Cauta in 80.098 retete
Compozitia Se iau buretii/ciupercile si se toaca marunt, soia se pune la fiert timp de 5 minute apoi se scurge foarte bine de apa, se da ceapa si usturoiul prin razatoarea cea mica, se adauga faina pentru a se lega si condimentele dupa gust. Toate acestea se amesteca bine intr-un bol. Forma Se ia din compozitie cate putin si se da forma preferata piftelutelor. Acestea se pun usor, pentru a nu se desface, in tigaia cu ulei incins. Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
Ingrediente 500 g de carne, 2 felii piine alba, 1/2 pahar pesmet, 5-6 lingurite supa sau apa, 2 linguri untura, 2 oua, verdeata, 2-3 catei de usturoi, 1 ceapa, sare, piper Mod de preparare Cea mai buna carne pentru pirjoale sint antricoatele, desi sint bune si celelalte parti (in afara de cele pentru supa). Piinea alba pentru pirjoale trebuie sa fie veche. Apa este necesara pentru ca pirjoalele sa fie mustoase. Pirjoalele sint mai gustoase daca apa se inlocuieste cu lapte sau cu supa de...
Reţetă de pe culinar.hi24.ro
4 oua 300 g zahar 300 g faina 2 pliculete vanilie 8 inguri apa fiarta un pahar de ulei fructe zeama de lamaie un praf de sare un praf de copt obtional: frisca pentru decor Preparare: Batem albusurile spuma impreuna cu praful de sare. Incorporam apoi zaharul pana obtinem o bezea. Separat amestecam gabenusurile cu vanilia. Amestecam galbenusurile cu albusurile,punem in ploaie faina amestecata cu praful de copt, paharul de ulei, si cele 8 linguri de apa fiarta (fierbinte). Dupa ce le omogenizam...
Reţetă de pe www.petitchef.ro
... putina verdeata tocata. Se fac parjoale care se dau prin faina ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
700 g - carne tocata de pui 300 g - carne tocata porc\vita 1 cartof 1 ceapa 2-3 linguri pesmet 1 ou 1-2 catei usturoi lapte sare piper marar uscat bicarbonat otet
Reţetă de pe www.retete-mancare.ro
Ingrediente 2 verze, 3-4 felii de piine alba rece, 1 pahar lapte, 4 oua, 1 lingura pesmet, 4 linguri grasime, sare, piper Mod de preparare Se fierbe varza in apa cu sare. Apoi, se toaca marunt sau se da prin masina de tocat si se amesteca cu piinea imbibata in lapte, piperul, ouale batute si pesmetul. Se fac pirjoale rotunde sau lunguiete si se prajesc in grasime fierbinte. Se prepara in 30 de minute
Reţetă de pe culinar.hi24.ro
Se dau prin masina resturile de carne si se adauga costita afumata. Se prepara un sos alb cit mai legat, se adauga un ou si se amesteca cu carnea tocata, sare si piper dupa gust. Se lasa sa se raceasca. Cu o lingura inmuiata in apa se ia din aceasta compozitie cantitatea necesara unei chiftele. Se dau prin ou batut si prin pesmet si se prajesc auriu in ulei incins. Se serveste cu salata de sezon. - 250 g resturi de carne, 100 g costita afumata fara os, 2 oua, 1 lingura pesmet, 250 g ulei,...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Pentru salata de mango un fruct de mango, curatat si taiat cubulete 6 rosii pitice, taiate felii 4 fire de ceapa verde un ardei iute rosu, tocat cât mai marunt zeama si coaja rasa de la 1/2 lamâie 2 linguri menta proaspata, tocata fin o lingura miere de albine de salcâm frunze de salata, pentru garnitura Cure de sucuri, fructe si legume Mod de preparare reteta vegetariana 1 Fierbeti cartofii in apa cu sare timp de 15-20 minute, apoi scurgeti-i si zdrobiti-i astfel incât sa obtineti un...
Reţetă de pe www.retete-online.com
Se dau ficatul si cartoful crud prin masina de tocat, obtinindu-se o pasta omogena. Se adauga celelalte ingrediente. Din compozitia obtinuta se fac pirjoale mici, care se coc la foc iute. Se servesc cu salata de rosii sau cu cartofi natur. - 1/2 kg ficat de porc, 1 ou, un cartof crud, faina, verdeata, piper, sare. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Ingrediente 1/2 pahar smintina, 1 lingura faina si 1 lingura unt Mod de preparare Se rumeneste o lingura de faina cu o cantitate egala de unt si se subtiaza cu un pahar de supa de carne sau zeama in care au fiert legume. Se adauga smintina si se fierbe la foc mic 5-10 minute. Apoi se pune sare, o bucatica de unt si se amesteca fara sa mai fiarba.
Reţetă de pe culinar.hi24.ro
Muschiul curatat de pielita se taie in 6 bucati, se despica in doua, se bate putin, se presara cu sare si se pune pe gratar. Muschiul nu trebuie tinut prea mult ca sa nu ramina in must. Cind se ia de pe gratar, se presara cu cimbru sau piper si i se pune o felie de unt data prin verdeata. - 600 g muschi de vita, 50 g unt, sare, 1 lingura verdeata tocata marunt, cimbru, piper. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Ingrediente 2 verze, 3-4 felii de piine alba rece, 1 pahar lapte, 4 oua, 1 lingura pesmet, 4 linguri grasime, sare, piper Mod de preparare Se fierbe varza in apa cu sare. Apoi, se toaca marunt sau se da prin masina de tocat si se amesteca cu piinea imbibata in lapte, piperul, ouale batute si pesmetul. Se fac pirjoale rotunde sau lunguiete si se prajesc in grasime fierbinte. Se prepara in 30 de minute.
Reţetă de pe culinar.hi24.ro
... minute (complexitate redusa) Ingrediente: 500 g bureti de roua 4 fire de ceapa ... si spalam bine de tot buretii. Ceapa curatata o taiem felii subtiri ... devin putin sticloase. Adaugam apoi buretii, sare, piper , pasta de gogosari ... inceput pentru ca le da buretilor un gust aparte, delicios).Acoperim ...
Reţetă de pe www.retete-sanatoase.ro
... . Am luat un con de burete tare si l-am imbracat in ... sa infig in conul de burete. Apoi am taiat cascavalul felii ... cu scobitori in conul de burete si apoi din loc in ...
Reţetă de pe www.gospodine.net
... 1/2 lingurita piper, macinat mare 2 ciuperci (bureti), uscate 2 ciuperci albe 1 linguri vin ... peste noapte ficatul in coniac. Buretii uscati se tin in apa ... schimba culoarea. Se adauga smantana, buretii si condimentele si se tine ...
Reţetă de pe www.retetazilei.ro
... 1/2 lingurita piper, macinat mare 2 ciuperci (bureti), uscate 2 ciuperci albe 1 linguri vin ... peste noapte ficatul in coniac. Buretii uscati se tin in apa ... schimba culoarea. Se adauga smantana, buretii si condimentele si se tine ...
Reţetă de pe www.retetazilei.ro
... 1 kg ciuperci (champignon, manatarci, ghebe, bureti, pleurotus) 2 linguri cu unt 2 legaturi ...
Reţetă de pe www.bucatarul.ro
Mod de Preparare: Buretii si ciupercile de taie in feliute si se calesc in ulei incins timp de 1 minut. Se condimenteaza.Se lasa la racit ,dupa care se toaca.Se face aluatul din faina,drojdie,galbenusul de ou,untul topit si apa.SE framanta, iar apoi se adauga ciupercile si se lasa la crescut pana isi dubleaza volumul. Intr-o forma de chec unsa cu unt si tapetata cu faina se toarna aluatul si se unge cu oul batut.Se da la cuptor la 180 grade timp de 30 minute. .
Reţetă de pe www.gospodine.net
... 1/2 lingurita piper, macinat mare 2 ciuperci (bureti), uscate 2 ciuperci albe 1 linguri vin ... peste noapte ficatul in coniac. Buretii uscati se tin in apa ... schimba culoarea. Se adauga smantana, buretii si condimentele si se tine ...
Reţetă de pe www.retetazilei.ro
... trebuie spalate usor cu un burete imbibat in detergent, pentru a le ...
Reţetă de pe www.retete-sanatoase.ro