Cauta in 119.671 retete

pandispane

Pagina 5 din 5
... se incruzeste. Cind este proaspat, pandispanul se farimiteaza la taiat, de ... ore inainte de a fi servit. Pandispanul se poate taia orizontal in ... sau cu fructe. Marginile se vor presara cu firimituri de pandispan ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Ouale de tara sunt minunate atat pentru gust cat si culoare. Masurati ingredientele cu aceeasi cana si lingura. Ouale trebuie sa fie la temperatura camerei, lasate de seara in bucatarie sau scoase de la frigider cu cel putin 3 ore inainte. Le spalam si le stergem cu un servet. Separam galbenusurile de albus avand grija sa nu se strecoare pic de galbenus in albus (pentru aceasta faceti operatiunea fiecarui ou deasupra unui bol dupa care varsati albusul in castronul pentru mixare). Vasul...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... g unt 70 g biscuiti simpli Preparare: Pandispan cu caise este o reteta delicioasa ... praful de copt. Tava cu pandispan cu caise se pune in ...
Reţetă de pe www.petitchef.ro
Blat: Punem cacaoa intr-un vas si turnam apa clocotita, amestecand continuu. Amestecam pana dispar toate cocoloasele si obtinem o compozitie de consistenta uleiului. Lasam la racit. Separam albusurile de galbenusuri. Albusurile se bat spuma tare cu un praf de sare. Adaugam jumatate din cantitatea de zahar si mixam pana obtinem o bezea lucioasa. Galbenusurile se freaca pana devin ca o crema cu cealalta jumatate din cantitatea de zahar. Adaugam treptat uleiul, esenta de rom, apoi compozitia cu...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Se separa albusul de galbenus. Albusurile se bat spuma .Galbenusurile se mixeaza bine cu zaharul+ zaharul vanilat si apa minerala pana devin crema. Amestecam usor, prin rasturnare, albusurile cu galbenusurile apoi faina. Din compozitia obtinuta se opresc cateva linguri care se amesteca cu cacao (aproximativ o cana din compozitie). Compozitia obtinuta se pune la copt intr-o tava tapetata cu hartie de copt, deasupra compozitia cu cacao iar apoi capsunile taiate felii. Se introduce la cuptor...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
320 gr faina, 320 gr zahar, 2plicuri de maia sau maia cat o nuca mare, 8 oua. Mod de preparare: Ingredientele sunt pt un vas cu diametrul de 26 cm.. Se bat toate ingredientele cu mixerul, 2 minute. Se rastoarna compozitia in tava unsa cu unt si tapetata cu faina si se pune in cuptorul incins pentru 30-40 min la foc potrivit.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Iti trebuie: 8 oua 200 g zahar 2 plicuri zahar vanilat 250 g faina 200 g unt 20 caise. Pregatesti asa: Frecati untul cu zaharul si zaharul vanilat pana cand zaharul se dizolva si obtineti o compozitie cremoasa. Adaugati pe rand galbenusurile, amestecand bine compozitia dupa fiecare. Bateti albusurile spuma si cand aceasta se tine bine de tel, puneti-o peste compozitia de galbenusuri. Adaugati treptat faina si amestecati prin rasturnare. Ungeti o tava cu unt si tapetati-o cu faina. Turnati in...
Reţetă de pe www.bucatarul.ro
Se bat albusurile spuma cu un praf de sare,adaugam apoi galbenusurile si mixam pana devine o spuma lucioasa. Adaugam apoi galbenusurile si amestecam usor dupa fiecare,adaugam si esenta,cernem faina si incorporam usor iar la sfarsit uleiul. Turnam jumatate in tava unsa cu ulei si tapetata cu faina doar pe fund nu si pe lateral , in cealalta jumatate adaugam cacao si amestecam Luam cu lingura si punem peste cea alba si marmoram cu furculita. Glazura am facut din 100 g ciocolata si 6 linguri de...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Ingrediente - Pandispan cu prune: - 8 oua - 2 cani faina - 2 cani zahar - 8 linguri ulei ... dupa gust Mod de preparare - Pandispan cu prune: 1. Se separa galbenusurile ... . 9. Se ung doua tavi de pandispan cu ulei si se tapeteaza ... adauga si prunele. Observatie - Pandispan cu prune: Pandispanul se poate face ...
Reţetă de pe www.magieinbucatarie.ro
Dificultate Redusa Timp 1h 5 voturi Ingrediente 10 oua 250g zahar 250g faina 75ml ulei 600g caise 1 lingurita extract de vanilie 1 praf de sare Unt pt uns tava Mod de preparare Spalam caisele, le indepartam semintele si le feliem. Ungem tava cu unt . Separam galbenusurile de albusuri. Mixam albusurile cu un praf de sare , adaugam zaharul si batem in continuare pana devin ferme, adaugam vanilia, apoi rand pe rand galbenusurile si uleiul in fir . La final incorporam faina, amestecam cu o...
Reţetă de pe e-culinar.blogspot.com
... Savurati cu placere " Reteta Culinara : Pandispan cu nuci si morcovi " Va ...
Reţetă de pe www.bucatarul.ro
Separam albusurile de galbenusuri, le batem spuma cu un praf de sare pana isi dubleaza volumul, dupa care adaugam zaharul in ploaie, galbenusurile unul cate unul, uleiul, laptele, esenta de vanilie, faina amestecata cu praful de copt, dupa care omogenizam bine compozitia. Turnam compozitia intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina si dam la cuptorul preincalzit pentru 10 minute la foc mediu. Intre timp spalam si taiem capsunile cubulete. Scoatem tava din cuptor si punem capsunile...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... incalzesti la 180 de grade. Pandispanul il prepari astfel: bati albusurile ... de coca pe ea, atunci pandispanul tau e gata. Pentru decor, il ...
Reţetă de pe www.petitchef.ro
... placere " Reteta Culinara : Foi de pandispan umplute cu crema de urda ...
Reţetă de pe www.bucatarul.ro
Pandispan Reusit Ingrediente 320 gr faina, 320 gr zahar, 2plicuri de maia sau maia cat o nuca mare, 8 oua. Preparare Ingredientele sunt pt un vas cu diametrul de 26 cm.. Se bat toate ingredientele cu mixerul, 2 minute. Se rastoarna compozitia in tava unsa cu unt si tapetata cu faina si se pune in cuptorul incins pentru 30-40 min la foc potrivit. Durata 45 min
Reţetă de pe retete-culinare.freshinfo.ro
Albusurile se separa de galbenusuri. Galbenusurile se bat cu jumatate din cantitatea de zahar, pana devin ca o crema. Se adauga vanilia si faina si se omogenizeaza. Albusurile se bat spuma tare cu un praf de sare, apoi se adauga cealalta jumatate din cantitatea de zahar. Se mixeaza pana devin lucioase, ca pentru bezea. Se rastoarna peste compozitia de galbenusuri si se amesteca usor. Aluatul rezultat il punem intr-o tava ( 20/30 cm) tapetata cu hartie de copt si dam la cuptor la foc mediu...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Un aluat pufos, moale si elastic ca un burete, de unde si denumirea in engleza de spongecake, folosit la prajituri si tarte. Varianta mea e foaaaaaaaaarte simpla si rapida (si ieftina!): 4 oua (albusurile batute separat), galbenusurile se amesteca cu 8 linguri zahar, 6 linguri faina si 4 linguri de apa rece. Se incorporeaza si albusurile cu un praf de copt dizolvat in suc de lamaie si se coace in forma de tarta aprox. 20 min. in cuptorul preincalzit.
Reţetă de pe seys-kitchen.blogspot.com
Iti trebuie: 300 g faina 250 g zahar pudra 120 g unt 150 g smantana coaja si zeama unei jumatati de lamaie 2 oua 1/2 lingurita bicarbonat 300 g prune Pregatesti asa: Freci zaharul cu untul, adaugi ouale putin batute, continui frecarea, adaugi smantana, coaja si zeama de lamaie si bicarbonatul. Freci totul bine, adaugi si faina, apoi torni compozitia intr-o tava unsa cu unt. Peste ea, asezi prunele, taiate marunt. Coci placinta la foc potrivit. Pofta buna!
Reţetă de pe www.bucatarul.ro
... Savurati cu placere " Reteta Culinara : Pandispan cu nuca " Va dorim " Pofta ...
Reţetă de pe www.bucatarul.ro
Separam albusul de galbenus, il batem spuma, dupa care adaugam zaharul in ploaie si mixam pana devine o spuma densa si lipicioasa, apoi punem galbenusul, untul pe care l-am scos din timp, ca sa fie la temperatura camerei, nu topit ( adica sa fie uleios ), esenta de vanilie si la sfarsit faina, pe care o amestecam cu o lingura de lemn cu miscari de jos in sus pana se omogenizeaza bine compozitia. Ungem forma amorezata cu ulei, o tapetam cu faina si punem compozitia rezultata, dam la cuptor ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro