com
... de buna ca cea de pasca aromata Aluatul : 25 gr drojdie ... taie 1/3 pt baza de la pasca. Din restul de aluat se ... cantitatile la umplutura, am facut o pasca mare cu aluat si cea ... la aluat si voi face o pasca mica din 500 gr branza ... mixerul. Gustam de zahar. Ungem pasca cu galbenus inainte s-o dam la ... aluat La Lena din reteta pasca cu aluat de cozonac, compozitia ...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
Ingrediente: pentru aluat: 1/2 kg faina 300 ml lapte 100 gr zahar 2 galbenusuri 25 gr drojdie proaspata 25 gr unt 1/2 lingurita sare esenta rom coaja de lamaie si portocala 1 albus 1 lingura cacao 1 lingura zahar pentru umplutura: 500 gr branza de vaci 3 oua 3 albusuri 250 gr zahar pudra cu aroma de vanilie 50 gr ciocolata 2 linguri esenta rom coaja rasa de lamaie si portocala pentru uns: 1 galbenus 2 linguri lapte Punem faina si sarea intr-un vas. Dizolvam zaharul si drojdia in laptele...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
1 kg branza de vaci, 200 g zahar pudra, 2 pachetele zahar vanilat, coaja de la o lamiie, 1 lingura plina cu faina, 5 galbenusuri, 5 albusuri batute spuma, 3 linguri cu smantana, 100 g stafide, 2 linguri cu pesmet, 50 g unt, sare Mod de preparare: Brinza se amesteca cu untul, apoi ce celelalte ingrediente. Crema obtinuta se toarne peste aluatul din tava, se unge cu ou, se presara stafide si se da la cuptor.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
15 gr. drojdie, 1/2 ceasca apa calda, 1/2 ceasca zahar, 3 cani lapte cald, 4 cani faina, 6 oua; 1/2 ceasca zahar, o ceasca margarina topita, 1/4 lingurita sare, 1/4 lingurita zeama de lamiie, coaja de lamiie, 12 cani faina, un ou, o lingurita apa, 2 lingurite unt topit Mod de preparare: Se dizolva drojdia in jumatate de ceasca de apa calda. Intre timp se dizolva jumatate de ceasca de zahar in lapte cald, pe foc. Dupa ce se raceste, se amesteca cu drojdia si cu patru cani de faina. Se amesteca...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
300 g fructe (smochine, curmale, nuci pisate, migdale, stafide), 180 g zahar tos, 5 albusuri Mod de preparare: Se bat albusurile spuma, se adauga zaharul si se bate in continuare foarte bine. Se adauga fructele amestecand usor si se toarna peste aluatul din tava. Se da la cuptor.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Mai sunt cateva nopti pana la Inviere Cuptorul e incins, bucataria-i vraiste, Desertul delicios e gata de taiere Deocamdata, mielul inca & paste.
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
Aluatul l-am facut cu masina de facut paine de aceasta data dar se poate face foarte bine si prin framantat manual, ascultand o priceasna bisericeasca si asteptand sa primim inca o data lumina , semn ca o sa avem puterea sa o luam de la capat inca o data si anul acesta. In masina de paine am pus prima data apa calduta in care am dizolvat drojdia cu o lingurita de miere, am adaugat apoi uleiul si faina si sarea si am setat pe program de framantare si dospire. Dupa ce este dospit aluatul in ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... cacao Cozonac fara framantare Pasca traditionala Pasca cu branza si ciocolata ... dulce si stafide Pasca rapida fara aluat Pasca marmorata cu ciocolata Pasca cu crema de branza si fructe confiate Drob de miel ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
... , un finlandez ce ne-a pregatit o pasca. Daaa... nu dati ochii peste ... e Pastele acum, dar who cares? O pasca romaneasca pregatita de un finlandez ... in toata splendoarea ei aceasta pasca facuta de Juha, dupa care ... in actiune :P .....si astfel... duios Catalina zicea: " Pasca Mai corect era: pasca romaneasca pregatita de un finlandez. Pentru ca dragul de Juha ...
Reţetă de pe alice-albinutza.blogspot.com
... piept de pui cu legume Pasca traditionala Pulpe la gratar cu ...
Reţetă de pe bucatariaromaneasca.blogspot.com
... Cozonac, pasca, placinte cu fructe, tarte cu fructe si alte dulciuri ... . Tort Victoria Kugelhupf (cozonacul german) Pasca cu smantana Un articol de ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... expun retete de cozonac si pasca , si altele retete pentru sarbatorile ...
Reţetă de pe anishoara.blogspot.com
si pentru ca se apropie Sfintele sarbatori de Pasti si fetele gospodine sunt in cautare de retete va recomand cate scrise de mine cu ceva timp in urma Drob de pui Cozonac cu nuca Cozonac cu branza dulce Pasca cu branza dulce Tort Tiramisu Bounty Brownies cappuccino-negresa cu cappuccino
Reţetă de pe dianacakes.blogspot.com
1. Pasca cu aluat de cozonac 2. Cozonac cu fructe confiate 3. Cheesecake cu sirop de mure4. Prajitura Imperial 5. Drob din pui si porc 6. Pulpa de miel macerata la cuptor 7. Tocanita de berbecut 8. Rulada din carne tocata 9. Rulada de pui in foitaj 10. Vita la cuptor in bere Post-ul IDEI PENTRU MENIUL DE PASTE apare prima data in Retete Haplea .
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
O mare parte dintre preparatele pe care le pregatesc de Sfintele Sarbatori Pascale sunt cele traditionale. Oua vopsite, drob, stufat, bors de miel, cozonaci si pasca nu trebuie sa lipseasca de pe masa traditionala de Paste. In plus, de fiecare data aleg si alte retete avand ca tema Primavara: flori si gaze, iepurasi si vrabiute, soare, verdeata, bucurie, veselie, pe scurt, renasterea naturii.
Reţetă de pe dana2dor.blogspot.com
... mancam prajitura cu mere si pasca facuta la soba , cand mancam ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com