Cauta in 77.244 retete

pandispane

Pagina 5 din 5
Ingrediente: 7 oua 7 linguri apa 7 linguri ulei 1 cana si jumatate faina 1 cana si jumatate zahar 1 praf de copt zahar vanilat 2 linguri cacao Preparare: Se separa ouale, se bate albusul spuma bine, se pune zaharul cu apa la foc mic pina se face sirop apoi se toarna fierbinte peste albus batind cu mixerul cam 1 minut, peste se pune uleiul si se bate, se pun galbenusurile si se bate, apoi praful de copt dizolvat si faina amestecind pina se omogenizeaza. Se unge o forma cu unt sau margarina si...
Reţetă de pe www.wikifood.ro
6 oua, o cana de faina, o cana de zahar, 3 pliculete de zahar vanilat, coaja rasa de lamaie Mod de preparare: Se separa albusurile, se bat spuma tare , se pune treptat zaharul si cu zaharul vanilat, se amesteca bine, se pune treptat faina, galbenusurile , apoi coaja de lamaie rasa. Compozitia se toarna intr-o forma de chec tapetata cu unt si faina, se baga in cuptorul incins la foc mic pt 30-35 min (se incearca cu scobitoarea). In primele 25 de minute nu se deschide usa cuptorului , pentru a...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... de minute. Pentru a verifica daca pandispanul este copt faci testul cu ... Savurati cu placere " Reteta Culinara : Pandispan cu cacao " Va dorim " Pofta ...
Reţetă de pe www.bucatarul.ro
5 oua, 150 gr zahar, 125 gr faina alba, 1 pliculet de zahar vanilat, coaja de la o lamiie sau o portocala rasa Mod de preparare: Se bat galbenusurile de oua cu zaharul pana se face o crema, apoi se adauga faina, zaharul vanilat si coaja de lamiie data pe razatoare, iar la sfirsit albusurile de oua batute bine, separat. Se unge o tava cu margarina apoi se toarna compozitia si se da la cuptor la temperatura moderata.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Ingrediente: Pentru 10 persoane: 6 oua 275 g faina 275 g zahar 2 linguri zahar vanilat 5 linguri apa clocotita fiarta 2 linguri lichior de cocos 2 linguri de zahar pudra 300 g visine, capsuni sau caise. Preparare: Separam albusurile de galbenusuri. Galbenusurile se mixeaza cu zaharul pana devin crema. Se adauga pe rand 5 linguri de apa clocotita fiarta si se mixeaza dupa fiecare lingura adaugata. Se pune si zaharul vanilat. Daca doriti un blat mai pufos si aerat faina se cerne de doua ori...
Reţetă de pe www.wikifood.ro
Timp de preparare: 1 ora (complexitate redusa) Ingrediente: 10 oua 150 g zahar 150 g faina putin ulei un varf de cutit de sare 2-3 linguri cacao esente. Mod de preparare: Se separa galbenusurile de albusuri. Albusurile se bat spuma tare cu putina sare, se adauga zaharul si se continua baterea (mixarea) pana se topeste zaharul. Se adauga si galbenusurile, se amesteca usor, apoi se adauga faina.Se amesteca bine pana se omogenizeaza compozitia, se adauga esentele dorite.Se ung tavile cu ulei, se...
Reţetă de pe www.wikifood.ro
... Savurati cu placere " Reteta Culinara : Pandispan cu nuca si cacao " Va ...
Reţetă de pe www.bucatarul.ro
... Savurati cu placere " Reteta Culinara : Pandispan cu branza si visine " Va ...
Reţetă de pe www.bucatarul.ro
... Savurati cu placere " Reteta Culinara : Pandispan cu crema de branza si ...
Reţetă de pe www.bucatarul.ro
... Savurati cu placere " Reteta Culinara : Pandispan cu citrice " Va dorim " Pofta ...
Reţetă de pe www.bucatarul.ro
Pandispan Vanilat Ingrediente 6 oua, o cana de faina, o cana de zahar, 3 pliculete ...
Reţetă de pe retete-culinare.freshinfo.ro
2 cani faina o cana zahar 4 oua 1 pliculet praf de copt o ceasca ulei o ceasca apa
Reţetă de pe www.sfaturiculinare.ro
... se incruzeste. Cind este proaspat, pandispanul se farimiteaza la taiat, de ... ore inainte de a fi servit. Pandispanul se poate taia orizontal in ... sau cu fructe. Marginile se vor presara cu firimituri de pandispan
Reţetă de pe www.reteteculinare.org
2 cani faina o cana zahar 4 oua 1 pliculet praf de copt o ceasca ulei o ceasca apa
Reţetă de pe www.sfaturiculinare.ro
Pandispan pufos Ingrediente Faina 150 g amidon 150 g oua 6 buc zahar pudra ... la inceput si se reduce intensitatea focului, dupa ce pandispanul a crescut
Reţetă de pe www.gastronomicus.ro
Se separa ouale, se bate albusul spuma bine, se pune zaharul cu apa la foc mic pina se face sirop apoi se toarna fierbinte peste albus batind cu mixerul cam 1 minut, peste se pune uleiul si se bate, se pun galbenusurile si se bate, apoi praful de copt dizolvat si faina amestecind pina se omogenizeaza. Se unge o forma cu unt sau margarina si se toarna compozitia pastrand un pic pentru a se amesteca cu cacao, punind si aceasta compozitie peste cealalta. Se coace la foc potrivit 40-45 minute. -...
Reţetă de pe retete-culinare.rol.ro
... asezi capsunile peste blatul de pandispan din loc in loc. Bagi ... Savurati cu placere " Reteta Culinara : Pandispan cu capsuni " Va dorim " Pofta ...
Reţetă de pe www.bucatarul.ro
Mod de Preparare: Separam albusurile de galbenusuri. Galbenusurile se mixeaza cu zaharul pana devin crema. Se adauga pe rand 5 linguri de apa clocotita fiarta si se mixeaza dupa fiecare lingura adaugata. Se pune si zaharul vanilat. Daca doriti un blat mai pufos si aerat faina se cerne de doua ori dupa ce a fost masurata Adaugam toata faina dintr-un foc si amestecam de cateva ori cu lingura de lemn, apoi adaugam in doua transe albusurile batute bat cu 2 linguri de zahar pudra (amestecam de jos...
Reţetă de pe www.gospodine.net
... se incruzeste. Cind este proaspat, pandispanul se farimiteaza la taiat, de ... ore inainte de a fi servit. Pandispanul se poate taia orizontal in ... vor presara cu firimituri de pandispan - Ingrediente: 350 gr. faina, 10 ...
Reţetă de pe www.pofticiosi.ro