Cauta in 109.961 retete
500 g carne tocata vita, pui sau gaina , o cepa potrivita ca marime, o felie de piine inmuiata in lapte si stoarsa, un cartof, patrunjel verde tocat, marar, sare, piper, pesmet, ulei. Dupa ce se toaca carnea cu un robotul de bucatarie , se toaca ceapa, cartoful, painea si usturoiul. Toate se amesteca bine cu verdeata tocata fin si se fac gramajoare. Se da forma ovala, se trec prin pesmet si se prajesc la foc potrivit in ulei.
Reţetă de pe www.sa-gatim.ro
600 g cartofi, 250 g branza, 150 g faina, 3 oua, 100 g pesmet, sare. Se fierb cartofii in coaja, se curata si cand s-au racit se trec impreuna cu branza prin masina de tocat. Se adauga faina, ouale si sarea. Se amesteca totul si se imparte in bucati egale, carora li se da o forma ovala turtita. Se trec prin pesmet si se prajesc pe ambele parti in ulei incins.
Reţetă de pe www.sa-gatim.ro
1 Fierbeti cartofii in apa cu sare timp de 15-20 minute, apoi scurgeti-i si zdrobiti-i astfel incât sa obtineti un piure fin. 2 Topiti untul intr-o cratita si caliti la foc foarte mic, timp de circa 10 minute, ceapa si usturoiul. Adaugati piureul de cartofi, nucsoara rasa, sare si piper dupa gust, amestecati bine, luati vasul de pe foc si lasati cartofii sa se raceasca. 3 Faceti patru pârjoale de circa 2,5 cm grosime; inmuiati-le intâi in ou batut, apoi in malai si lasati-le sa stea la...
Reţetă de pe retete-culinare.rol.ro
Ingrediente 2 verze, 3-4 felii de piine alba rece, 1 pahar lapte, 4 oua, 1 lingura pesmet, 4 linguri grasime, sare, piper Mod de preparare Se fierbe varza in apa cu sare. Apoi, se toaca marunt sau se da prin masina de tocat si se amesteca cu piinea imbibata in lapte, piperul, ouale batute si pesmetul. Se fac pirjoale rotunde sau lunguiete si se prajesc in grasime fierbinte. Se prepara in 30 de minute
Reţetă de pe culinar.hi24.ro
Pentru salata de mango un fruct de mango, curatat si taiat cubulete 6 rosii pitice, taiate felii 4 fire de ceapa verde un ardei iute rosu, tocat cât mai marunt zeama si coaja rasa de la 1/2 lamâie 2 linguri menta proaspata, tocata fin o lingura miere de albine de salcâm frunze de salata, pentru garnitura Cure de sucuri, fructe si legume Mod de preparare reteta vegetariana 1 Fierbeti cartofii in apa cu sare timp de 15-20 minute, apoi scurgeti-i si zdrobiti-i astfel incât sa obtineti un...
Reţetă de pe www.retete-online.com
Ingrediente 1/2 pahar smintina, 1 lingura faina si 1 lingura unt Mod de preparare Se rumeneste o lingura de faina cu o cantitate egala de unt si se subtiaza cu un pahar de supa de carne sau zeama in care au fiert legume. Se adauga smintina si se fierbe la foc mic 5-10 minute. Apoi se pune sare, o bucatica de unt si se amesteca fara sa mai fiarba.
Reţetă de pe culinar.hi24.ro
Ingrediente 500 g de carne, 2 felii piine alba, 1/2 pahar pesmet, 5-6 lingurite supa sau apa, 2 linguri untura, 2 oua, verdeata, 2-3 catei de usturoi, 1 ceapa, sare, piper Mod de preparare Cea mai buna carne pentru pirjoale sint antricoatele, desi sint bune si celelalte parti (in afara de cele pentru supa). Piinea alba pentru pirjoale trebuie sa fie veche. Apa este necesara pentru ca pirjoalele sa fie mustoase. Pirjoalele sint mai gustoase daca apa se inlocuieste cu lapte sau cu supa de...
Reţetă de pe culinar.hi24.ro
Ingrediente 500 g de carne, 2 felii piine alba, 1/2 pahar pesmet, 5-6 lingurite supa sau apa, 2 linguri untura, 2 oua, verdeata, 2-3 catei de usturoi, 1 ceapa, sare, piper Mod de preparare Cea mai buna carne pentru pirjoale sint antricoatele, desi sint bune si celelalte parti (in afara de cele pentru supa). Piinea alba pentru pirjoale trebuie sa fie veche. Apa este necesara pentru ca pirjoalele sa fie mustoase. Pirjoalele sint mai gustoase daca apa se inlocuieste cu lapte sau cu supa de...
Reţetă de pe culinar.hi24.ro
... uda se formeaza in palma parjoale ovale, mari. (Daca se doreste ... cu sos marinat de rosii). Parjoalele se tavalesc in faina si ...
Reţetă de pe retete-culinare.rol.ro
Ingrediente 2 verze, 3-4 felii de piine alba rece, 1 pahar lapte, 4 oua, 1 lingura pesmet, 4 linguri grasime, sare, piper Mod de preparare Se fierbe varza in apa cu sare. Apoi, se toaca marunt sau se da prin masina de tocat si se amesteca cu piinea imbibata in lapte, piperul, ouale batute si pesmetul. Se fac pirjoale rotunde sau lunguiete si se prajesc in grasime fierbinte. Se prepara in 30 de minute.
Reţetă de pe culinar.hi24.ro
Se amesteca ingredientele si se modeleaza cu faina parjoale care se coc in ulei. Pentru sos se pune uleiul in tigaie si cand se infierbanta se presara faina si se amesteca pana se omogenizeaza. Se adauga amestecand continuu sucul de rosii si apa. Se condimenteaza si se lasa putin sa fiarba ca sa se lege. Dupa ce il oprim punem parjoalele in sos. Se poate servi cu piure de cartofi sau dupa preferinta.
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... , am pus la cale aceste parjoale moldovenesti, cu un amestec de ... sa le pregatiti. Pentru prepararea parjoalelor moldovenesti aveti nevoie de urmatoarele ... ; 100 ml ulei vegetal. Preparare parjoale moldovenesti: Curatati legumele si spalati ... de grosimea unui deget. Puneti parjoalele pe un platou. Dupa ce ati terminat toata carnea, tavaliti parjoalele prin pesmet, pe ambele parti. Dupa ce ati dat...
Reţetă de pe www.all-food.ro
... , boia, cimbru Mod de preparare: Parjoalele se fac usor si rapid ... . Procedati la fel cu toate parjoalele, iar dupa 6-7 minute de prajit ...
Reţetă de pe www.wikifood.ro
... mi-au iesit 2 tavi de parjoale Oua 1 buc Franzela simpla 2 buc ... carne ies cam 2 tavi de parjoale. Ciupercile, daca sunt proaspete, le ... mainile in apa si formati parjoalele - eu le-am facut rotunde ... de min veti observa ca parjoale se fac mai mici, le ... ciupercile si cascavalul). Pe fiecare parjoala puneti cate 1 lingura de ciuperci ... razatoare si presarati bine toate...
Reţetă de pe www.lalena.ro
... formeaza o bila, o turtiti si formati parjoale rotunde sau lunguete. Le aranjati ... bine intr-o tigaie uleiul, puneti parjoalele. 4 Acoperiti cu capac si lasati ... sigur veti avea cele mai bune parjoale mancate vreodata. Pofta Buna ...
Reţetă de pe www.lalena.ro
... .Intre timp pregatim compozitia pentru parjoale.Dam ceapa , cartoful si usturoiul ... cu condimente peste care adaugam parjoalele prajite. Se face un piure ...
Reţetă de pe www.wikifood.ro
... pe parcurs ce se formeaza parjoalele. - Se pot forma diferite forme ... , eu prefer rotund sau oval. Parjoalele se formeaza astfel: cu mainile ... ulei. Pe parcurs ce formati parjoalele le puneti in ulei. - Dupa ... 10 min. Dupa 10 min parjoalele se fac fara capac. 4 Rumenitit bine parjoalele pe ambele parti si le scoateti pe o farfurie. Se ...
Reţetă de pe www.lalena.ro
Se amesteca carnea cu verdeturile spalate si tocate fin,cu condimentele si oul. Se amesteca bine si se formeaza parjoalele care se prajesc la foc mediu pe ambele parti. Se servesc calde cu cartofi natur sau piure ,alaturi se o salata. Pofta mare!
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... , popreala nu-i: poti face mata parjoale si din carne de vitel ... chiar de curcan, cum binevoiesti). Parjoala batraneasca, insa, numai din carne ... da untul in clocot, asezi parjoalele in tigaie si si le ... fi servite. Tot mestesugul e ca parjoala sa fie bine rumenita pe ... , cartofii noi, opariti cu unt. O parjoala moldoveneasca nu trebuie sa intreaca ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... pesmet si da-i forma de parjoala. Pe o zi caniculara iti vei ...
Reţetă de pe www.bucatarul.ro