Cauta in 120.334 retete
... Aceste parjoale se fac usor, se gatesc rapid si sunt destul ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... , usturoiul zdrobit si amesteca. Formeaza parjoale ovale si trece-le prin ...
Reţetă de pe www.retete-utile.ro
... si se fac in palma parjoale care se dau prin faina ... lasam sa fiarba acoperit. Fasolea se serveste cu parjoale. Pofta mare ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
se dau pe razatoarea mare dovleceii,se presara cu sare si se pun intr-o strecuratoare sa se scurga pt 30 minute.verdeturile se spala,se toaca apoi se amesteca cu ouale,faina,dovleceii scursi bine si condimentele.se amesteca bine si cu ajutorul unei linguri se pun in ulei incins si se rumenesc pe ambele parti.se scot pe hartie absorbanta! pofta mare!
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Parjoalele moldovenesti ne pot ajuta sa ne intalnim cu marea bucatarie a bunicilor nostri. "Cu piure de cartofi si varza murata, parjoalele bucura si satura de sute de ani omenirea daco-latina. Aceste galusti din carne tocata ne arata limpede ca, daca sudul muntenesc si balcanizat nu ne-ar fi impus cuvinte precum ciulama sau chiofte, n-am [...]
Reţetă de pe dragomirnadina.blogspot.com
... . Din compozitie, se modeleaza 10 parjoale cu faina, care se trec ...
Reţetă de pe www.retete-online.com
Timp de preparare: 30 minute (complexitate redusa) Ingrediente: Circa 800 g urzici proaspete (o sacosa) 2 - 3 oua 2-3 cepe 2-3 felii paine usturoi sare condimente faina ulei Mod de preparare: Se curata, se spala si se fierb usor urzicile in putina apa. Se strecoara de zeama, sau, mai bine, se storc cu mina. Se dau pe masina de tocat carne impreuna cu ceapa calita si, in final, cu 2-3 felii de paine. Compozitia se amesteca bine cu ouale si se adauga usturoi, sare si condimente dupa gust. Daca...
Reţetă de pe www.wikifood.ro
Se amesteca bine carnea tocata cu sare,piper ,usturoiul pisat marut,ceapa tocata fin ,ouale si feliile de paine inmuiate in lapte caldut si patrunjel verde tocat. Se formeaza in mana parjolute se dau prin oul batut apoi prin faina, din nou prin ou si apoi prin pesmet (optional prin pesmet). Se prajesc in ulei fierbinte.
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... se modeleaza in forma de parjoale, folosind faina. Se trec prin ...
Reţetă de pe www.retete-online.com
... timp ce fierbe fasolea, faceti parjoalele: se pune carnea tocata intr ... unsa cu ulei se fac parjoale alungite si se pun pe ... , ulei in care s-au prajit parjoalele (cam 50 ml), bulionul ramas ... cimbru, dupa gust. Puneti cate 2-3 parjoale pe farfurii, fasole batuta cu ...
Reţetă de pe www.wikifood.ro
... modeleaza, dandu-le forma de parjoale, folosind faina. Se trec prin ... pt. o portie de produs finit: parjoale (2 buc) 115 g. Va dorim pofta ...
Reţetă de pe www.retete-online.com
... tocata, 2 Iinguri pesmet, 100 g untura. Parjoalele se pot face din carne ... o data prin masina. Pentru ca parjoalele sa fie mai fragede si ... si cand este bine incinsa, se prajesc parjoalele pe ambele parti ...
Reţetă de pe www.reteteonline.com
Legumele curatate si spalate se dau prin razatoarea mica,toate se pun intr-un caston peste care se adauga :oul,mirodeniile faina si praful de copt si sa nu uitam verdeata.Toate se amesteca bine si se pun luand cu lingura si puse in pesmet.In pesmet se dau pe toate partile dupa care se pune in uleiul incins. se scot pe hartie absorbanta si se pot manca si garnitura dar si ca un fel de mancare de post eliminand oul. Pofta buna,
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... , burgerii vegetarieni se transforma in parjoale. Ti-a placut? Da mai departe ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
500 g carne tocata vita, pui sau gaina , o cepa potrivita ca marime, o felie de piine inmuiata in lapte si stoarsa, un cartof, patrunjel verde tocat, marar, sare, piper, pesmet, ulei. Dupa ce se toaca carnea cu un robotul de bucatarie , se toaca ceapa, cartoful, painea si usturoiul. Toate se amesteca bine cu verdeata tocata fin si se fac gramajoare. Se da forma ovala, se trec prin pesmet si se prajesc la foc potrivit in ulei.
Reţetă de pe www.sa-gatim.ro
Mod de preparare: Se amesteca laptele, oul, faina si un praf de sare. Compozitia de clatite se prepara utilizand un mixer, pentru a nu se forma cocoloase. Se adauga faina pana cand compozitia capata consistenta unei smantani. Se prajesc intr-o tigaie, pe ambele parti. Daca in timpul prajirii compozitia se ingroasa, se poate adauga un pic de apa minerala, pentru a deveni mai fluida. Ciupercile curatate, spalate bine si tocate marunt se inabusa in uleiul incins impreuna cu ceapa. Se adauga...
Reţetă de pe www.pofticiosi.ro
500 g varza, 1 felie de paine, 2 oua, 1 lingurita verdeata tocata, sare, piper, 1 lingura faina, 2 linguri untura. Se fierbe varza, se scurge bine de apa, se trece prin masina de tocat sau se toaca marunt cu cutitul, impreuna cu o felie de paine muiata si stoarsa si doi cartofi fierti (dupa dorinta). Se adauga sare, piper, doua oua si putina verdeata tocata. Se fac parjoale care se dau prin faina si se rumeneso in ulei sau untura. Se servesc cu cartofi si salata verde.
Reţetă de pe www.reteteonline.com
600 g cartofi, 250 g branza, 150 g faina, 3 oua, 100 g pesmet, sare. Se fierb cartofii in coaja, se curata si cand s-au racit se trec impreuna cu branza prin masina de tocat. Se adauga faina, ouale si sarea. Se amesteca totul si se imparte in bucati egale, carora li se da o forma ovala turtita. Se trec prin pesmet si se prajesc pe ambele parti in ulei incins.
Reţetă de pe www.sa-gatim.ro
Mod de Preparare: Carnea tocata se amesteca cu ceapa, morcovul, usturoiul si verdeata (care in prealabil au fost maruntite fin) se mai adauga paine inmuiata in apa si stoarsa foarte bine, piper, sare, si ouale. Compozitia astfel obtinuta se portioneaza si se modeleaza in forme alungite. Acestea se trec apoi prin faina si se prajesc in ulei incins pe ambele parti pana se rumenesc. .
Reţetă de pe www.gospodine.net