Cauta in 21.294 retete
Morcovii ii tai rondele, pui un pat de rondele peste foietaj, dupa aceea pestele condimentat, inca un strat de morcovi si mazare. Infasori totul in foietaj, ungi totul tu ou batut si il dai la cuptor vreo 20-25 minute.Pangasius în crusta de foietaj cu garnitura de sote morcovi si un sos de hrean cu pasta de tomate
Reţetă de pe retete.eva.ro
... se pune ulei pentru ca pangasiusul este un peste gras si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... in acelasi timp foarte controversat, pangasius este o alternativa pentru mesele rapide ... : 15 minute Ingrediente : 2 fileuri de pangasius 1 lamaie 2 catei de usturoi piper ... proaspat tocat (optional). File de pangasius la tigaie se serveste pe ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... scria cat de nociv este pangasius, dar eu nu cred. Nu ... -a iesit un bors traznet. -1 kg pangasius -ceapa -morcovi (la mine a fost ...
Reţetă de pe bucatariacameliei.blogspot.com
Ingrediente 1 kg file pangasius 2 portocale 1 lamaie 100 gr unt sare de ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
... cu pane din file de pangasius si suc de lime, e delicios ...
Reţetă de pe bucatareasazglobie.blogspot.com
500 g file de salau, 2 oua, 3-4 linguri faina, ulei pentru prajit Mod de preparare: 1. Bucatile de file se spala, se sterg de apa cu un servet curat. 2. Se taie in felii potrivite. 3. Se sareaza, se pipereaza si se dau prin faina. 4. Se bat cele doua oua, se adauga faina pana cand se face o compozitie de consistenta unei smantani. 5. Se incinge tigaia, se toarna uleiul. Cand uleiul este incins se prajesc bucatile de file pe ambele parti. 6. Cand sunt rumenite pe ambele parti se scot pe un ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... cod in amestec cu somon, pangasius, salau, somon etc) 2 cartofi 1 ou ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... putin puternic, aceste se poate inlocui cu cod sau pangasius. [/tip ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... marin sau de apa dulce (pangasius, somon, salau, cod, biban de ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... poate fi inlocuit cu cod, pangasius, etc. In acest caz, cresteti ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... <<<*aici*>>> Cafea AMAROY falsificata Peste Pangasius lipsa la gramaj dar si ...
Reţetă de pe arta-culinara-romaneasca.blogspot.com
Se curata fileul de peste de grasime si se taie in bucati mai mici Portocalele si lamaia se curata de coaja cu ajutorul unui cutit,incercand pe cat posibil sa eliminam toata partea alba deoarece este amara. Se taie apoi felii.Se aseaza pe o folie de aluminiu o bucata de peste,apoi doua felii de portocala si una de lamaie,se adauga un cubulet de unt,se condimenteaza si se impacheteaza in folie. Se pun pachetelele cu pestele in tava cu partea cu untul in sus,se adauga 1 cana de apa si se dau...
Reţetă de pe retete.eva.ro
.Bucatile de peste se mai subtiaza daca fileurile sunt mai grosute,apoi se sareaza si condimenteaza dupa gust. Castravetii se feliaza cat mai subtire posibil apoi se aseaza felie langa felie,pe bucatile condimentate de peste.Se pune in capat si cate un bastonas de cascaval apoi se ruleaza cu grija si se prinde cu scobitoare,in asa fel incat sa nu se desfaca. 2.Rulourile astfel obtinute se aseaza intr-o tavita potrivita ca marime,unul langa altul,ridicate(nu asezate pe orizontal),apoi se ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se spala fileurile si se lasa la scurs. Se face urmatorul amestec:pesmetul se amesteca cu cascavalul,coaja de lamaie,mararul,boiaua,sarea si ouale batute.Separat se amesteca zeama de lamaie cu vinul si usturoiul zdrobit. Fiecare bucata de fileu se cufunda in sosul de lamaie si apoi se trece prin amestecul de pesmet.Se prajesc in uleiul incins pe ambele parti si apoi se scot pe o hartie care absoarbe grasimea. Se serveste cald cu lamaie si diferite garnituri(cartofi,orez,legume)
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Fileurile de pangasius spalate si zvantate se stropesc cu suc de ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se spala fileul de peste, se scoate pielea, se taie bucati medii si se aranjeaza intr-o tava de cuptor.Se sareaza si pipereaza dupa gust.Se ung bucatile de peste cu maioneza.Se taie ceapa fideluta si se pune peste maioneza.Peste ceapa se rade cascavalul si se pune tava la cuptor 30-40 de minute.Cand se rumeneste, pestele se scoate din cuptor.Se serveste stropit cu suc de lamaie, cu mamaliguta si mujdei de usturoi.
Reţetă de pe retete.eva.ro
1. Se curata morcovii si zucchini. Se spala si se tai pe lung fasii subtiri cu un curatator de cartofi. 2. Pe o hartie de copt alternam feliile de morcov si de zucchini. Asezam fileul de peste la capatul superior al legumelor, il stropim cu putina lamaie, ulei de masline. Asezonam cu sare si piper dupa gust. Rulam hartia de copt pana la capatul legumelor si inchidem bine 3. Pestele se da in cuptorul preincalzit la 150 C timp de 20 - 30 minute. 4. Incingem 2 linguri cu ulei in care punem...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... tare pestele. Servim sosul cu pangasius pe pat de spaghetti si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se usuca fileurile cu un servetel apoi se dau prin faina Se bat galbenusurile,se adauga sarea,piperul si condimentele pentru peste,iar la final se adauga cu albusurile batute spuma. Se trec bucatile de peste prin compozitia de oua si apoi se tavalesc prin pesmet. Se prajesc in ulei incins si apoi se scot pe servetele ca sa absoarba excesul de ulei. Noi am servit cu cartofi nature si sos remoulade.
Reţetă de pe retete.eva.ro