Cauta in 141.167 retete
Se dau pe razatoarea mare cartofii si morcovii,se amesteca cu margarina,faina si dupa gust condimente.Se amesteca toate si se formeaza parjoalele.Initial parjoalele se dau prin pesmet si se prajesc in ulei pe ambele parti.Eu le-am pus la cuptor intr-o tava cu hartie de copt.Se lasa cam 1 ora la foc iute.Sunt foarte bune.
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... , popreala nu-i: poti face mata parjoale si din carne de vitel ... chiar de curcan, cum binevoiesti). Parjoala batraneasca, insa, numai din carne ... , adaugand (ad libitum) si un cartof ras pe razator. Odata tocatura ... da untul in clocot, asezi parjoalele in tigaie si si le ... fi servite. Tot mestesugul e ca parjoala sa fie bine rumenita pe ... mustoasa pe dinauntru. Garnitura clasica e piureaua...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... ! Ingrediente: bicarbonat boia de ardei cartofi ceapa coriandru curry fasole hribi ... ) 1 cana de hribi taiati cubulete 1 cartof mare 1 ceapa 3 catei de usturoi ... faina sare piper Preparare: Curatati cartoful , taiati-l cubulete  ca pentru piure. Fierbeti cartoful in apa cu sare 20-25 de minute. Curatati ... si sotati-le 2-3 minute. Adaugati cartofii si fasolea. Condimentati cu boia ... , burgerii...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
500 g carne tocata vita, pui sau gaina , o cepa potrivita ca marime, o felie de piine inmuiata in lapte si stoarsa, un cartof, patrunjel verde tocat, marar, sare, piper, pesmet, ulei. Dupa ce se toaca carnea cu un robotul de bucatarie , se toaca ceapa, cartoful, painea si usturoiul. Toate se amesteca bine cu verdeata tocata fin si se fac gramajoare. Se da forma ovala, se trec prin pesmet si se prajesc la foc potrivit in ulei.
Reţetă de pe www.sa-gatim.ro
600 g cartofi, 250 g branza, 150 g faina, 3 oua, 100 g pesmet, sare. Se fierb cartofii in coaja, se curata si cand s-au racit se trec impreuna cu branza prin masina de tocat. Se adauga faina, ouale si sarea. Se amesteca totul si se imparte in bucati egale, carora li se da o forma ovala turtita. Se trec prin pesmet si se prajesc pe ambele parti in ulei incins.
Reţetă de pe www.sa-gatim.ro
... Fierbeti cartofii in apa cu sare timp de 15-20 minute ... si usturoiul. Adaugati piureul de cartofi, nucsoara rasa, sare si piper ... de pe foc si lasati cartofii sa se raceasca. 3 Faceti patru ... salata de mango. - 700 gr cartofi dulci, curatati si taiati bucati ...
Reţetă de pe retete-culinare.rol.ro
... miilocie, o felie de piine, 1 morcov, 1 cartof, 1 ou (sau o ligura de faina ... tocata, 2 Iinguri pesmet, 100 g untura. Parjoalele se pot face din carne ... o data prin masina. Pentru ca parjoalele sa fie mai fragede si ... adauga un morcov si un cartof, curatiti si dati prin masina ... si cand este bine incinsa, se prajesc parjoalele pe ambele parti ...
Reţetă de pe www.reteteonline.com
500 g varza, 1 felie de paine, 2 oua, 1 lingurita verdeata tocata, sare, piper, 1 lingura faina, 2 linguri untura. Se fierbe varza, se scurge bine de apa, se trece prin masina de tocat sau se toaca marunt cu cutitul, impreuna cu o felie de paine muiata si stoarsa si doi cartofi fierti (dupa dorinta). Se adauga sare, piper, doua oua si putina verdeata tocata. Se fac parjoale care se dau prin faina si se rumeneso in ulei sau untura. Se servesc cu...
Reţetă de pe www.reteteonline.com
... . Servire Se servesc fierbinti cu cartofi fierti sau prajiti, piure de cartofi, macaroane, legume fierte si oparite cu unt, precum si cu ...
Reţetă de pe culinar.hi24.ro
... . Servire Se servesc fierbinti cu cartofi fierti sau prajiti, piure de cartofi, macaroane, legume fierte si oparite cu unt, precum si cu ...
Reţetă de pe culinar.hi24.ro
Legume la minut Timp de preparare: 40min Din categoria: garnituri / vegetariene (de post) Ingrediente 1/2 kg. morcovi, 1 capatina telina, 1/2 kg. cartofi, 1 ceapa, sare, ulei, piper, Mod de preparare Se curata legumele si se dau prin razatoarea mare. Se taie ceapa solzi fini. Se rumenesc repede in ulei incins, se scot cu spumiera. Se sareaza si se pipereaza. Se servesc ca aperitiv sau garnitura la friptura, chiftele, parjoale.
Reţetă de pe www.gastropedia.ro
... perisoare - sau lunguiete ca niste parjoale (vezi foto). Prajiti in ulei ... servetel de hartie. Serviti cu cartofi prajiti, cu sos tahini - pasta ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... marar 1 legatura patrunjel 1 morcov 1 dovlecel 1 cartof 2 oua 3 fire ceapa verde 2 fire ... Pentru piure iti trebuie: 750 g cartofi 1 cana lapte 75 g unt sare ... tocat marunt, morcovul, dovlecelul si cartoful rase fin si stoarse bine ... incins, dupa care se pun parjoalele la prajit. Dupa ce s-au ... scot pe un servetel absorbant. Piureul de cartofi se prepara astfel ... apoi laptele. Bucatarul te...
Reţetă de pe www.bucatarul.ro
Iti trebuie: 6 cartofi 3 morcovi 1/2 telina 4 catei de usturoi 2-3 linguri cu faina ... vegeta ulei Pregatesti asa: Fierbe cartofii in coaja si curata-i. Pune ... gust. Amesteca bine compozitia, formeaza parjoale cu palmele ude, da-le ...
Reţetă de pe www.bucatarul.ro
Spalam si curatam legumele, cartofii si morcovii ii dam pe razatoarea mare, ceapa si usturoiul le tocam marunt si le amestecam cu carnea, painea inmuiata in lapte, albusurile de ou si pesmetul, mararul si patrunjelul tocat marunt, condimentam dupa gust. Formam bilute cu mana uda, le dam prin faina si le punem in ulei incins, le intoarcem pe ambele parti pana se rumenEsc frumos. Le scoatem pe un servetel pt a absoarbe surplusul de ulei. Se servesc atat calde, cat si reci.
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Cartoful l-am dat pe razatoarea mica,l-am stors bine de zeama,apoi l-am amestecat la robot cu restul ingredientelor. Cu mana umeda se formeaza parjoalele,dandu-le forma mai lunguiata la un capat,forma frunzei de visin. Se tavalesc prin faina sau pesmet si se prajesc in uleiul bine incins. Pentru cand dispuneti de mai mult timp se poate incerca varianta prajirii fara ulei,la cuptor. ;) Se servesc cu piure de cartofi.
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Carnea se da de doua ori prin masina de tocat cu cateii de usturoi si painea inmuiata in lapte si stoarsa. Ceapa uscata, cea verde, usturoiul verde, cartofii, morcovul, patrunjelul, mararul, ouale, sarea, piperul, boiaua se toaca marunt, se rad pe razatoarea mare sau se toaca prin tocatorul electric. Se amesteca bine. Se ia cu lingura, se dau prin faina si se pun in ulei incins. Se rumenesc frumos pe ambele parti. Se servesc cu smantana, hrean, muraturi etc.Pofta buna!
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... : 300 g boabe de soia 1 morcov 2-3 cartofi 4-5 catei de usturoi 2 cepe sau ... de tocat soia fiarta, morcovul, cartofii, ceapa, usturoiul, verdeata si feliile ... gust. Din aceasta compozitie formezi parjoale pe care le treci prin ...
Reţetă de pe www.bucatarul.ro
Lasam granulele de soia la inmuiat in apa fierbinte cca. 30 minute, apoi le punem la fiert in apa cu sare. Separat fierbem cartofii si norcovul. Scurgem bine soia, o amestecam cu legumele fierte si pasate, marar , patrunjel, piper, delikat. Adaugam cca 5-6 linguri cu faina, pentru a se lega bine compozitia. Modelam parjoale cu palmele, le tavalim prin pesmet si le prajim in ulei incins. Cand sunt rumene, le scoatem pe un prosop de hartie pentru a elimina...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... miilocie, o felie de piine, 1 morcov, 1 cartof, 1 ou (sau o ligura de faina ... tocata, 2 Iinguri pesmet, 100 g untura. Parjoalele se pot face din carne ... o data prin masina. Pentru ca parjoalele sa fie mai fragede si ... adauga un morcov si un cartof, curatiti si dati prin masina ... si cand este bine incinsa, se prajesc parjoalele pe ambele parti ...
Reţetă de pe gospodin.ro