Cauta in 123.816 retete
Mod de preparare Ingrediente: 6 oua fierte tari, 150g telemea de oi ...
Reţetă de pe bucataria.realitatea.net
Anunturi Google Ingrediente: 4 oua, 6-7 ardei, 2 linguri ulei masline, 1 lingura suc de lamaie, sare dupa gust. Mod de preparare: Fierbeti oualele. Dupa ce se racesc le decojiti si le taiati in jumatati. Scoateti galbenusurile si le puneti intr-un castron, le amestecati cu ardei tocat fin, stropiti cu suc de lamaie si ulei de mssline si presarati cu sare. Aceasta umplutura o turnati in jumatatile de oua.
Reţetă de pe www.retete-sanatoase.ro
Anunturi Google Timp de preparare: 20 minute (complexitate redusa) Ingrediente: 6 oua fierte tari 150 g maioneza 4-5 catei de usturoi sare , piper 150 g smintina zeama de lamiie frunze de patrunjel verde Cine doreste pune 1 iaurt mic si nu mai adauga smintina si zeama de lamiie. Mod de preparare: Ouale se dau pe razatoarea mare si se amesteca usor cu celelalte ingrediente.Frunzele de patrunjel verde se toaca marunt si se adauga la sfirsit. sursa:sidyskitchen .blogspot .com
Reţetă de pe www.retete-sanatoase.ro
... un platou, se aranjeaza ouale umplute si se orneaza cu patrunjel ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Se fierb ouale cat mai tari, se curata, se taie in doua si se scot galbenusurile. Se face o maioneza dintr-un galbenus crud si unul fiert, se adauga iaurtul, smantana si se condimenteaza cu sare si piper. Se lasa putina maioneza pt ornat. Se amesteca maioneza cu pateul si galbenusurile, se bat bine ca o spuma si se umplu jumatatile de ou. Maioneza ramasa se subtiaza cu putin lapte si se decoreaza ouale umplute.
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... oua 100 g branza feta 50 g unt 100 ml smantana patrunjel tocat ... mai pot fi folosite pentru umplut. Se fierb 6-7 minute, dupa ce ... , sau se vor orna ouale umplute. Celelalte galbenusuri se pun intr ... compozitie se umplu jumatatile de oua, folosind lama unui cutit inoxidabil ...
Reţetă de pe www.retetazilei.ro
se fierb ouale ,se curata si de taie pe lung amestecam pateul cu maioneza si galbenusul de ou impartim cantitatea obtinuta in doua si pe una o amestecam cu ceapa tocata marunt si pe cealalta cu mararul tocat se umplu albusurile de ou si se orneaza dupa preferinte
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... ,cu putina sare si piper. 9 oua le punem intr-o cratita cu ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Iti trebuie: 6 oua 4 morcovi 2 cartofi 1 radacina pastarnac 1 telina 2 castraveciori acri 100 ...
Reţetă de pe www.bucatarul.ro
Mod de preparare Ingrediente: 8 oua fierte, tari 3 felii sunca 80 g maioneza ...
Reţetă de pe bucataria.realitatea.net
Mod de preparare Ingrediente: 10 oua fierte 10 creveti fierti piper mustar 100 g maioneza zeama de lamaie icre rosii Mod de preparare: Ouale se fierb si se decojesc se vor pun in frigider cateva ore. Se scot si scobesc de galbenus care se amesteca cu piper pisat, mustar, maioneza, zeama de lamaie. Se va adauga compozitia in fiecare jumatate si se va pune deasupra un crevete si cateva boabe de icre.
Reţetă de pe bucataria.realitatea.net
... alb. Se toarna pe langa oua in asa fel incat sa ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Anunturi Google Ingrediente: 10 oua, 2 cutii pate de ficat mici, 5-6 castraveciori ...
Reţetă de pe www.retete-sanatoase.ro
... -un posh si sprita in oua. Dintr-un galbenus crud, o lingurita ... , nu prea manca altceva. Dar acum a mancat si ciorba, si oua umplute, si pasta de ton incat nu mi-a venit sa cred ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... , tocat, 1 lingura unt, 4 linguri mascarpone, 2 oua. Mod de preparare: Incalziti cuptorul ...
Reţetă de pe www.retete-sanatoase.ro
Dupa fierberea oualelor se taie in jumatate cu un cutit cu lamela lata, si se scot galbenusurile. Acestea se paseaza cu furculita si se amesteca cu pateul, untul, mustarul, maioneza si condimentele. Se umplu jumatatile de ou, si se orneaza dupa plac cu gogosari la otet, masline, castraveti murati, etc. Eu n-am avut timp de ornat si le-am servit asa. S-au terminat primele.
Reţetă de pe www.bucataras.ro
1Se fierb ouale in apa sarata. 2.Se curata de coaja, se taie in jumatati si se scot galbenusurile 3.Galbenusurile se pun intr-un bol si se zdrobesc cu furculita , apoi se amesteca cu pasta de sardele, casul ras pe razatoarea mica,sarea si piperul. 4. Se umplu ouale cu aceasta umplutura, se aseaza pe un platou si deasupra se toarna maioneza.Printre jumatatile de oua se aseaza sardelePe fiecare ou , se pun masline taiate rondele .Fiecare poate orna ouale...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Mod de Preparare: Ouale se curata de coaja, li se taie un capac si se scoate galbenusul care se trece prin razatoare. La galbenusul ras se adauga ficatul trecut prin sita, patrunjel, sare, piper. Compozitia astfel obtinuta se prajeste in unt, se umplu cu ea ouale, punandu-le capacul la loc si fixandu-l cu o scobitoare. Se asaza pe farfurie si se servesc cu smantana.
Reţetă de pe www.gospodine.net
... .Sosul obtinul il rasturnam peste ouale umplute dupa care ornam platoul ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... Se fierb 6 oua in apa cu sare.Se lasa la racit ... maioneza pe un platou,ouale umplute si se orneaza dupa preferinte ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro