Cauta in 138.587 retete

pandispane

Pagina 5 din 5
SE FREACA GALBENUSURILE CU ZAHARUL PINA SE OBTINE O CREMA,APOI ADAUGAM FAINA,,ZAHARUL VANILAT,CACAUA,SI COAJA DE LAMAIE.SE BAT ALBUSURILE SPUMA SI SE ADAUGA PESTE COMPOZITIA DE MAI SUS,AMESTECAND DE JOS IN SUS.SE UNGE TAVA SPECIALA IN FORMA DE INIMA, CU MARGARINA,PUNEM COMPOZITIA,SI DAM LA CUPTOR MIC,25 MINUTE.DUPA CE S-A COPT LASAM LA RACIT SI DAM CU ZAHAR PUDRA
Reţetă de pe retete.eva.ro
... prin foarte putina faina. Coacem pandispanul in cuptorul preancalzit la 180 ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... usor cu un cutit. Coacem pandispanul in cuptorul preancalzit la 180 ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Ingrediente: 6 oua, o cana de zahar, 3 pliculete de zahar vanilat, esenta de vanilie, o cana de faina, 1 pliculet praf de copt, zahar pudra. Mod de preparare: Se bat albusurile spuma cu un praf de sare. Se pune treptat zaharul, zaharul vanilat si esenta de vanilie (o lingurita). Adaugam apoi galbenusurile unul cate unul si faina amestecata cu praful de copt (nu uitati sa cerneti faina). Compozitia se pune intr-o forma unsa cu unt si tapetata cu faina. Se da la cuptor ( incalzit in prealabil)...
Reţetă de pe micky-mihaela.blogspot.com
Se unge la baza si pe margini cu untul solit tava mare, emailata si o presari cu zahar (150g) numai la baza. Asezi fructele cat se poate de uniform, fara sa le amesteci cu zaharul. Caisele ...
Reţetă de pe www.retetelebucatarului.ro
Iti trebuie: 6 oua 6 linguri faina 1 pahar zahar 1 mana de nuci pisate 1 mana de stafide 1 plic zahar vanilat coaja de lamaie. Pregatesti asa: Freci bine albusurile cu zaharul pana obtii o spuma, apoi adaugi galbenusurile, incorporezi faina, stafidele, nucile pisate, putina coaja de lamaie rasa si amesieci bine totul. Tapetezi o forma cu hartie de copt si torni compozitia preparata ulterior. Cuptorul trebuie sa fie preincalzit cand pui prajitura la copt. Lasi sa se coaca la foc potrivit. Dupa...
Reţetă de pe www.bucatarul.ro
de Pandispan Timp de preparare: o ora Ingrediente: 8 oua, 1 cana si jumatate ... Bucatar: bored_boy45@yahoo.com Prepararea pandispanului: Intr-un vas uscat, curat ... trei sferturi din compozitia de pandispan, iar celalalt sfert se coloreaza ... deasupra. In final se da pandispanul la cuptor pentru a se coace ...
Reţetă de pe www.pofta-mare.ro
Spalam ciresele si le scoatem samburii(eu am pus la ochi,cam cat sa acopere toata suprafata). Separam albusurile de galbenus si le batem spuma(ca pentru bezea) cu praful de sare si zaharul. Separat amestecam galbenusurile cu uleiul apoi le adaugam treptat peste albusuri. Dupa ce le-am incorporat adaugam faina si vanilia si amestecam cu grija de jos in sus sa nu se desumfle. Punem compozitia obtinuta intr-o tava tapetata cu hartie de copt si pe toata suprafata punem ciresele,apoi dam la ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... tapeteaza cu faina; se toarna pandispanul si se coace la foc ...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
Amesteci galbenusurile cu uleiul, un praf de sare si 1 lingura esenta de vanilie (se foloseste telul). Bati albusurile spuma, adaugi 1 pahar mare de zahar si bati in continuare, apoi adaugi ...
Reţetă de pe www.retetelebucatarului.ro
... modelam spuma de albusuri deasupra pandispanului si mai dam la cuptor ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... unul simplu, adica cel de pandispan ( pe care eu il ador ... care se acopera; cat timp pandispanul sta la racit, preparam o glazura ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... mediu spre mic. Se toarna pandispanul in forma si se niveleaza ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... in cuptorul incins,pana ce pandispanul este copt. cand e gata se ... la racit. cand e putin caldut pandispanul se face budinca conform instructiunilor ... fierbinte uniform,pe toata suprafata pandispanului. lasam sa se racoreasca. la ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
1.Separam in 2 castroane bine degresate si uscate albusurile de galbenusuri; apoi batem bine de tot albusurile cu un praf de sare si cele 4 linguri de zahar, dupa care incorporam si galbenusurile. 2. Cu ajutorul unei spatule ( de silicon am eu) , in spuma de ou vom incorpora si faina si uleiul! 3. Intr-o tava tapetata cu faina punem aluatul, il nivelam si dam la cuptor ( incalzit in prealabil ), pentru cca 15-20 min - la foc mic!!! 4. Lasam blatul la racit pe un gratar, apoi pregatim crema...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... din cuptor si se incearca pandispanul cu o scobitoare. Daca aceasta iese ...
Reţetă de pe www.wikifood.ro
Pandispan Ingrediente 5 oua, 150 gr zahar, 125 gr faina alba, 1 pliculet de zahar vanilat, coaja de la o lamiie sau o portocala rasa Preparare Se bat galbenusurile de oua cu zaharul pina se face o crema, apoi se adauga faina, zaharul vanilat si coaja de lamiie data pe razatoare, iar la sfirsit albusurile de oua batute bine, separat. Se unge o tava cu margarina apoi se toarna compozitia si se da la cuptor la temperatura moderata. Durata 30 min
Reţetă de pe retete-culinare.freshinfo.ro
Separam albusurile de galbenusuri. Albusurile le mixam spuma cu un praf de sare. Adaugam treptat, in ploaie, zaharul si mixam pana obtinem o compozitie ca de bezea, lucioasa , care formeaza "tzepi" atunci cand o atingi. Adaugam galbenusurile, unul cate unul, esenta,apoi faina in ploaie, pe care-o amestecam usor in compozitie, usor, cu lingura, se jos in sus. Ultimul se adauga uleiul, amestecand la fel de usor. Ungem tava cu ulei si faina si turnam jumatate din compozitie. Cealalta jumatate o...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Iti trebuie: 4 oua 250 g iaurt 250 ml ulei 500 g faina 250 g gris 250 g zahar coaja de la o lamaie rasa 1 praf de copt Pentru serbet iti trebuie: 5 cani apa 1 kg zahar zeama de la 1/2 lamaie fulgi de migdale nuca de cocos Pregatesti asa: Pui intr-o oala 5 cani de apa, 1 kg de zahar si zeama de la 1/2 lamaie si amesteci totul pana cand iese un sirop, lasand sa fiarba. Bati ouale spuma impreuna cu zaharul. Adaugi iaurtul, uleiul, grisul, faina, iar la sfarsit, coaja de lamaie si praful de copt....
Reţetă de pe www.bucatarul.ro
Ingrediente: 4 oua 200 g faina 150 g zahar 8 linguri de apa (daca aluatul e prea vartos se mai poate adauga 2 linguri de apa) praf de copt (un varf de cutit) 1,5 lingura de bicarbonat coaja de lamaie dupa gust esenta de rom dupa gust vanilie dupa gust 4 linguri foarte pline cu gem de gutui 2 borcane de 400 g de compot de gutui (fructele stoarse tare bine) 50 g zahar ptr albusuri intaritor de albusuri (cream of tartar ii spune aici) Preparare: Galbenusurile se freaca spumos cu zaharul,...
Reţetă de pe www.wikifood.ro