Cauta in 79.975 retete
... mijlocul fiecarui ou de ciocolata umplut ,cu coada unei lingurite facem ... care vom turna dulceata; Astfel umplute ouale de ciocolata se lasa ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Ouale fierte se curata de coaja, se taie pe jumatate si li se indeparteaza galbenusurile. Ciupercile si ceapa se toaca foarte fin si se pun la calit in ulei, pana se inmoaie. Dupa ce se racesc se amesteca cu smantana, maioneza, mustar, patrunjel tocat fin, sare si piper. In functie de preferinte, galbenusul se poate adauga sau nu. Cu amestecul obtinut se umplu jumatatile de ou. Se decoreaza cu patrunjel verde.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , tocat, 1 lingura unt, 4 linguri mascarpone, 2 oua. Mod de preparare: Incalziti cuptorul ...
Reţetă de pe www.retete-sanatoase.ro
Mod de Preparare: Ouale se curata de coaja, li se taie un capac si se scoate galbenusul care se trece prin razatoare. La galbenusul ras se adauga ficatul trecut prin sita, patrunjel, sare, piper. Compozitia astfel obtinuta se prajeste in unt, se umplu cu ea ouale, punandu-le capacul la loc si fixandu-l cu o scobitoare. Se asaza pe farfurie si se servesc cu smantana.
Reţetă de pe www.gospodine.net
... un platou, dar puneti atatea oua cat de mare aveti platoul ...
Reţetă de pe www.lalena.ro
... De Paste , raman multe oua vopsite neciocnite sau nemancate, asa ca ... ce sa faceti cu acestea, va fac eu o propunere ...faceti oua umplute. De preferat ar fi s-aveti oua vopsite natural , cu turmeric si ... ceapa rosie, pentru a nu obtine oua pestrite. Nimic nu mi se ... . Cu ce sunt deosebite aceste oua, dupa cum se poate observa ... , cum altfel decat natural :) Ingrediente: 4...
Reţetă de pe sabina-madalina.blogspot.com
Reteta: Oua umplute 2 Ingredientele retetei culinare: => oua => ulei => cornisori murati => o cutie de sardele => sos tartar (oua, mustar, ulei, otet)   ...
Reţetă de pe www.retetelebucatarului.ro
4 oua, 1 creier, 150 g smantana, verdeata, 50 g unt, sare Mod de preparare: Se fierb ouale, se curata de coaja, se taie in doua si se scot galbenusurile. Se amesteca creierul fiert cu galbenusurile, sare si cu verdeata tocata. Se umplu ouale, se asaza intr-o cratita unsa cu unt, se acopera cu smantana si restul de unt si se dau la cuptor 25 minute.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Oua umplute cu ficat Ingrediente Ingrediente: 10 oua, 200 gr. ficat, 200 gr ... tari si se pregatesc pentru umplut. Se prajeste inabusit ficatul fara ...
Reţetă de pe www.gastronomicus.ro
... franzeluta cu lapte, putina untura, 6 oua, 2 linguri nu prea pline cu ... covrigei. Fiecare jumatate de ou umplut se pune in locul miezului ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... oua, 8 felii de franzeluta, o lingura smantana, 3 1/2 lingurite unt, 1 1/4 pahar lapte, 1 galbenus ... niste covrigi. Jumatatile de ou umplute se aseaza in locul miezului ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Iti trebuie: 5 oua 5 ridichi proaspete 2 fire de ceapa verde marar tocat ... pe fiecare cate o movilita. Ouale umplute le asezi pe frunze de ...
Reţetă de pe www.bucatarul.ro
... oua, 2 buc. ficat de gaina, o ceapa, o lingurita cu varf de unt ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... de Halloween ar fi aceste oua umplute datorita formei de dovlecel al umpluturii, sau de ochi preparat ... sa cititi si reteta cu Oua umplute de diferite forme , sau ... puisori . Ingrediente Oua umplute- Aperitiv Halloween: 6 oua 140 g Branza pufoasa cu ... feliate (negre sau verzi) Preparare Oua umplute- Aperitiv Halloween: Ouale se...
Reţetă de pe www.bucatareselevesele.ro
5 oua, 200 g ficatei, ulei, sare, piper Mod de preparare: Se fierb 5 oua. In alta cratira se fierb ficateii. Se curata ouale si se taie in doua, scotind galbenusul. Albusul trebuie sa fie cat mai bine pastrat. Se prajeste bine ceapa in tigaie, se adauga ficateii si galbenusurile. Se aduce la o pasta omogena. Se adauga piper si sare dupa gust. Se ia de pe foc, se raceste. Se umplu albusurile cu pasta obtinuta. Se poate adauga cate putina maioneza de asupra. Se...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Iti trebuie: 10 oua 300 g pateu 200 g mustar 1/2 lingurita sare un varf cutit piper l/2 lingurita concentrat de legume. Pregatesti asa: Fierbi ouale bine, apoi le cureti, le tai in 2 si le scoti galbenusul. Amesteci galbenusurile cu pateul, sarea, concentratul de legume, piperul, mustarul, pana obtii o pasta. Umpli jumatatile de oua cu aceasta pasta, iar, la final, ornezi ouale umplute cu o frunzulita de patrunjel, o jumatate de maslina sau...
Reţetă de pe www.bucatarul.ro
4 oua, 2 linguri ulei, sare, 3-4 linguri telemea rasa, 2-3 catei de usturoi, verdeata, piper Mod de preparare: Se fierb ouale tari, se curata, se taie in jumatati. Se scot galbenusurile cu grija, se freaca cu ulei, sare, piper, se adauga telemeaua rasa, usturoiul pisat bine, verdeata tocata. Cu aceasta compozitie se umplu albusurile, se aranjeaza pe un platou, pe un strat de frunze de salata Se decoreaza platoul cu felii de rosii sau masline, dupa sezon.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Iti trebuie: 8 oua fierte maioneza mustar 1 pate de ficat de pui ...
Reţetă de pe www.bucatarul.ro
... oua, 250 g masline negre fara samburi, zeama de la o lamaie, sare ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
6 oua, 1-2 sardele frecate cu unt, 3 lingurite mustar, 1 lingurita cas ras, sare, piper, 1/2 pahar maioneza Mod de preparare: Se fierb ouale, se curata de coaja, se taie jumatati, se scot galbenusurile, care se freaca cu pasta de sardele, casul ras, sarea si piperul. Cu aceasta umplutura se umplu ouale Deasupra se toarna maioneza.
Reţetă de pe www.retete-bune.com