Cauta in 73.217 retete
... parti pana se rumenesc. Mentiuni: Parjoalele se servesc pe platou sau ...
Reţetă de pe www.wikifood.ro
Mod de Preparare: Carnea tocata se amesteca cu ceapa, morcovul, usturoiul si verdeata (care in prealabil au fost maruntite fin) se mai adauga paine inmuiata in apa si stoarsa foarte bine, piper, sare, si ouale. Compozitia astfel obtinuta se portioneaza si se modeleaza in forme alungite. Acestea se trec apoi prin faina si se prajesc in ulei incins pe ambele parti pana se rumenesc. .
Reţetă de pe www.gospodine.net
... se modeleaza in forma de parjoale, folosind faina. Se trec prin ...
Reţetă de pe www.retete-online.com
... modeleaza, dandu-le forma de parjoale, folosind faina. Se trec prin ... pt. o portie de produs finit: parjoale (2 buc) 115 g. Va dorim pofta ...
Reţetă de pe www.retete-online.com
... tocata, 2 Iinguri pesmet, 100 g untura. Parjoalele se pot face din carne ... o data prin masina. Pentru ca parjoalele sa fie mai fragede si ... si cand este bine incinsa, se prajesc parjoalele pe ambele parti ...
Reţetă de pe www.reteteonline.com
700 g - carne tocata de pui 300 g - carne tocata porc\vita 1 cartof 1 ceapa 2-3 linguri pesmet 1 ou 1-2 catei usturoi lapte sare piper marar uscat bicarbonat otet
Reţetă de pe www.retete-mancare.ro
Nu sunt parjoale moldovenesti, ci unele cu parfum italienesc, datorita parmezanului ras. De fapt ... foarte simplu sa pregatiti aceste parjoale si, in plus, le puteti ... pana terminati toata compozitia. Serviti parjoalele la temperatura camerei, cu bucati ...
Reţetă de pe gurmandino.ro
Pentru tocatura, aceleasi cantitati ca la  Parjoale moldovenesti . Pentru sos: 500 g rosii, 1 lingura untura, 1 lingurita faina, 1 lingura otet, 1 bucatica de zahar, sare, 2 foi de dafin, 10 boabe de piper. Se pregatesc chiftelele ca mai sus si se asaza intr-o cratita. Se face un sos de rosii in care se adauga otetul, foile de dafin si piper. Se toarna deasupra chiftelelor si se lasa sa dea cateva clocote la foc mic. Se tin calde la cuptor.
Reţetă de pe www.reteteonline.com
Ingrediente: 1 kg aripioare de pui, 500 gr castraveti murati, o ceapa, 3 linguri de bulion, 1 legatura marar,1 foaie dafin, sare, piper Preparare Pentru inceput se taie rondele castravetii murati si se lasa in apa rece la desarat. Se curata ceapa si se caleste in putin ulei si apa. Se adauga aripioarele spalate peste ceapa si se lasa ~ 15 minute sa se rumeneasca un pic, intorcandu-se pe ambele parti. Se adauga castravetii murati, bulionul si foaia de dafin. Se da in cateva clocote si se...
Reţetă de pe micky-mihaela.blogspot.com
... tocatura, aceleasi cantitati ca la PARJOALE MOLDOVENESTI Pentru sos: 1 ceasca de smantana, 1 lingurita de faina (sau 1 lingura ...
Reţetă de pe www.reteteonline.com
... , am pus la cale aceste parjoale moldovenesti, cu un amestec de carne de porc, morcov, cartof , ceapa ... sa le pregatiti. Pentru prepararea parjoalelor moldovenesti aveti nevoie de urmatoarele ingrediente: 500 g carne de porc, tocata ... ; 100 ml ulei vegetal. Preparare parjoale moldovenesti: Curatati legumele si spalati-le, dupa care taiati cartoful in ... ati terminat toata carnea,...
Reţetă de pe www.all-food.ro
Parjoale moldovenesti  o reteta traditionala moldoveneasca Ingrediente 500g carne de vita+porc 150g ... 1/2 leg patrunjel 1/2 leg marar sare ulei ptr prajit 50g faina Parjoale moldovenesti Mod de preparare Ceapa se toaca marunt. Morcovul se rade ... in forme alungite si aplatizate. Parjoalele se dau prin faina si ...
Reţetă de pe www.bucatareselevesele.ro
Parjoalele moldovenesti ne pot ajuta sa ne intalnim cu marea bucatarie a bunicilor nostri. "Cu piure de cartofi si varza murata, parjoalele bucura si satura de sute de ani omenirea daco-latina. Aceste galusti din carne tocata ne arata limpede ca, daca sudul muntenesc si balcanizat nu ne-ar fi impus cuvinte precum ciulama sau chiofte, n-am [&]
Reţetă de pe dragomirnadina.blogspot.com
... formeaza o bila, o turtiti si formati parjoale rotunde sau lunguete. Le aranjati ... bine intr-o tigaie uleiul, puneti parjoalele. 4 Acoperiti cu capac si lasati ... sigur veti avea cele mai bune parjoale mancate vreodata. Pofta Buna ...
Reţetă de pe www.lalena.ro
Parjoalele moldovenesti ne pot ajuta sa ne intalnim cu marea bucatarie a bunicilor nostri. "Cu piure de cartofi si varza murata, parjoalele bucura si satura de sute de ani omenirea daco-latina. Aceste galusti din carne tocata ne arata limpede ca, daca sudul muntenesc si balcanizat nu ne-ar fi impus cuvinte precum ciulama sau chiofte, n-am [...]
Reţetă de pe dragomirnadina.blogspot.com
... simplu si lipsit de prejudecati, parjoalele modovenesti sunt ruda din provincie ... si matahaloasa. Ieftine si dezinhibate, parjoalele nu se sfiesc sa se ... obiceie. Bune sa fie! Vezi si reteta de chiftele . Reteta: Parjoale moldovenesti Ingrediente: 1 kilogram de carne (porc, vita sau amestec) 250 grame ... cat palma (fara degete). Treceti parjoalele prin pesmet si rumeniti-le ... de excesul de...
Reţetă de pe www.cevabun.ro