Cauta in 141.526 retete
Se amesteca ingredientele si se modeleaza cu faina parjoale care se coc in ulei. Pentru sos se pune uleiul in tigaie si cand se infierbanta se presara faina si se amesteca pana se omogenizeaza. Se adauga amestecand continuu sucul de rosii si apa. Se condimenteaza si se lasa putin sa fiarba ca sa se lege. Dupa ce il oprim punem parjoalele in sos. Se poate servi cu piure de cartofi sau dupa preferinta.
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... . Din aceasta compozitie se formeaza parjoale care se prajesc in ulei ... gust. La final se adauga parjoalele si se mai lasa pe ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
500 g carne tocata vita, pui sau gaina , o cepa potrivita ca marime, o felie de piine inmuiata in lapte si stoarsa, un cartof, patrunjel verde tocat, marar, sare, piper, pesmet, ulei. Dupa ce se toaca carnea cu un robotul de bucatarie , se toaca ceapa, cartoful, painea si usturoiul. Toate se amesteca bine cu verdeata tocata fin si se fac gramajoare. Se da forma ovala, se trec prin pesmet si se prajesc la foc potrivit in ulei.
Reţetă de pe www.sa-gatim.ro
600 g cartofi, 250 g branza, 150 g faina, 3 oua, 100 g pesmet, sare. Se fierb cartofii in coaja, se curata si cand s-au racit se trec impreuna cu branza prin masina de tocat. Se adauga faina, ouale si sarea. Se amesteca totul si se imparte in bucati egale, carora li se da o forma ovala turtita. Se trec prin pesmet si se prajesc pe ambele parti in ulei incins.
Reţetă de pe www.sa-gatim.ro
1 Fierbeti cartofii in apa cu sare timp de 15-20 minute, apoi scurgeti-i si zdrobiti-i astfel incât sa obtineti un piure fin. 2 Topiti untul intr-o cratita si caliti la foc foarte mic, timp de circa 10 minute, ceapa si usturoiul. Adaugati piureul de cartofi, nucsoara rasa, sare si piper dupa gust, amestecati bine, luati vasul de pe foc si lasati cartofii sa se raceasca. 3 Faceti patru pârjoale de circa 2,5 cm grosime; inmuiati-le intâi in ou batut, apoi in malai si lasati-le sa stea la...
Reţetă de pe retete-culinare.rol.ro
Ingrediente 2 verze, 3-4 felii de piine alba rece, 1 pahar lapte, 4 oua, 1 lingura pesmet, 4 linguri grasime, sare, piper Mod de preparare Se fierbe varza in apa cu sare. Apoi, se toaca marunt sau se da prin masina de tocat si se amesteca cu piinea imbibata in lapte, piperul, ouale batute si pesmetul. Se fac pirjoale rotunde sau lunguiete si se prajesc in grasime fierbinte. Se prepara in 30 de minute
Reţetă de pe culinar.hi24.ro
Ingrediente 1/2 pahar smintina, 1 lingura faina si 1 lingura unt Mod de preparare Se rumeneste o lingura de faina cu o cantitate egala de unt si se subtiaza cu un pahar de supa de carne sau zeama in care au fiert legume. Se adauga smintina si se fierbe la foc mic 5-10 minute. Apoi se pune sare, o bucatica de unt si se amesteca fara sa mai fiarba.
Reţetă de pe culinar.hi24.ro
Ingrediente 500 g de carne, 2 felii piine alba, 1/2 pahar pesmet, 5-6 lingurite supa sau apa, 2 linguri untura, 2 oua, verdeata, 2-3 catei de usturoi, 1 ceapa, sare, piper Mod de preparare Cea mai buna carne pentru pirjoale sint antricoatele, desi sint bune si celelalte parti (in afara de cele pentru supa). Piinea alba pentru pirjoale trebuie sa fie veche. Apa este necesara pentru ca pirjoalele sa fie mustoase. Pirjoalele sint mai gustoase daca apa se inlocuieste cu lapte sau cu supa de...
Reţetă de pe culinar.hi24.ro
Ingrediente 500 g de carne, 2 felii piine alba, 1/2 pahar pesmet, 5-6 lingurite supa sau apa, 2 linguri untura, 2 oua, verdeata, 2-3 catei de usturoi, 1 ceapa, sare, piper Mod de preparare Cea mai buna carne pentru pirjoale sint antricoatele, desi sint bune si celelalte parti (in afara de cele pentru supa). Piinea alba pentru pirjoale trebuie sa fie veche. Apa este necesara pentru ca pirjoalele sa fie mustoase. Pirjoalele sint mai gustoase daca apa se inlocuieste cu lapte sau cu supa de...
Reţetă de pe culinar.hi24.ro
... uda se formeaza in palma parjoale ovale, mari. (Daca se doreste ... cu sos marinat de rosii). Parjoalele se tavalesc in faina si ...
Reţetă de pe retete-culinare.rol.ro
Ingrediente 2 verze, 3-4 felii de piine alba rece, 1 pahar lapte, 4 oua, 1 lingura pesmet, 4 linguri grasime, sare, piper Mod de preparare Se fierbe varza in apa cu sare. Apoi, se toaca marunt sau se da prin masina de tocat si se amesteca cu piinea imbibata in lapte, piperul, ouale batute si pesmetul. Se fac pirjoale rotunde sau lunguiete si se prajesc in grasime fierbinte. Se prepara in 30 de minute.
Reţetă de pe culinar.hi24.ro
Legume la minut Timp de preparare: 40min Din categoria: garnituri / vegetariene (de post) Ingrediente 1/2 kg. morcovi, 1 capatina telina, 1/2 kg. cartofi, 1 ceapa, sare, ulei, piper, Mod de preparare Se curata legumele si se dau prin razatoarea mare. Se taie ceapa solzi fini. Se rumenesc repede in ulei incins, se scot cu spumiera. Se sareaza si se pipereaza. Se servesc ca aperitiv sau garnitura la friptura, chiftele, parjoale.
Reţetă de pe www.gastropedia.ro
... apoi se da forma de parjoale, tavalindu-le prin pesmet. Se ... apoi se da forma de parjoale, tavalindu-le prin pesmet. Se ...
Reţetă de pe www.reteteculinare.ro
... , am pus la cale aceste parjoale moldovenesti, cu un amestec de ... sa le pregatiti. Pentru prepararea parjoalelor moldovenesti aveti nevoie de urmatoarele ... ; 100 ml ulei vegetal. Preparare parjoale moldovenesti: Curatati legumele si spalati ... de grosimea unui deget. Puneti parjoalele pe un platou. Dupa ce ati terminat toata carnea, tavaliti parjoalele prin pesmet, pe ambele parti. Dupa ce ati dat...
Reţetă de pe www.all-food.ro
... formeaza o bila, o turtiti si formati parjoale rotunde sau lunguete. Le aranjati ... bine intr-o tigaie uleiul, puneti parjoalele. 4 Acoperiti cu capac si lasati ... sigur veti avea cele mai bune parjoale mancate vreodata. Pofta Buna ...
Reţetă de pe www.lalena.ro
... ne va ajuta la prajirea parjoalelor pe o parte si alta. Focul trebuie sa fie iute, ca parjoalele sa nu absoarba prea mult ... prajire. Mentiuni: Garniturile ce insotesc parjoalele sant multe si diferite. Sta ... ne va ajuta la prajirea parjoalelor pe o parte si alta. Focul trebuie sa fie iute, ca parjoalele sa nu absoarba prea mult ...
Reţetă de pe www.reteteculinare.ro
Parjoalele de porc se pot servi ca fel principal, alaturi de ... , pentru prajit Mod de preparare Parjoale de porc 1 Taie ceapa marunt ... omogena. 5 Formeaza din aceasta compozitie parjoale, apoi tavaleste-le prin pesmet. 6 Pune parjoalele la prajit in ulei incins, lasa-le sa se ...
Reţetă de pe www.ghid-culinar.ro
... , dar potrivit pentru carnivorii convinsi. Parjoalele se prepara cu un amestec ... ou, optional Mod de preparare Parjoale 1 Punem carnea intr-un vas ...
Reţetă de pe www.ghid-culinar.ro
... , boia, cimbru Mod de preparare: Parjoalele se fac usor si rapid ... . Procedati la fel cu toate parjoalele, iar dupa 6-7 minute de prajit ...
Reţetă de pe www.wikifood.ro
... simplu si lipsit de prejudecati, parjoalele modovenesti sunt ruda din provincie ... si matahaloasa. Ieftine si dezinhibate, parjoalele nu se sfiesc sa se ... si reteta de chiftele . Reteta: Parjoale moldovenesti Ingrediente: 1 kilogram de carne ... cat palma (fara degete). Treceti parjoalele prin pesmet si rumeniti-le ... de excesul de grasime. Serviti parjoalele ca atare cu garnituri diverse ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro