Cauta in 140.519 retete
Ingrediente: 2, 1/2 cani zahar 4 linguri cacao 1 cana lapte 1 pach margarina 4 oua 1/2-1 cana nuca 1 lingura bicarbonat 1 cana faina +/- esenta rom Preparare: Zaharul, cacaoua si laptele se pun toate pe foc intr-o cratita maricica (in ea vom pune si restul ingredientelor), si se mesteca pana la dizolvarea zaharului, dupa care se pune margarina. Se opreste o ceasca pt glazura. Dupa ce s-a racit, se pun pe rand galbenusurile, nuca, albusurile spuma, bicarbonatul dizolvat in otet, faina. Puneti...
Reţetă de pe www.wikifood.ro
Mod de Preparare: Zaharul, cacaoua si laptele se pun toate pe foc intr-o cratita maricica (in ea vom pune si restul ingredientelor), si se mesteca pana la dizolvarea zaharului, dupa care se pune margarina. Se opreste o ceasca pt glazura. Dupa ce s-a racit, se pun pe rand galbenusurile, nuca, albusurile spuma, bicarbonatul dizolvat in otet, faina. Puneti esenta daca vreti. Se pune la copt ( se coace f repede), dupa coacere, racire si taiere, se pune glazura. .
Reţetă de pe www.gospodine.net
Ingrediente: 2 oua intregi o cana zahar 1 canita de ulei 1 cana de lapte 2 cani de faina 1 mar dat pe razatoare (aia mare) 1lingurita bicarbonat (stins cu lamaie) cacao (la dorinta) Preparare: Se freaca ouale cu zaharul pana se umfla, apoi se adauga treptat, in ordine, celelalte ingrediente! Se amesteca totul si se pune in tava, tapetata, in cuptorul deja incalzit! Mentiuni: Se presara zahar tos. Pofta buna! Este foarte pufoasa! Timp Preparare: 1 h Complexitate: redusa
Reţetă de pe www.wikifood.ro
Asta este negresa mamei mele.A fost in vizita doua saptamani pe ... printre altele mi-a facut si o negresa, pe care vreau sa o impartasesc ... lla esta. A esit asa de pufoasa... Y salio tan esponjosa... Luati o felie ...
Reţetă de pe vegetarian-gustos-si-sanatos.blogspot.com
... Negresa cu alune este deosebit de pufoasa. Intr-o cratita omogenizam margarina cu ...
Reţetă de pe www.culinar.ro
... ) si mixam pana obtinem o crema pufoasa. Ciocolata o topim la microunde impreuna ... , pana obtinem o crema fina si pufoasa. Compozitia cu ciocolata o turnam intr ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... de greu pentru ca e foarte pufoasa. Dupa cum spuneam mai sus ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Blat. Se pun la fiert untul cu laptele , zaharul, praful de sare si cacaua Din momentul in care incep sa fiarba lasam inca doua minute, apoi oprim focul si lasam la racit. Intre timp separam albusurile de galbenusuri si mixam albusurile spuma. Cand s-a racit amestecul cu cacao, adaugam pe rand faina amestecata cu praful de copt, galbenusurile si la sfarsit incorporam albusurile. Turnam intr-o tava tapetata cu ulei si faina (faina doar pe fund) si coacem la foc mic (aprox 165 grade) timp de...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... s-a copt. Lasam sa se raceasca si portionam. Va poftesc la o negresa pufoasa si aromata (si desigur ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Ingrediente: 1 kg aripioare de pui, 500 gr castraveti murati, o ceapa, 3 linguri de bulion, 1 legatura marar,1 foaie dafin, sare, piper Preparare Pentru inceput se taie rondele castravetii murati si se lasa in apa rece la desarat. Se curata ceapa si se caleste in putin ulei si apa. Se adauga aripioarele spalate peste ceapa si se lasa ~ 15 minute sa se rumeneasca un pic, intorcandu-se pe ambele parti. Se adauga castravetii murati, bulionul si foaia de dafin. Se da in cateva clocote si se...
Reţetă de pe micky-mihaela.blogspot.com
... amesteca usor. 5. Toarna aluatul pentru negresa in tava si coace-l pentru ...
Reţetă de pe www.culinar.ro
Inca un desert care sa inveseleasca sarbatorile de iarna. Negresa delicioasa si super pufoasa, taiata si decorata ca bradutii de Craciun. Ingrediente Negresa pufoasa glazurata 150 g unt 200 g zahar 3 linguri lapte 3 linguri cacao 1 lingura cafea macinata esenta de rom 3 oua 6 linguri faina 1 lingurita praf de copt 1 [&]
Reţetă de pe dragomirnadina.blogspot.com
Dati drumul la cuptor la 180 C. Pregatiti o tava de 24 x 30 cm cu hartie de copt iar apoi o punem de o parte.Se topeste ciocolata in cuptorul cu microunde ( aveti grija sa nu se arda ) iar apoi o lasam sa se raceasca un pic, nu trebuie sa fie mai sus de 45 de grade in momentul in care vine amestecata cu celelalte ingrediente.Mixati untul pana devine cremos. Adaugam ciocolata , amestecand cu o lingura de lemn iar apoi ouale putin cate putin si zaharul. Adaugam faina si nucile , amestecam bine...
Reţetă de pe www.culinar.ro
300 grame faina 1 lingurita sare 300 grame ciocolata alba taiata bucati mari 200 grame unt taiat in bucati de 2cm 350 grame zahar tos 100 grame zahar brun 5 oua la temperatura camerei 2 lingurita esenta de vanilie 200 grame fulgi de cocos Preparare: etapa 1 Incalziti cuptorul la 200 grade celsius. Ungeti cu unt fundul unei tavi pentru cuptor, apoi acoperiti-l cu hartie de copt. etapa 2 Intr-un castron amestecati faina cu sarea. etapa 3 Asezati bucatile de ciocolata si cele de unt intr-o...
Reţetă de pe www.petitchef.ro
... tos. Pofta buna! Este foarte pufoasa! Timp Preparare: 1 h Complexitate: redusa Incearca si urmatoarele retete deosebite: Negresa cu Crema de Branza Prajitura ...
Reţetă de pe www.reteteculinare.ro
... : Incearca si urmatoarele retete deosebite: Negresa cu Crema de Branza Prajitura ...
Reţetă de pe www.reteteculinare.ro
... Alice albinutza Va place prajitura Negresa? Mie una...inca nu mi ... , si nu sunt singura, ca Negresa este una din acele prajituri ... atragatoare. Eu nu sunt fan Negresa asa cum sunt fan Amandina ... face placere sa pap cate o negresa din cand in cand. Dupa ... ales foarte usor de mancat. o negresa buna cu un gust intens de ciocolata, foarte foarte pufoasa si foarte ciocolatoasa,...
Reţetă de pe alice-albinutza.blogspot.com
Negresa aceasta cu miez de nuca este foarte pufoasa si se pastreaza proaspata pana ... de ciocolata Mod de preparare Negresa cu miez de nuca 1 Intre ... si bombonele decorative! (Putem servi negresa si simpla, pudrata cu zahar). Sfaturi utile Negresa cu miez de nuca Nu este nicio problema ...
Reţetă de pe www.ghid-culinar.ro
... devine crocanta deasupra. La interior, trebuie sa fie moale si pufoasa. 6. Negresa se lasa sa se raceasca in forma in care a fost ...
Reţetă de pe www.culinar.ro
... negresa de post pufoasa si foarte gustoasa. Merisoarele ii dau un plus ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com