Cauta in 21.294 retete
... de busuioc verde, 100 grame parmezan, ulei de masline, piper, o lingurita ... , busuioc foarte fin taiat si parmezan ras. Stropeste-le cu cateva ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... 1 ceapa 100 de grame de parmezan 1 legatura de patrunjel sare piper ... este gata, adauga continutul tigaii, parmezanul ras, jumatate din patrunjelul tocat ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , 3 litri apa, 3-4 linguri branza sau parmezan(ras), 3 linguri unt sau untura ... adauga doua linguri branza sau parmezan, se amesteca si se dau ... de servit si presarate cu restul de branza sau parmezan ras
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Salata, curatata si spalata, se pune la scurs si se taie fideluta. Apoi se amesteca bine cu parmezanul ras, smantana si untdelemnul. Se serveste presarata cu parmezan. - 250 g cicoare scarola, 100 g parmezan ras, 30 ml untdelemn, 50 ml smantana, sare. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se freaca doua galbenusuri cu parmezanul si sarea. Se adauga apoi albusurile batute spuma cu cele doua linguri de faina. Se intinde o foaie subtire intr-o tava, pe o hirtie bine unsa cu unt, si se coace la cuptor la foc iute. Dupa ce s-a racit se taie patratele. Patratelele se servesc cu supa strecurata, la masa. - Supa de carne strecurata, 2 oua, 40 g parmezan, 2 linguri rase de faina, unt, sare. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
500 gr. taitei cu oua, 50 gr. unt, 150 gr. sunca grasa, 1 ceapa, 3 rosii mari, 3 linguri parmezan, 1 lingura busuioc tocat marunt Mod de preparare: Se calesc in unt ceapa si sunca taiata marunt, se adauga rosiile curatate de pielita si seminte si taiate in felii subtiri. Se fierbe totul 15 minute, se sareaza si se pipereaza dupa gust. Intre timp, se fierb taiteii, se scurg si se pun pe un platou. Se toarna deasupra sosul de rosii si se presara parmezanul ras....
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Se amesteca parmezanul, uleiul si ouale si se lasa sa stea ... apoi prin ouale batute cu parmezan. Se prajesc cate 3 minute pe ... carne de porc (a 80 g), 40 g parmezan ras, 1 lingura ulei fin, 2 oua ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se desface conopida in buchetele, se spala si se fierbe in apa cu sare. Se lasa sa se scurga de apa si se asaza intr-o tava smaltuita sau intr-un vas de Jena, in straturi, presarate cu parmezan. Peste ultimul strat se presara pesmet si se toarna untul incalzit si se da la cuptor 15 minute. - 1 buc. conopida mare, 3 linguri unt, 2-3 linguri parmezan ras (sau cascaval tare), 2 linguri pesmet, sare. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... carne cu pesmetul amestecat cu parmezan. Se pune in sosul din ... . - 700 g muschi de vitel, 150 g parmezan, 100 g unt, 2 linguri pesmet, 2 fire ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Andivele se curata, se spala si se fierb in apa clocotita cu sare. Dupa ce au fiert, se scurg si se aranjeaza intr-o forma unsa cu unt, in straturi alternative de andive, smantana, parmezan ras, pana se termina cu parmezan. Se da la cuptor pentru 10-15 minute, apoi se serveste. - 250 g andive, 50 g unt, 100 ml smantana, 3 lingura parmezan ras, sare. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... 4 ani. Anii de maturare ai parmezanului sunt de la cel mai ... la noi sub numele de parmezan, parmigiano se foloseste ras deasupra ... salate si fripturi. Varianta tanara a parmezanului se poate regasi pe platourile de branzeturi cu fructe. Gustul parmezanului este cu atat mai picant ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... . Ingrediente: - 1 vanata mare - 2 oua - 5 linguri parmezan ras - 5 linguri faina - 1 lingurita sare ... patrunjel verde tocat, pesmet si parmezan. Fiecare felie se trece prin ... la sfarsit prin amestecul de parmezan, apasand usor pentru ca vanata ... absorbante de hartie. Vinetele cu parmezan sunt foarte bune fierbinti, alaturi ...
Reţetă de pe adiscook.blogspot.com
... bacon crocant si gratinat cu parmezan, este o capodopera. Portii: 4 Timp de ... topit 50 de grame de parmezan ras sare si piper Preparare ... . Feliati baconul subtire si razuiti parmezanul. Dupa 15-20 de minute ... la cuptor si presarati imediat parmezan pe fiecare cartof. Cartofii cu bacon si parmezan se servesc calzi, ca mancare in sine, garnitura ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... Vinete cu parmezan by Jamie Oliver - este reteta cu care va ... - o mana de busuioc proaspat - 150 g parmezan - 2 maini mari de pesmet nu ... rosii, un strat subtire de parmezan urmat de un strat de ... putin sos si o mana de parmezan. Pesmetul se caleste in putin ... presara peste ultimul strat de parmezan din vas. Vasul se pune ...
Reţetă de pe adiscook.blogspot.com
... pe rind, unul cite unul, parmezanul, si se amesteca apoi cu ... , servindu-se fierbinte. La nevoie, parmezanul se poate inlocui cu cascaval ... g unt, 3 linguri faina, 1/2 l lapte, 150 g parmezan ras (sau cascaval), 5 oua, pesmet ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... adauga oul batut, untul moale, parmezanul ras si salata verde tocata ... se servesc. In loc de parmezan, se poate folosi mozzarella data ... iaurt, 2 oua, 75 g unt, 175 g parmezan, pudra de curry, 2 catei de ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... o feliuta de piine, presarata cu parmezan ras. - 3-4 buc. cepe mari, 1 lingura ... de carne, sare, piine prajita , parmezan ras. Livrare la domiciliu! Cumpara ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... prajeasca putin. Din bucata de parmezan (cascaval) se rad circa doua ... , se pun deasupra fasiile de parmezan (cascaval) si se serveste imediat ... (Knorr+ apa), 2 crengute rozmarin, 75 g parmezan (cascaval). Livrare la domiciliu! Cumpara ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... rosii si salata, presarati cu parmezan ras. Salata rucola se poate ... verde, 1 catel de usturoi, 200 g parmezan, 500 ml lapte dulce, 300 ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... sosul si apoi, se presara parmezan ras. Pentru sos: Faina se ... , un pahar sos Bechamel, 50 g parmezan ras. Pentru sos (ingrediente pentru ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro