Cauta in 109.961 retete
Se separa ouale, se bate albusul spuma bine, se pune zaharul cu apa la foc mic pina se face sirop apoi se toarna fierbinte peste albus batind cu mixerul cam 1 minut, peste se pune uleiul si se bate, se pun galbenusurile si se bate, apoi praful de copt dizolvat si faina amestecind pina se omogenizeaza. Se unge o forma cu unt sau margarina si se toarna compozitia pastrand un pic pentru a se amesteca cu cacao, punind si aceasta compozitie peste cealalta. Se coace la foc potrivit 40-45 minute. -...
Reţetă de pe retete-culinare.rol.ro
Pandispan pufos Ingrediente Faina 150 g amidon 150 g oua 6 buc zahar pudra 300 ... la inceput si se reduce intensitatea focului, dupa ce pandispanul a crescut
Reţetă de pe www.gastronomicus.ro
... cu o furculita dam aspect marmorat pandispanului. Coacem in cuptorul preancalzit la ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... .Daca doriti un blat mai pufos si aerat faina se cerne ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... untul si zaharul pina devine pufos si usor. Adaugati galbenusurile si ...
Reţetă de pe culinar.hi24.ro
Mod de preparare: Pandispanul se poate prepara in trei feluri: 1. Se ... cel mai bine imi iese pandispanul cand il prepar dupa reteta 2, ramane mai pufos. Coca de pandispan se coace la foc potrivit, in tava unsa ...
Reţetă de pe www.pofticiosi.ro
... ; sare; 1 ou; 60 g zahar. Blat pufos: 5 oua; 150 g zahar; 1 plic zahar ... . Se separa ouale pentru blatul pufos. Se bat galbenusurile cu zaharul ... etajului inferior de blat de pandispan; se stropeste cu 2 linguri de ...
Reţetă de pe www.prajiturele.ro
... minute. Intre timp, se prepara pandispanul. Separam albusurile si galbenusurile – albusurile ... . Nu folositi mixerul, pentru ca pandispanul nu va mai fi la fel de pufos. Cand crema de zahar ars ... , turnam peste ea alatul de pandispan si mai lasam la cuptor ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... sus ca sa iasa blatul pufos. Se tapeteaza o forma unsa cu ... marginile tortului cu fasiile de pandispan cu picatele si am pus ... . Cine doreste aceea margine din pandispan cu picatele: Pentru marginea cu ... de jumatate din cantitatea unui pandispan obisnuit de tort( de ex ... ramane pix in blatul de pandispan, si se aseaza pe fundul ... un posh cu compozitia de pandispan si...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... unt la temperatura camerei Blat (pandispan) 6 oua mari 6 linguri pline zahar ... e o problema, aluatul va fi mai pufos asa. Revenim la crema racita ...
Reţetă de pe www.e-retete.ro
... cu ceva dulce incercati aceasta reteta gustoasa si usoara de pandispan pufos care va va placea . Mareste poza " O tava cu pandispan pufos. " Ingrediente 200 g faina 200 g amidon 6 oua 300 g zahar pudra 1 plic ... unsa cu putin ulei. Puneti pandispanul la cuptor si dupa jumatate ... peste jumatate de ora. Menciuni Pandispanul se poate servi cu zahar ...
Reţetă de pe www.retete-on-line.ro
Mod de Preparare: Se separa ouale, se bate albusul spuma bine, se pune zaharul cu apa la foc mic pina se face sirop apoi se toarna fierbinte peste albus batind cu mixerul cam 1 minut, peste se pune uleiul si se bate, se pun galbenusurile si se bate, apoi praful de copt dizolvat si faina amestecind pina se omogenizeaza. Se unge o forma cu unt sau margarina si se toarna compozitia pastrand un pic pentru a se amesteca cu cacao, punind si aceasta compozitie peste cealalta. Se coace la foc...
Reţetă de pe www.gospodine.net
Ingrediente: 7 oua 7 linguri apa 7 linguri ulei 1 cana si jumatate faina 1 cana si jumatate zahar 1 praf de copt zahar vanilat 2 linguri cacao Preparare: Se separa ouale, se bate albusul spuma bine, se pune zaharul cu apa la foc mic pina se face sirop apoi se toarna fierbinte peste albus batind cu mixerul cam 1 minut, peste se pune uleiul si se bate, se pun galbenusurile si se bate, apoi praful de copt dizolvat si faina amestecind pina se omogenizeaza. Se unge o forma cu unt sau margarina si...
Reţetă de pe www.wikifood.ro
... , exceptional de rapida si cat se poate de ieftina. Un pandispan pufos in care incearca sa se ascunda, fara succes, prunele pudrate ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Cacao pudra 0.5 pah pahar de 240ml Apa clocotita 180 ml Oua 6 buc Zahar 300 g Ulei de floarea soarelui 120 ml Faina alba calitate superioara 280 g Praf de copt 10 g 1 plic Pasi de urmat 1 Se pregatesc toate ingredientele pentru reteta - am masurat toate ingredientele, zaharul l-am impratit in 2 boluri mici a cate 150g in fiecare. Faina se amesteca cu praful de copt. 2 Apa clocotita se adauga la cacao si cu un tel sau lingura se amesteca bine sa nu mai fie cocoloase. 3 Separati albusurile de...
Reţetă de pe www.lalena.ro
Cacao pudra 0.5 pah pahar de 240ml Apa clocotita 180 ml Oua 6 buc Zahar 300 g Ulei de floarea soarelui 120 ml Faina alba calitate superioara 280 g Praf de copt 10 g 1 plic Pasi de urmat 1 Se pregatesc toate ingredientele pentru reteta - am masurat toate ingredientele, zaharul l-am impratit in 2 boluri mici a cate 150g in fiecare. Faina se amesteca cu praful de copt. 2 Apa clocotita se adauga la cacao si cu un tel sau lingura se amesteca bine sa nu mai fie cocoloase. 3 Separati albusurile de...
Reţetă de pe www.lalena.ro
Un aluat pufos, moale si elastic ca un burete, de unde si denumirea in engleza de spongecake, folosit la prajituri si tarte. Varianta mea e foaaaaaaaaarte simpla si rapida (si ieftina!): 4 oua (albusurile batute separat), galbenusurile se amesteca cu 8 linguri zahar, 6 linguri faina si 4 linguri de apa rece. Se incorporeaza si albusurile cu un praf de copt dizolvat in suc de lamaie si se coace in forma de tarta aprox. 20 min. in cuptorul preincalzit.
Reţetă de pe seys-kitchen.blogspot.com
... la indemana, dulcegaria asta e totusi pandispan la baza! Da da, stiu ... nu stie sa faca un pandispan? Pai ma inclin in fata ... ?! Sau, as putea sa-l numesc pandispan metamorfozat intr-o prajitura cu cirese ... ca el e prin firea lui pufos, cu simpla conditie sa fie ... de stele alb si gata! Pandispanul ramane/ devine centrul unor idei ...
Reţetă de pe www.dulcegarii-culinare.ro
... unul simplu, adica cel de pandispan ( pe care eu il ador ... apa ( care face aluatul mai pufos si il ajuta sa creasca ... care se acopera; cat timp pandispanul sta la racit, preparam o glazura ...
Reţetă de pe www.wikifood.ro
Ouale de tara sunt minunate atat pentru gust cat si culoare. Masurati ingredientele cu aceeasi cana si lingura. Ouale trebuie sa fie la temperatura camerei, lasate de seara in bucatarie sau scoase de la frigider cu cel putin 3 ore inainte. Le spalam si le stergem cu un servet. Separam galbenusurile de albus avand grija sa nu se strecoare pic de galbenus in albus (pentru aceasta faceti operatiunea fiecarui ou deasupra unui bol dupa care varsati albusul in castronul pentru mixare). Vasul...
Reţetă de pe www.bucataras.ro