Cauta in 21.294 retete
... ales si spalat foarte bine. Se curata pestele,se scoate osul amar de la cap,iar dupa ce a fost spintecat si s-au ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pune laptele la fiert împreuna cu coaja de lamâie si amarantul. Se lasa cratita la foc mic si cu capac. Dupa aproximativ 20 de minute, dupa ce amarantul a absorbit apa, se ia de pe foc si se lasa la racit. Când budinca este calduta se amesteca mierea de albine si pudra de ghimbir. Foto: http://healthfoodlover.com
Reţetă de pe retete.eva.ro
... ales si spalat. Intre timp, se curata pestele, se scoate osul amar de la cap, se spala repede in putina apa, se ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... capete si cozi de peste, avind grija sa se scoata osul amar de la capul pestelui. - 1,5 kg peste, 2,5 I apa, 200 g morcovi, 200 ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... piper. Se curata crapul de solzi, se scot urechile si osul amar de la cap, se spinteca si se scot intestinele, dupa ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... ales si spalat. Intre timp, se curata pestele, se scoate osul amar de la cap, se spala repede in putina apa, se ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... piper. Se curata crapul de solzi, se scot urechile si osul amar de la cap, se spinteca si se scot intestinele, dupa ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Amarantul se spala bine precum orezul. Daca vrei sa capete o aroma de nuca coapta poti sa-l lasi câteva minute sa se prajeasca într-o tigaie. Apoi se adauga apa sau laptele vegetal, fulgii de cocos si putina sare. Se lasa la foc mic timp de 20 de minute pâna când absoarbe lichidul si devine lipicios. Poti sa ornezi budinca cremoasa cu nuci coapte, afine si putina miere de albine. Budinca de amarant se poate consuma calda sau rece.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Separam albusurile de galbenusuri.Batem albusurile spuma si galbenusurile le amestecam cu zaharul,apa si praful de copt.Adaugam galbenusurile peste albusuri,faina si amestecam de sus in jos.Punem compozitia in tava,punem si ciresele din care am scos samburii.Coacem prajitura 40 min.Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se aleg cirese amare, de buna calitate, care se pot curata ... la congelator. - 1/2 l zeama de cirese amare, 500 ml de apa, 500 ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... . -1,300kg carne de porc cu os -1 morcov mare -1 ceapa mare -3 maini ...
Reţetă de pe bucatariacameliei.blogspot.com
Dulceata de cirese amare, profunda si parfumata, este una dintre cele ... minute Ingrediente: 1,3 kilograme de cirese amare 1 kilogram zahar 1 lamaie Preparare: Spalati ... formarea vacuumului. Dulceata de cirese amare se pastreaza la rece in ... pentru tartine dulci. [note]Ciresele amare se pot inlocui si cu ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Am primit de la Gaby Leapsa foto, ce trebuie facut ? simplu sa postam o foto serioasa si una haioasa si apoi sa o dam mai departe. si pentru ca e toamna m-am gandit la un buchet frumos de flori de toamna ...si o poza haioasa cu maimutele si una cu puiul si gaina . o dau mai departe.... Silvia , Medi , Mariana si Maria-Elena .
Reţetă de pe dianacakes.blogspot.com
Visinata, un pseudo-lichior de visine, este probabil cea mai populara bautura de casa, mai usor si mai la indemana de realizat decat vinul sau alte licori alcoolice. Visinata este, de fapt, un macerat alcoolic, pe baza de fructe si zahar. Va puteti produce singuri visinata acasa respectand cateva indicatii simple. Portii: 2-2,5 litri Timp de preparare: 10 saptamani (cu tot cu perioada de macerare) Ingrediente: 3 kilograme visine 1,2 kilograme zahar 600 ml alcool dublu rafinat (87 sau 96 de ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... premiul cel mare - un aparat foto la fel de colorat cum ... mica, 1 lingura lichior de cirese amare Am curatat portocala de coaja ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
1/2 l zeama de cirese, 500 ml de apa, 500 g de zahar Mod de preparare: Se aleg cirese amare, de buna calitate, care se pot curata usor de simburi. Se paseaza prin sita sau mixer si sucul obtinut se pune intr-un vas de sticla. Intre timp, se face sirop din zahar si apa si se fierbe pana se leaga ca de dulceata. Peste siropul clocotit se toarna zeama de cirese, se amesteca si se lasa compozitia sa se raceasca. Se pune inghetata in cupe si se aseaza la congelator.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Va rog, atentie sporita! Urmeaza un delicios In cuptor copt rasol de vita Ce se desprinde de pe os. INGREDIENTE un rasol de vita cu os (am ales o carne de foarte buna calitate, de la Karpaten Premium Angus) 500 gr ciuperci Ulei de masline, sare, cimbru uscat, telina uscata 200 ml smantana lichida 100 [&] Post-ul RASOL DE VITA CU OS LA CUPTOR SI GARNITURA DE CIUPERCI apare prima data in Retete Haplea .
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
... de multa lume: un aparat foto. De aceea ma grabesc sa ... sansa sa castigi un aparat foto Nikon Coolpix L23 si alte ...
Reţetă de pe brindusascheaua.blogspot.com
1/2 kg cirese, 200g simburi de cirese sfarimati, 1 litru alcool de 90 grade, 1 kg zahar Se pun intr-o sticla mare 1/2 kg cirese, 200g simburi de cirese sfarimati, alcoolul Mod de preparare: Se acopera si se lasa cam 10 zile, scuturind mereu sticla. Se adauga apoi un sirop rece facut din 1/2 l apa si 1/2 kg zahar. Dupa alte 10 zile lichiorul este gata. Se strecoara si se filtreaza.
Reţetă de pe www.retete-bune.com