Cauta in 79.362 retete
Morcovii ii tai rondele, pui un pat de rondele peste foietaj, dupa aceea pestele condimentat, inca un strat de morcovi si mazare. Infasori totul in foietaj, ungi totul tu ou batut si il dai la cuptor vreo 20-25 minute.Pangasius în crusta de foietaj cu garnitura de sote morcovi si un sos de hrean cu pasta de tomate
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se spala fileurile si se lasa la scurs. Se face urmatorul amestec:pesmetul se amesteca cu cascavalul,coaja de lamaie,mararul,boiaua,sarea si ouale batute.Separat se amesteca zeama de lamaie cu vinul si usturoiul zdrobit. Fiecare bucata de fileu se cufunda in sosul de lamaie si apoi se trece prin amestecul de pesmet.Se prajesc in uleiul incins pe ambele parti si apoi se scot pe o hartie care absoarbe grasimea. Se serveste cald cu lamaie si diferite garnituri(cartofi,orez,legume)
Reţetă de pe retete.eva.ro
Iti trebuie: 4 fileuri de pangasius (aproximativ 200g bucata) 400g morcovi 400g ...
Reţetă de pe www.bucatarul.ro
... 2 morcovi 1 broccoli 300 g file de pangasius 1 conopida mica 2 catei de usturoi ...
Reţetă de pe www.bucatarul.ro
Iti trebuie: 1 kg file de pangasius 1 morcov 1 radacina patrunjel 1 ceapa mare ... sare. Pregatesti asa: Fileurile de pangasius le speli si le tai ...
Reţetă de pe www.bucatarul.ro
... ? Da mai departe! Ingrediente: lamaie pangasius peste piper ulei de masline ... in acelasi timp foarte controversat, pangasius este o alternativa pentru mesele rapide ... : 15 minute Ingrediente : 2 fileuri de pangasius 1 lamaie 2 catei de usturoi piper ... proaspat tocat (optional). File de pangasius la tigaie se serveste pe ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... trebuie: 2 fileuri mai mari de pangasius 4 oua mari 2 linguri de faina ...
Reţetă de pe www.bucatarul.ro
500 g file de salau, 2 oua, 3-4 linguri faina, ulei pentru prajit Mod de preparare: 1. Bucatile de file se spala, se sterg de apa cu un servet curat. 2. Se taie in felii potrivite. 3. Se sareaza, se pipereaza si se dau prin faina. 4. Se bat cele doua oua, se adauga faina pana cand se face o compozitie de consistenta unei smantani. 5. Se incinge tigaia, se toarna uleiul. Cand uleiul este incins se prajesc bucatile de file pe ambele parti. 6. Cand sunt rumenite pe ambele parti se scot pe un ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... marin sau de apa dulce (pangasius, somon, salau, cod, biban de ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... cod in amestec cu somon, pangasius, salau, somon etc) 2 cartofi 1 ou ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... poate inlocui cu cod sau pangasius. Ti-a placut? Da mai departe ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... poate fi inlocuit cu cod, pangasius, etc. In acest caz, cresteti ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... peste,atunci aceasta reteta de pangasius pane va va placea foarte ... si delicioasa. Mareste poza " O farfurie cu pangasius pane. " Ingrediente 2 fileuri de pangasius 2 linguri faina 1 ceasca faina 4 oua mari marar proaspat ulei pentru ... piperati dupa gust bucatile de pangasius si asezati-le pe o farfurie ... de preparare: 30 de minute Complexitate: mica Tagged with : pangasius , oua
Reţetă de pe www.retete-on-line.ro
... fi cea de chftelute de pangasius. Mareste poza " Trei chiftelute de ... si ceapa verde. " Ingrediente 2 file pangasius 2 morcovi 2 cartofi 1 ceapa 2-3 catei usturoi ... tocat dati si fileurile de pangasius, ceapa si usturoiul. Puneti la ... bune. Menciuni Serviti chiftelutele de pangasius cu salata de legume proaspete ... minute Complexitate: mica Tagged with : pangasius , morcovi , cartofi , ceapa...
Reţetă de pe www.retete-on-line.ro
... se pune ulei pentru ca pangasiusul este un peste gras si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se usuca fileurile cu un servetel apoi se dau prin faina Se bat galbenusurile,se adauga sarea,piperul si condimentele pentru peste,iar la final se adauga cu albusurile batute spuma. Se trec bucatile de peste prin compozitia de oua si apoi se tavalesc prin pesmet. Se prajesc in ulei incins si apoi se scot pe servetele ca sa absoarba excesul de ulei. Noi am servit cu cartofi nature si sos remoulade.
Reţetă de pe retete.eva.ro
.Bucatile de peste se mai subtiaza daca fileurile sunt mai grosute,apoi se sareaza si condimenteaza dupa gust. Castravetii se feliaza cat mai subtire posibil apoi se aseaza felie langa felie,pe bucatile condimentate de peste.Se pune in capat si cate un bastonas de cascaval apoi se ruleaza cu grija si se prinde cu scobitoare,in asa fel incat sa nu se desfaca. 2.Rulourile astfel obtinute se aseaza intr-o tavita potrivita ca marime,unul langa altul,ridicate(nu asezate pe orizontal),apoi se ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se curata fileul de peste de grasime si se taie in bucati mai mici Portocalele si lamaia se curata de coaja cu ajutorul unui cutit,incercand pe cat posibil sa eliminam toata partea alba deoarece este amara. Se taie apoi felii.Se aseaza pe o folie de aluminiu o bucata de peste,apoi doua felii de portocala si una de lamaie,se adauga un cubulet de unt,se condimenteaza si se impacheteaza in folie. Se pun pachetelele cu pestele in tava cu partea cu untul in sus,se adauga 1 cana de apa si se dau...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... tare pestele. Servim sosul cu pangasius pe pat de spaghetti si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Fileurile de pangasius spalate si zvantate se stropesc cu suc de ...
Reţetă de pe retete.eva.ro