Cauta in 141.384 retete
Cernem cele doua tipuri de faina (cred ca merge si cu faina normala), adaugam untul topit dar sa fie rece, zaharul iar pe urma drojdia pe care o dizolvam in apa calduta. Dam drumul la robot /la masina de piine si framintam, iar cind s-au amestecat bine ingredientele adaugam sarea. Vom obtine un aluat destul de tarisor caruia ii dam forma de piinita. In reteta originala spune sa ungem un pic mingiuta obtinuta cu ulei si sa o punem la dospit intr-un vas de lut acoperit cu un prosop umed. Eu am...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... curbura in jos. Chipsurile sunt nemtesti si le-am gasit intr ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Clatite Nemtesti De Mere Ingrediente Pentru 4 persoane: Preparare Se amesteca faina ...
Reţetă de pe retete-culinare.freshinfo.ro
... si ou ale ochiuri (ochiurile nemtesti, cum erau cunoscute inca la ... zi. Cele mai iubite ochiuri nemtesti, chiar de catre germani, sunt ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... , va duc la o shaorma (platim nemteste, sa fim intelesi) si va ...
Reţetă de pe www.adihadean.ro
... , ma refer la retetele italienesti, nemtesti sau retetele frantuzesti de foietaje ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... tipuri de garnituri. Eu l-am servit cu cartofi nemtesti cu mazare ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Ingrediente: 1 bagheta 8 carnaciori 2 cepe 2 rosii 2 ardei 4 oua ulei de masline, oregano sare, piper Se taie bagheta felii, se pun feliile in tava pe hartie de copt, se stropesc cu ulei de masline si se presara cu oregano. Se pun la cuptor pentru 5 minute. Carnaciorii se taie felii, la fel si legumele si se prajesc pe rand in tigaia grill. Se condimenteaza si se servesc alaturi de ou ochi. Eu am avut niste carnaciori nemtesti cu un gust deosebit !
Reţetă de pe ala-cooking.blogspot.com
... (moldovenesti) Cozonaci unguresti (baigli) Cozonaci nemtesti (Dresdner stollen) chec sau blat ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... lei si jumatate daca platiti nemteste. O sticla de vin ar putea ...
Reţetă de pe www.adihadean.ro
Se amesteca faina cu ouale, laptele si zaharul. Aluatul se lasa deoparte 25 de min. Se taie merele felii si un sfert din cantitate se frige incet cu untul intr-o tigaie. Cand merele sunt moi si usor prajite, se toarna peste ele un sfert din compozitia de aluat si se coace totul impreuna pana clatita devine aurie. Se face la fel si cu restul clatitelor. La final se pudreaza cu amestecul facut din cele doua linguri de zahar si scortisoara.
Reţetă de pe www.culinar.ro
Pfeffernusse sunt fursecuri fragede, aromate si condimentate, pregatite in preajma sarbatorilor de iarna in tari precum Germania, Olanda sau Danemarca. Fiind fursecuri foarte populare, exista nenumarate variante in care se prepara. Eu am ales sa incerc varianta Marthei Stewart, numai ca (de teama) am inlocuit piperul negru cu piper rosu, mai ,,domol", si am obtinut [&]
Reţetă de pe dragomirnadina.blogspot.com
... -koo-ken, sunt niste fursecuri nemtesti care se fac de obicei ...
Reţetă de pe www.blogculinar.ro
2 oua 11/2 cana de faina 1/2 cana apa 1/2 lingurita sare 1/4 lingurita praf de copt 1/2 lingurita de nucsoara 1/4 cana faramituri de paine 1/2 cana unt Mod de preparare Se bat ouale. Se combina cu faina, apa, sarea, praful de copt si nucsoara si se amesteca bine. Se arunca cateva lingurite din acest aluat in apa sarata in clocot. Se lasa la fiert 4-5 minute, dupa care se scot cu o spumatoare. Se racesc, apoi se gusta. Galustile ar trebui sa fie pufoase; daca sunt tari, aluatul se subtiaza cu...
Reţetă de pe www.retetazilei.ro
125 g unt moale 260 g zahar tos 3 oua, separate 150 g faina care creste singura 35 g cacao pudra 1/2 cana lapte 1/2 cana smantana 2 linguri migdale fulgi 2/3 cana frisca groasa 1 lingura zahar pudra 150 g zmeura Mod de preparare Se ung cu unt 2 forme de copt rotunde, cu diametrul de 22 cm; se captusesc cu hartie pergament. Se amesteca bine faina cu pudra de cacao. Se bate untul cu 110g zahar tos si galbenusuri de ou intr-un castron mediu, folosind un mixer electric, pana ce se obtine o...
Reţetă de pe www.retetazilei.ro
1 kg cartofi noi, taiati cubulete sare 2 linguri hrean proaspat ras 1/4 lingurita nucsoara rasa 1 cana lapte 1/2 pachet de unt piper negru proaspat macinat 1 catel de usturoi taiat marunt 4 linguri patrunjel proaspat, tocat marunt Mod de preparare Se fierb cartofii in apa cu sare pana se patrund. Se scurg bine si se paseaza. Se amesteca cu restul ingredientelor. Se servesc calzi, cu carne sau legume. Timp de preparare : 40 min Complexitate : medie
Reţetă de pe www.retetazilei.ro
30 g stafide 2 linguri de rom 100 g unt 120 g faina 1/4 l lapte 4 oua un betisor de vanilie 1/2 lingurita coaja rasa de lamaie 2 linguri zahar sare zahar pudra pentru decor 2 linguri fulgi de migdale Mod de preparare Stafidele se amesteca cu romul. Untul se topeste intr-o cratita pana ce devine usor auriu iar apoi se adauga faina, laptele, galbenusurile de ou, vanilia din betisor si coaja de lamaie. Intr-un castron se bat spuma albusurile ramase de la cele 4 oua impreuna cu zaharul si cu...
Reţetă de pe www.retetazilei.ro
... care iau an de an, nemtesti. V-am tot zis de ele ...
Reţetă de pe aphextwinz.wordpress.com
ficat de porc carne de porc grasa sare coriandru Mod de preparare Se taie felii ficatul porcului si se pune in apa. Se schimba apa de mai multe ori, pana ce ficatul devine alb. Intre timp se ia o bucata de carne grasa de la gat si se pune la fiert. Cand este gata, se pune si ficatul, care nu trebuie sa fiaba mai mult de 2-3 clocote. Dupa ce s-a racit, se da totul de doua ori prin masina. Se freaca apoi carnea cu dosul lingurii, adaugandu-se cate putin din zeama in care a fiert ficatul. Se ...
Reţetă de pe www.retetazilei.ro