Cauta in 109.945 retete
Se amesteca bine carnea tocata cu sare,piper ,usturoiul pisat marut,ceapa tocata fin ,ouale si feliile de paine inmuiate in lapte caldut si patrunjel verde tocat. Se formeaza in mana parjolute se dau prin oul batut apoi prin faina, din nou prin ou si apoi prin pesmet (optional prin pesmet). Se prajesc in ulei fierbinte.
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... se modeleaza in forma de parjoale, folosind faina. Se trec prin ...
Reţetă de pe www.retete-online.com
... timp ce fierbe fasolea, faceti parjoalele: se pune carnea tocata intr ... unsa cu ulei se fac parjoale alungite si se pun pe ... , ulei in care s-au prajit parjoalele (cam 50 ml), bulionul ramas ... cimbru, dupa gust. Puneti cate 2-3 parjoale pe farfurii, fasole batuta cu ...
Reţetă de pe www.wikifood.ro
... modeleaza, dandu-le forma de parjoale, folosind faina. Se trec prin ... pt. o portie de produs finit: parjoale (2 buc) 115 g. Va dorim pofta ...
Reţetă de pe www.retete-online.com
... tocata, 2 Iinguri pesmet, 100 g untura. Parjoalele se pot face din carne ... o data prin masina. Pentru ca parjoalele sa fie mai fragede si ... si cand este bine incinsa, se prajesc parjoalele pe ambele parti ...
Reţetă de pe www.reteteonline.com
Legumele curatate si spalate se dau prin razatoarea mica,toate se pun intr-un caston peste care se adauga :oul,mirodeniile faina si praful de copt si sa nu uitam verdeata.Toate se amesteca bine si se pun luand cu lingura si puse in pesmet.In pesmet se dau pe toate partile dupa care se pune in uleiul incins. se scot pe hartie absorbanta si se pot manca si garnitura dar si ca un fel de mancare de post eliminand oul. Pofta buna,
Reţetă de pe www.bucataras.ro
500 g carne tocata vita, pui sau gaina , o cepa potrivita ca marime, o felie de piine inmuiata in lapte si stoarsa, un cartof, patrunjel verde tocat, marar, sare, piper, pesmet, ulei. Dupa ce se toaca carnea cu un robotul de bucatarie , se toaca ceapa, cartoful, painea si usturoiul. Toate se amesteca bine cu verdeata tocata fin si se fac gramajoare. Se da forma ovala, se trec prin pesmet si se prajesc la foc potrivit in ulei.
Reţetă de pe www.sa-gatim.ro
Mod de preparare: Se amesteca laptele, oul, faina si un praf de sare. Compozitia de clatite se prepara utilizand un mixer, pentru a nu se forma cocoloase. Se adauga faina pana cand compozitia capata consistenta unei smantani. Se prajesc intr-o tigaie, pe ambele parti. Daca in timpul prajirii compozitia se ingroasa, se poate adauga un pic de apa minerala, pentru a deveni mai fluida. Ciupercile curatate, spalate bine si tocate marunt se inabusa in uleiul incins impreuna cu ceapa. Se adauga...
Reţetă de pe www.pofticiosi.ro
500 g varza, 1 felie de paine, 2 oua, 1 lingurita verdeata tocata, sare, piper, 1 lingura faina, 2 linguri untura. Se fierbe varza, se scurge bine de apa, se trece prin masina de tocat sau se toaca marunt cu cutitul, impreuna cu o felie de paine muiata si stoarsa si doi cartofi fierti (dupa dorinta). Se adauga sare, piper, doua oua si putina verdeata tocata. Se fac parjoale care se dau prin faina si se rumeneso in ulei sau untura. Se servesc cu cartofi si salata verde.
Reţetă de pe www.reteteonline.com
600 g cartofi, 250 g branza, 150 g faina, 3 oua, 100 g pesmet, sare. Se fierb cartofii in coaja, se curata si cand s-au racit se trec impreuna cu branza prin masina de tocat. Se adauga faina, ouale si sarea. Se amesteca totul si se imparte in bucati egale, carora li se da o forma ovala turtita. Se trec prin pesmet si se prajesc pe ambele parti in ulei incins.
Reţetă de pe www.sa-gatim.ro
Mod de Preparare: Carnea tocata se amesteca cu ceapa, morcovul, usturoiul si verdeata (care in prealabil au fost maruntite fin) se mai adauga paine inmuiata in apa si stoarsa foarte bine, piper, sare, si ouale. Compozitia astfel obtinuta se portioneaza si se modeleaza in forme alungite. Acestea se trec apoi prin faina si se prajesc in ulei incins pe ambele parti pana se rumenesc. .
Reţetă de pe www.gospodine.net
1 Fierbeti cartofii in apa cu sare timp de 15-20 minute, apoi scurgeti-i si zdrobiti-i astfel incât sa obtineti un piure fin. 2 Topiti untul intr-o cratita si caliti la foc foarte mic, timp de circa 10 minute, ceapa si usturoiul. Adaugati piureul de cartofi, nucsoara rasa, sare si piper dupa gust, amestecati bine, luati vasul de pe foc si lasati cartofii sa se raceasca. 3 Faceti patru pârjoale de circa 2,5 cm grosime; inmuiati-le intâi in ou batut, apoi in malai si lasati-le sa stea la...
Reţetă de pe retete-culinare.rol.ro
... cel putin o ora. Se formeaza parjoale cu mana uda si se ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Mod de Preparare: Se curata si se fierbe conopida in apa sarata. Cand s-a racit se faramiteaza cu furculita, se adauga oul,smantana,parmigianul iar daca este nevoie putina sare si piper. Se amesteca totul bine iar apoi se ia cu lingura din compozitie, se pune pe mana uda de apa iar apoi se da forma de parjoale, tavalindu-le prin pesmet. Se pun in cuptorul incalzit, la foc mediu,timp de 25- 30 minute(intorcandu-le dupa 15 minute) Se pot prepara si prajite in ulei. .
Reţetă de pe www.gospodine.net
Stiu , ca micii sunt traditionali pentru bucataria romaneasca , si noua ne plac foarte mult , si se serviesc la masa foarte des , cu orice ocazie . Insa , scopul acestui mesaj este de a explica tehnologia de preparare a tocaturii pentru mici. Nu este metoda traditionala , care o cunoasteti toti, este o metoda a mea, la care am facut multe experiente , pana am ajuns la un rezultat si gust excelent. Este parerea la toti ceea , care au servit din ei. Prima intrebare dupa prima mushcatura era ...
Reţetă de pe anishoara.blogspot.com
... se lege compozitia. se formeaza parjoale care se dau prin pesmet ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Ingrediente necesare Materii prime (cantitate bruta pt. 1 kg) : stavrid cu cap 1,400 kg; ceapa 0,200 kg; oua 0,050 kg; paine alba 0,100 kg; usturoi 0,035 kg; vin alb 0,070 l; marar verde 0,020 kg; piper macinat 0,002 kg; sare 0,020 kg. Gramaj produs finit : 1kg. PROCES TEHNOLOGIC Operatii pregatitoare Pestele se decongeleaza, se curata, se decapiteaza, se eviscereaza, se spala si se taie felii. Ouale se spala, se dezinfecteaza si se trec prin jet de apa rece. Painea se inmoaie in 100 ml vin...
Reţetă de pe www.retete-online.com
... uda se formeaza in palma parjoale ovale, mari. (Daca se doreste ... cu sos marinat de rosii). Parjoalele se tavalesc in faina si ...
Reţetă de pe retete-culinare.rol.ro
... lapte si presata bine. Formezi parjoale pe care le treci prin ... un platou. Adaugi sosul si parjoalele si le aduci la masa ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro