Cauta in 105.630 retete

pandispane

Pagina 5 din 5
Ingrediente - Pandispan cu prune: - 8 oua - 2 cani faina - 2 cani zahar - 8 linguri ulei ... dupa gust Mod de preparare - Pandispan cu prune: 1. Se separa galbenusurile ... . 9. Se ung doua tavi de pandispan cu ulei si se tapeteaza ... adauga si prunele. Observatie - Pandispan cu prune: Pandispanul se poate face ...
Reţetă de pe www.magieinbucatarie.ro
Dificultate Redusa Timp 1h 5 voturi Ingrediente 10 oua 250g zahar 250g faina 75ml ulei 600g caise 1 lingurita extract de vanilie 1 praf de sare Unt pt uns tava Mod de preparare Spalam caisele, le indepartam semintele si le feliem. Ungem tava cu unt . Separam galbenusurile de albusuri. Mixam albusurile cu un praf de sare , adaugam zaharul si batem in continuare pana devin ferme, adaugam vanilia, apoi rand pe rand galbenusurile si uleiul in fir . La final incorporam faina, amestecam cu o...
Reţetă de pe e-culinar.blogspot.com
... Savurati cu placere " Reteta Culinara : Pandispan cu nuci si morcovi " Va ...
Reţetă de pe www.bucatarul.ro
Separam albusurile de galbenusuri, le batem spuma cu un praf de sare pana isi dubleaza volumul, dupa care adaugam zaharul in ploaie, galbenusurile unul cate unul, uleiul, laptele, esenta de vanilie, faina amestecata cu praful de copt, dupa care omogenizam bine compozitia. Turnam compozitia intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina si dam la cuptorul preincalzit pentru 10 minute la foc mediu. Intre timp spalam si taiem capsunile cubulete. Scoatem tava din cuptor si punem capsunile...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... incalzesti la 180 de grade. Pandispanul il prepari astfel: bati albusurile ... de coca pe ea, atunci pandispanul tau e gata. Pentru decor, il ...
Reţetă de pe www.petitchef.ro
... placere " Reteta Culinara : Foi de pandispan umplute cu crema de urda ...
Reţetă de pe www.bucatarul.ro
Pandispan Reusit Ingrediente 320 gr faina, 320 gr zahar, 2plicuri de maia sau maia cat o nuca mare, 8 oua. Preparare Ingredientele sunt pt un vas cu diametrul de 26 cm.. Se bat toate ingredientele cu mixerul, 2 minute. Se rastoarna compozitia in tava unsa cu unt si tapetata cu faina si se pune in cuptorul incins pentru 30-40 min la foc potrivit. Durata 45 min
Reţetă de pe retete-culinare.freshinfo.ro
Un aluat pufos, moale si elastic ca un burete, de unde si denumirea in engleza de spongecake, folosit la prajituri si tarte. Varianta mea e foaaaaaaaaarte simpla si rapida (si ieftina!): 4 oua (albusurile batute separat), galbenusurile se amesteca cu 8 linguri zahar, 6 linguri faina si 4 linguri de apa rece. Se incorporeaza si albusurile cu un praf de copt dizolvat in suc de lamaie si se coace in forma de tarta aprox. 20 min. in cuptorul preincalzit.
Reţetă de pe seys-kitchen.blogspot.com
Iti trebuie: 300 g faina 250 g zahar pudra 120 g unt 150 g smantana coaja si zeama unei jumatati de lamaie 2 oua 1/2 lingurita bicarbonat 300 g prune Pregatesti asa: Freci zaharul cu untul, adaugi ouale putin batute, continui frecarea, adaugi smantana, coaja si zeama de lamaie si bicarbonatul. Freci totul bine, adaugi si faina, apoi torni compozitia intr-o tava unsa cu unt. Peste ea, asezi prunele, taiate marunt. Coci placinta la foc potrivit. Pofta buna!
Reţetă de pe www.bucatarul.ro
... Savurati cu placere " Reteta Culinara : Pandispan cu nuca " Va dorim " Pofta ...
Reţetă de pe www.bucatarul.ro
Separam albusul de galbenus, il batem spuma, dupa care adaugam zaharul in ploaie si mixam pana devine o spuma densa si lipicioasa, apoi punem galbenusul, untul pe care l-am scos din timp, ca sa fie la temperatura camerei, nu topit ( adica sa fie uleios ), esenta de vanilie si la sfarsit faina, pe care o amestecam cu o lingura de lemn cu miscari de jos in sus pana se omogenizeaza bine compozitia. Ungem forma amorezata cu ulei, o tapetam cu faina si punem compozitia rezultata, dam la cuptor ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... Savurati cu placere " Reteta Culinara : Pandispan cu caise " Va dorim " Pofta ...
Reţetă de pe www.bucatarul.ro
... raceasca , dupa care il pudram pandispanul cu zahar pudra si ........gata ... care m-a inspirat in "confectionarea" acestui pandispan este a Licutei http://licutamarin.blogspot.com/2011/06/pandispan-perfect.html,o persoana draga mie ,cu un ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Ouale se cantaresc (ce ma amuza faza asta).Faina si zaharul se pun in cantitate egala cu greutatea oualor(de aceea n-am specificat cantitate pentru ele).Ouale mele au cantarit 400 gr,deci am pus 400 gr zahar si 400 gr faina. Se separa ouale.Galbenusurile se mixeaza cu zaharul si se adauga pe rand cele 8 linguri de apa.Se adauga si uleiul punandu-se cate putin pe marginea vasului in timp ce mixam.Praful de copt se stinge cu zeama de la o lamaie si se pune peste amestecul de galbenusuri. ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... o torni fierbinte peste blatul de pandispan. Lasi sa se raceasca putin ... Savurati cu placere " Reteta Culinara : Pandispan cu budinca de vanilie si ...
Reţetă de pe www.bucatarul.ro
Ingrediente 1/2 kg visine 8 oua 1 cana zahar 1 cana faina Mod de preparare Scoatem samburii visinelor si le lasam la scurs. Batem ouale cu zaharul pana ce se topeste zaharul. Adaugam faina si omogenizam. Tapetam o tava cu hartie de copt si turnam compozitia. Presaram visinele cu faina si le punem din loc in loc. Dam la cuptor la foc mic pana se rumeneste usor deasupra. Lasam sa se raceasca apoi taiem cuburi.
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
Se separa albusurile de galbenusuri si se bat spuma. Cand sunt bine batute adaugam zaharul , eu am folosit zahar pudra, devin mai pufoase albusurile, dupa care adaugam galbenusurile , uleiul si la sfarsit ingredientele solide: faina, praful de copt si zaharul vanilat. Punem compozitia in forma dupa care adaugam piersicile care au fost taiate felii sau cubulete si au fost date prin faina pentru a nu se scufunda la fundul tavii Dam la cuptor si lasam circa 25-30 min
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Separam albusurile si galbenusurile, albusurile se bat spuma tare impreuna cu sarea.Separat, frecam galbenusurile cu zaharul .Punem apoi crema de galbenusuri peste spuma de albusuri, impreuna cu faina si cacao;amestecam bine cu o lingura de lemn pt a incorpora compozitia,nu se folosim praf de copt,pentru ca nu vrem ca blatul sa se umfle foarte mult,astfel prajitura va iesi foarte eleganta. Se toarna compozitia intr-o tava obisnuita de prajitura,nici prea mare,nici prea mica,se tine in...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
sursa bucatar maniac 7 oua 7 lg zahar 7 lg faina 2 plicuri zahar vanilat 1 lgt rasa praf de copt Zeama de lamaie 3 lg ulei floarea soarelui Coaja portocale si lamaie 1 vf cutit de sare Putina faina pentru fructe Fructe proaspete sau congelate 500 gr Albusurile la temperatura camerei se separa de galbenusuri cu ajutorul palmei . Zaharul, galbenusurile, sarea, coaja de citrice, 1 plic zahar vanilat, praful de copt stins si cele 3 lg de ulei se mixeaza la viteza maxima pana se obt o crema. ...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
Pandispan Cu Marmelada Ingrediente 350 gr. faina, 10 oua, 400 gr ... se incruzeste. Cind este proaspat, pandispanul se farimiteaza la taiat, de ... ore inainte de a fi servit. Pandispanul se poate taia orizontal in ... . Marginile se vor presara cu firimituri de pandispan. Durata 55 min
Reţetă de pe retete-culinare.freshinfo.ro