Cauta in 109.961 retete
Marul se decojeste, se taie cuburi si se pune intr-o carafa mare, se adauga apoi zeama de la 2 lamai si 1/2 (cealalta jumatate de lamaie se taie felii subtiri si se adauga si ea in cana). Peste mar si lamaie se toarna nectarul de piersici, o mana de cuburi de gheata, zahar dupa gust, cateva bucati de zmeura si se amesteca. Se completeaza apoi cu apa minerala sau plata si se mai amesteca inca o data.
Reţetă de pe superpicant.ro
Se curata fructele de coaja si samburi si se paseaza. Pui apa si zaharul, clocotesti totul 10-20 de minute spumuind bine. Il torni fierbinte in sticle, le legi imediat si le asezi intre patu ...
Reţetă de pe www.retetelebucatarului.ro
... . Se amesteca uleiul, sucul de piersici si galbenusurile cu 80 g de ... prepara primul mousse, cel de piersici. Piersicile se spala, se curata ... de apa. Cand piureul de piersici incepe sa fiarba se ia ... se amesteca cu piureul de piersici racit, apoi se toarna moussul ... toarna crema peste moussul de piersici. Se pune iar tortul in ... jumatate de ora. Se curata...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... 1 lamaie 1/2 l apa. Pregatesti asa: Cureti piersicile de coaja si de samburi ... pe care-l torni fierbinte peste piersici si le lasi deoparte o ora ... care-l adaugi peste compozitia de piersici si dai crema la rece ...
Reţetă de pe www.bucatarul.ro
50 ml martini alb, 100 ml gin, 125 ml apa tonica, Mod de preparare: Intr-un pahar mare de 400 ml se amesteca toate ingredientele, se pune gheata si se orneaza cu lamiie.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Cocteil Din Martini Si Nectar De Piersici Ingrediente 50 ml martini alb, 100 ml gin, 125 ml apa tonica, 125 ml nectar de portocale (sau piersici), gheata, lamiie Preparare Intr-un pahar mare de 400 ml se amesteca toate ingredientele, se pune gheata si se orneaza cu lamiie. Durata 10 min
Reţetă de pe retete-culinare.freshinfo.ro
Intr-un pahar mare de 400 ml se amesteca toate ingredientele, se pune gheata si se orneaza cu lamiie. - 50 ml martini alb, 100 ml gin, 125 ml apa tonica,
Reţetă de pe retete-culinare.rol.ro
Mod de preparare: Intr-un pahar se pun cuburile de gheata si zaharul vanilat. Se toarna peste nectarul de portocale si jumatate de mandarina. Apoi se pune nectarul de piersici. Se pune frisca si se orneaza cu cealalta jumate de mandarina. - Ingrediente: 50 ml nectar portocale 50 ml nectar piersici o mandarina gheata frisca zahar vanilat
Reţetă de pe www.pofticiosi.ro
Am mixat ouale, zaharul, zaharul vanilat, praful de copt. Am adaugat uleiul si dupa ce am mixat cateva minute am adaugat si nectarul de piersici.Au urmat budinca si faina si apoi ciocolata maruntita.Am pus in tavi hartiile pt briose si am pus in fiecare hartie cate o lingura de compozitie la o tava si la alta tava am pus intai o lingura de mar calit apoi lingura de compozitie. Calde le-am uns cu crema de ciocolata si am adaugat ornamentele.
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... topit ciocolata cu 100 ml frisca, am amestecat cu nectarul de piersici,am pus peste compozitia de oua si am omogenizat ... zeama de la compotul de piersici, am pus jumatate din crema , piersici taiate feliute, a 2 a foie, insiropat, uns un strat subtire de gem ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Combinam vodka si nectarul de piersici, amestecam putin apoi adaugam gheata si felii de lime. Hai noroc!! :))
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Ingrediente: 5 kg piersici fara samburi, 1 kg zahar, 4 l apa, 1 lingura salicil ( sau ... (sau alcool dublu rafinat), Preparare: Spalam piersicile si le indepartam samburii. Piersicile se dau prin masina de rosii (astfel coaja se elimina ... sau praf conservant si turnam nectarul direct in sticle, fierbinte cum ...
Reţetă de pe www.bucatareselevesele.ro
... prepara si din piersicile de toamna un nectar delicios. La prepararea acestui nectar am folosit soiul de piersici , Superba de Toamna ce se gaseste ... piata cu acest soi de piersici nu treceti pe langa ele ... mici si mai pricajite decat piersicile pe care le stiti deoarece ... mai aromate si mai delicioase decat piersicile din luna august& Ingrediente...
Reţetă de pe www.bucatareselevesele.ro
... sterilizeaz(n abur) sticlele pline cu nectar doar pn unde ncepe "gtul ... folosesc fructe ca: zmeur, caise, piersici. Fructele se terg, nu se ...
Reţetă de pe www.wikifood.ro
Sirop si nectar Ca sa va fie mai usor am facut ... o gama variata de Sirop si Nectar de fructe. Sirop de Mure ... de Pere Sirop de Porumbele Nectar de catina Sirop de soc ... de muguri de brad Nectar din Piersici de Toamna Sirop din Fructe de Soc Sirop de ... Sirop de Capsuni cu Ghimbir Sirop de Soc- Socata Nectar din piersici Nectar de caise Sirop ...
Reţetă de pe www.bucatareselevesele.ro
... de dulci si aromate erau piersicile. Mari, pufoase, zemoase, dulci& De ... , ieri, bucurie mare. Am cumparat piersici frumoase. Incantata ca sunt atat ... dure, secate de nectar. Happy! Ce minuni de piersici! Revine obsesia mea de vara! O cura de piersici delicioase si super sanatoase. Nu ... melancolica a trecut. O fi de la piersici? O fi de la lavanda? De ... . E prea pretios XOXO,...
Reţetă de pe www.delicioasa.com
Ingrediente necesare Ingrediente: 8 prune, 6 caise, 3 piersici, miere. Mod de preparare: Se mixeaz fructele _i se amestec cu miere dup gust. Se pun in pahare _i se introduc la frigider. Se servesc reci. Va dorim pofta mare Copyright - http://www.retete-online.com Alte retete online
Reţetă de pe www.retete-online.com
Daca aveti masina de paine, puneti toate ingredientele pentru aluat si masina isi va face treaba; in caz contrar..faceti ca mine: Puneti intr-un castron mare faina, adaugati zaharul, drojdia faramitata cu mana iar apoi, putin cate putin, framantand, siropul incalzit usor (nu fiebinte, doar caldut) Adaugati treptat uleiul, coaja de lamaie rasa si sarea. Framantati timp de 10 minute. Acoperiti cu un servet curat si mutati vasul la loc cald, ferit de curent, pana-si dubleaza volumul. Luati ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Am mixat ouale cu zaharul, zaharul vanilat si un praf de sare. Am adaugat uleiul si apoi nectarul mixand continuu. Am adaugat si faina amestecata cu fulgii de ovaz si praful de copt. Am turnat in tava tapetata cu hartie de copt, am pus fructele deasupra (piersica si visinele) si am bagat in cuptorul incins. Cand a fost gata am pudrat cu zahar pudra Nu stiu cat de aspectuoasa a iesit dar de buna pot spune ca a fost foarte buna ca a disparut imediat
Reţetă de pe www.bucataras.ro