Cauta in 21.294 retete
Reteta asta am pus-o anul trecut la un concurs de pe Culinar si m-am gandit s-o transfer si aici, sa ramana in analelelelele blogului :D Asa ca o s-o iau cu copi-past :P Ingrediente : 1/2 kg ardei iuti; 3 cepe; 3-4 legaturi de leustean; 4 linguri de sare mare; 1 lingura de zahar; otet cat cuprinde (Nota: frunzele nu fac parte din reteta ) Mod de preparare : Se toaca ardeii. Ideal este sa fie curatati de seminte. Eu am avut o experienta trista prima data cand i-am facut si am stat cu mana ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
... felii de cartofi fierti. - 4 carnati oltenesti, 300 g carne de porc, 5 rosii ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... mezel, eu am ales carnaciorii oltenesti pt ca sunt foarte buni ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... mica legatura cu adevaratele placinte - oltenesti, moldovenesti, bulgaresti ori grecesti. Eu ...
Reţetă de pe bucatarialuiflorian.blogspot.com
... o reteta Adina Carla Ingrediente: 3 carnaciori oltenesti 300 gr cascaval ras 4 oua ...
Reţetă de pe ala-cooking.blogspot.com
... g de castravete, 300 g de carnati oltenesti (sau alti carnati), 5 masline verzi ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... : 5 fire de praz, mezel (cirnaciori oltenesti sau ceva uscat), masline, ciuperci ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Prin sudul incins al Romaniei, pe unde nuntile inca dureaza trei zile  si se bea si mananca tot atat  e nevoie de toata priceperea gospodinelor pentru a da sens resturilor de pasare (maruntaie, aripi, gaturi, picioare, etc.) ramase de la imparteala de friptura. Din aceasta pofta de viata olteneasca si in acest context practic s-a nascut ciorba de potroace, cea care se mananca in dimineata de dupa nunta, cea inca invaluita in misterele betiei din ajun. Caci nici soacra mare nu poate trezi ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... pune laolalta borsul moldovenesc, zarzavaturile oltenesti si smantanile si tarhonul ardelenesc ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Saramura de pui este o specialitate tipica sudului Romaniei, in care se regasesc bucuriile vietii la tara: pasarile de curte si legumele proaspete. Secretul saramurii de pui consta in legumele proaspete si carnea fripta bine pentru a se impregnea cu aroma fumului. Incercati aceasta reteta pentru duminicile tihnite petrecute in familie. Portii: 6 Timp de preparare: 90 de minute Ingrediente: 1 pui de gaina mare (sau 6 pulpe zdravene) 1 kilogram de rosii 6 catei de usturoi 2-3 ardei iuti 4...
Reţetă de pe www.cevabun.ro