Cauta in 139.572 retete
Frecam untul cu fructoza Adaugam oul Nuca, restul de ingrediente. Facem bilute. Si le "intindem" cu cutitul.Dam la cuptor pentru aprox 10-15 min!
Reţetă de pe www.bucataras.ro
La Blat : am batut galbenusurile + fructoza + marga semitopita. Am adugat cacao, esenta de rom si alternand am pus laptele si faina amestecata in prealabil cu praful de copt. Am copt cca 30 minute la foc mediu. Am scos pe un gratar si am lasat la racit. Crema : se bate frisca (smantana). Nu iese batz ca si frisca lichida. Se adauga iaurtul, fructoza, esenta de rom. Gelatina se lasa la inmuiat in putina apa rece apoi se dizolva la bain-marie. Se adauga si gelatina in frisca si se amesteca...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Pui Cu Fasole Montignac Ingrediente 1 pui mediu, o ceapa, 400g fasole verde ...
Reţetă de pe retete-culinare.freshinfo.ro
... ani de zile adepta stilului montignac, de acolo au inceput tulburarile ...
Reţetă de pe antzukastuff.blogspot.com
Zmeura zdrobita la pasator si apoi strecurata se amesteca cu sucul de portocala si fructoza. Smantana se bate (fiind cu 15 % grasime nu se face frisca) si se amesteca cu piureul de zmeura. Se pune in vas de plastic si se da la congelator. Se scoate dupa 1 ora si se amesteca bine, ca sa nu se formeze cristale de gheata. Repetam de cca 4-5 ori. Gata! reteta adaptata pt. regimul Montignac pt. reteta normala se foloseste zahar pudra in loc de fructoza si smantana dulce lichida...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Batem albusurile spuma cu un praf de sare. Frecam si galbenusurile si peste ele adaugam branza de vaci, untul si omogenizam bine. Se adauga si faina amestecata cu praful de copt, cascavalul si albusurile batute spuma. La sfarsit adaugam maslinele taiate bucatele mici, sare si piper. Se pune compozitia in forme de muffins, se umplu formele si se coc la 175 grade C cca 35 minute (sau proba scobitorii) Pentru reteta obisnuita se inlocuieste faina de soia cu faina alba de grau.
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Galbenusurile se freaca cu fructoza si untul. Se adauga alternativ faina(amestecata cu praful de copt) si "laptele". Iese o compozitie mai groasa. Se pune in tava, se niveleaza si se coace la foc mediu 25 de minute. Se scoate din cuptor si se adauga bezeaua. Bezeaua: albusurile se bat batz, se aduga treptat si fructoza si iar se bate bine. Se aduga visinele bine stoarse, taiate in jumatati si se amesteca usor cu lingura. Se rastoarna peste blat, se intinde si se mai coace cca 15 minute. Se...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Spalam legumele, curatam dovlecei de coaja si le taiem felii de aceeasi grosime. Intr-o tava unsa cu ulei de masline, punem alternativ felii de dovlecel si de rosii. Condimentam cu sare si piper dupa gust. Dam tava la cuptor pentru aproximativ 15 minute. Intre timp batem oul impreuna cu cele doua linguri de smantana si de branza. Dupa cele 15 minute, scoatem tava din cuptor, punem peste legume sosul de branza si presaram ierburi de Provence. Introducem apoi tava din nou in cuptor pentru 20...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Mixam galbenusurile cu fructoza. Topim untul + cioco la bain marin, lasam la racit. Albusurile le batem cu fructoza. Turnam peste galbenusuri untul+cioco topite. Adaugam si albusurile spuma si mixam la viteza mica. Punem si esenta de rom. Turnam in tava de 22 cm tapetata cu hartie de copt si unsa cu unt. Coacem 30 minute la foc mediu. (170 grade C) Se rastoarna pe un gratar si se lasa la racit. La bain-marie incalzim smantana + cioco + ness, amestecam pana se omogenizeaza si lasam la racit....
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Se prepara un aluat din 250 gr. branza + 150 gr. iaurt + 200-250 faina + varf sare + 1 ou. Se mai presara faina pana nu se mai lipeste de mana. Se framanta si se formeaza un aluat ce se intinde in tava (am folosit tava de tort de 22 cm)Se coace cca 15-20 minute la foc mediu. Ceapa si ciupercile se taie marunt si se calesc pana se evapora apa. Se racesc putin si apoi se adauga restul de branza, sare, piper si marar. Se omogenizeaza bine si se pun in tava peste aluat. Se coace 20-30 minute.
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Mod de preparare Vinetele isi pastreaza proprietatile chiar daca sunt preparate termic. Acest fel de mancare italienesc are putine calorii si se poate consuma cald sau rece. Important e sa alegeti vinete cu putine seminte si cat mai albe. Se incalzeste cuptorul cu 20 minute inainte de a gati. Se taie vinetele spalate in cuburi mici, pe care le punem intr-o tava unsa cu putin ulei: Se acopera tava cu folie de aluminiu si se coc bucatile de vanata in cuptorul preincalzit. Dupa circa 15-20...
Reţetă de pe bucataria.realitatea.net
1 kg carne de vitel  de preferat mai slaba- taiata cubulete, 6 tije de telina, 1 ceapa, 2 conserve de rosii taiate (de 400 de grame fiecare), 150 de grame de masline, sare, piper, 4 linguri de ulei, o foaie de dafin Proces tehnologic: 1. Tocam ceapa si telina marunt, le calim in 2 linguri de ulei, si le punem in vasul crock-ului 2. Calim in restul de ulei carnita, pana se rumeneste usor, o saram (atentie la cat de sarate sunt maslinele, ale mele nu prea au fost) si piperam. O punem si pe...
Reţetă de pe www.petitchef.ro
-500 gr carne de vita -1 lingura mustar ( fara zahar !!!!!!) -1 lingura sos rosii pasate (fara zahar !!!!!) -1 ceapa (tocata marunt) -1 lingura oregano (uscat) -fulgi chili -sare ,piper + -mozarella -salata verde -ceapa -castraveti murati -rosii -etc Preparare: -se amesteca ingredientele de mai sus (carne tocata,mustar,sos rosii,chili,oregano,ceapa tocata ,sare,piper) intr-un bol -se formeaza chifle si se tin cca 1 ora la frigider sau mai mult -se prajesc hamburgerii pe gratarul incins --dupa...
Reţetă de pe www.petitchef.ro
... copii ale aceleasi carti, "Dieta Montignac" . Se vede ca am prieteni ... care veti intelege ce e Dieta Montignac, cum se tine, de ce ...
Reţetă de pe brindusascheaua.blogspot.com
... trebe sa manance, chiar si Montignacii... Pentru asta, aveti nevoie de ... avertisment...glumesc, evident ....sau nu :)) Montignacii stiu ca teama de kg ...
Reţetă de pe www.dulcegarii-culinare.ro
... carti ale lui Michele Montignac - Dieta Montignac si Uleiul de masline ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
... - pe care tot neamu de montignaci il pot recunoaste - asa ca ...
Reţetă de pe www.dulcegarii-culinare.ro
... placuta! *daca tineti Faza 1 a dietei montignace puneti o lg faina integrala o lingura ...
Reţetă de pe antzukastuff.blogspot.com
Merele se curata de coaja, se taie cubulete si se amesteca cu scortisoara si nuca pisata. Ouale se bat bine cu un praf de sare si fructoza, se incorporeaza si uleiul, apoi se adauga vanilia si praful de copt stins cu zeama de lamaie. Omogenizam bine, apoi adaugam fainurile, in proportie 1:1. Am pus cate o lingura faina integrala, una tarate, pana la 5:5, dar cu grija, pana se obtine un aluat mai gros decat cel pentru clatite. Intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina integrala, punem...
Reţetă de pe www.bucataras.ro