Cauta in 138.384 retete
Vinetele de curata de coaja si se taie cubulete. Se pun in microunde pentru 10 minute sa se coaca putin si se scurg bine de apa. Se adauga sare si patrunjel si li se da forma cu miinile umede. Se prajesc in ulei
Reţetă de pe www.culinar.ro
Lasam granulele de soia la inmuiat in apa fierbinte cca. 30 minute, apoi le punem la fiert in apa cu sare. Separat fierbem cartofii si norcovul. Scurgem bine soia, o amestecam cu legumele fierte si pasate, marar , patrunjel, piper, delikat. Adaugam cca 5-6 linguri cu faina, pentru a se lega bine compozitia. Modelam parjoale cu palmele, le tavalim prin pesmet si le prajim in ulei incins. Cand sunt rumene, le scoatem pe un prosop de hartie pentru a elimina surplusul de ulei....
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... pe parcurs ce se formeaza parjoalele. - Se pot forma diferite forme ... , eu prefer rotund sau oval. Parjoalele se formeaza astfel: cu mainile ... ulei. Pe parcurs ce formati parjoalele le puneti in ulei. - Dupa ... 10 min. Dupa 10 min parjoalele se fac fara capac. 4 Rumenitit bine parjoalele pe ambele parti si le scoateti pe o farfurie. Se ...
Reţetă de pe www.lalena.ro
Spalam si curatam legumele, cartofii si morcovii ii dam pe razatoarea mare, ceapa si usturoiul le tocam marunt si le amestecam cu carnea, painea inmuiata in lapte, albusurile de ou si pesmetul, mararul si patrunjelul tocat marunt, condimentam dupa gust. Formam bilute cu mana uda, le dam prin faina si le punem in ulei incins, le intoarcem pe ambele parti pana se rumenEsc frumos. Le scoatem pe un servetel pt a absoarbe surplusul de ulei. Se servesc atat calde, cat si reci.
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... Aceste parjoale se fac usor, se gatesc rapid si sunt destul ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... , usturoiul zdrobit si amesteca. Formeaza parjoale ovale si trece-le prin ...
Reţetă de pe www.retete-utile.ro
... si se fac in palma parjoale care se dau prin faina ... lasam sa fiarba acoperit. Fasolea se serveste cu parjoale. Pofta mare ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
se dau pe razatoarea mare dovleceii,se presara cu sare si se pun intr-o strecuratoare sa se scurga pt 30 minute.verdeturile se spala,se toaca apoi se amesteca cu ouale,faina,dovleceii scursi bine si condimentele.se amesteca bine si cu ajutorul unei linguri se pun in ulei incins si se rumenesc pe ambele parti.se scot pe hartie absorbanta! pofta mare!
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Parjoalele moldovenesti ne pot ajuta sa ne intalnim cu marea bucatarie a bunicilor nostri. "Cu piure de cartofi si varza murata, parjoalele bucura si satura de sute de ani omenirea daco-latina. Aceste galusti din carne tocata ne arata limpede ca, daca sudul muntenesc si balcanizat nu ne-ar fi impus cuvinte precum ciulama sau chiofte, n-am [...]
Reţetă de pe dragomirnadina.blogspot.com
... . Din compozitie, se modeleaza 10 parjoale cu faina, care se trec ...
Reţetă de pe www.retete-online.com
Timp de preparare: 30 minute (complexitate redusa) Ingrediente: Circa 800 g urzici proaspete (o sacosa) 2 - 3 oua 2-3 cepe 2-3 felii paine usturoi sare condimente faina ulei Mod de preparare: Se curata, se spala si se fierb usor urzicile in putina apa. Se strecoara de zeama, sau, mai bine, se storc cu mina. Se dau pe masina de tocat carne impreuna cu ceapa calita si, in final, cu 2-3 felii de paine. Compozitia se amesteca bine cu ouale si se adauga usturoi, sare si condimente dupa gust. Daca...
Reţetă de pe www.wikifood.ro
... modeleaza, dandu-le forma de parjoale, folosind faina. Se trec prin ... pt. o portie de produs finit: parjoale (2 buc) 115 g. Va dorim pofta ...
Reţetă de pe www.retete-online.com
Se amesteca bine carnea tocata cu sare,piper ,usturoiul pisat marut,ceapa tocata fin ,ouale si feliile de paine inmuiate in lapte caldut si patrunjel verde tocat. Se formeaza in mana parjolute se dau prin oul batut apoi prin faina, din nou prin ou si apoi prin pesmet (optional prin pesmet). Se prajesc in ulei fierbinte.
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Pieptul de pui il taiem cubulete. Oul il batem bine impreuna cu condimentele.Adaugam smantana si amidonul. In acest amestec punem cubuletele de carne si omogenizam. Lasam putin la frigider,10-15 minute. Din acest amestec se ia cate o lingura si se pune in tigaia cu ulei bine incins.Se prajesc pe ambele parti si se scot pe hartie absorbanta. Se servesc calde,cu garnitura preferata.
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... se modeleaza in forma de parjoale, folosind faina. Se trec prin ...
Reţetă de pe www.retete-online.com
... paleste in fata ciorbei de "bureti". Mai ales dupa o noapte de ...
Reţetă de pe bucataria.realitatea.net
... timp ce fierbe fasolea, faceti parjoalele: se pune carnea tocata intr ... unsa cu ulei se fac parjoale alungite si se pun pe ... , ulei in care s-au prajit parjoalele (cam 50 ml), bulionul ramas ... cimbru, dupa gust. Puneti cate 2-3 parjoale pe farfurii, fasole batuta cu ...
Reţetă de pe www.wikifood.ro
Parjoale moldovenesti Ingrediente Parjoale moldovenesti: 750 g soia texturata, 1 ceapa miilocie, o felie de paine, 1 morcov, 1 cartof, 1 ou (sau o
Reţetă de pe www.bucatar.net