Cauta in 124.375 retete
... carora le plac mancarurile cu afumatura. Ingrediente: 2 rasoale de porc afumate ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Rasol cu afumatura Cuvinte cheie: afumatura , ceapa rasa , costita , dafin , mustar ...
Reţetă de pe www.retete-culinare-online.com
... Ingrediente A? kg fasole, 7-8 bucati afumaturi, 2-3 cepe, 1-2 linguri grasime Se alege fasolea ... din ajun se spala si afumaturile si se pun la desarat ... fasolea, ceapa taiata marunt si afumaturile taiate bucati. In cazul in ...
Reţetă de pe retete-culinare.freshinfo.ro
Mod de preparare reteta Se face un rantas cu faina, ulei, usturoi si se stinge cu 1,2 litri de zeama de afumaturi. Se sareaza daca este nevoie, se adauga carnatii taiati rondele si galuste din aluat cu cartofi. Se acreste cu putin otet si se serveste cu smantana. (se prepara atunci cand avem zeama ramasa de la sunca afumata fiarta sau de la alte afumaturi). Va dorim pofta mare
Reţetă de pe www.retete-online.com
cu garnitura de orez 400 kg peste oceanic, 1/4 lingurita pudra de curry sau boia de ardei, sare, 1/2 lingura de faina, 120 g unt, 40g afumatura, 1 ceapa, 1 mar, 4 cuisoare, 200 g orez, 3/4 l supa. Se fierb ingredientele si afumatura. Se taie 2-3 escalopuri din peste si se prajesc in unt. Totul se mai fierbe 2-3 minute cu sosul si smantana. Se aseaza pe un platou si separat se serveste pilaf si merele.
Reţetă de pe www.sa-gatim.ro
Ingrediente 4 cepe, 8 cirnaciori afumati, 200 g de ficat, slanina afumata, citeva ciuperci proaspete (albe) Mod de preparare Taiati cirnaciorii si ficatul in bucati de marimi egale. In frigari puneti, pe rind, intercalind afumaturile cu ficat, ceapa si ciuperci. Tineti apoi frigaruile gata pregatite intr-un sos facut din: ulei, vin alb, piper, sare, cimbru. Intoarceti-le de citeva ori si frigeti-le la foc viu.
Reţetă de pe culinar.hi24.ro
Mod de preparare: Conopida se fierbe la aburi si se taie in bucatele de 2-3 cm.Pastrama (sau afumatura) se taie in bucati de 2-3 cm, iar cascavalul se rade.In caserola care merge la cuptor se aseaza conopida, peste conopida pastrama si deasupra se acopera cu cascavalul ras.Se lasa la cuptor 15 minute la 200 grade sau pana cand cascavalul e complet topit si rumenit. - Ingrediente: 1 conopida medie - 200 g pastrama (sau orice fel de carne afumata) - 250 g cascaval sau mozarella
Reţetă de pe www.pofticiosi.ro
... intre straturi sorici , costita sau afumatura . Se acopera cu apa (si ...
Reţetă de pe www.vulpeabucatar.com
... proaspata si citeva bucati de afumatura, precum si citeva boabe de ...
Reţetă de pe retete-culinare.freshinfo.ro
Mod de preparare reteta Se prepara in acelasi fel ca supa de mazare uscata, dar se mai adauga coaja rasa de la o jumatate de lamaie si nu se trece prin strecuratoare. Se acreste cu zeama de lamaie si se serveste cu smantana. Fiarta in zeama de afumaturi, supa este foarte gustoasa si consistenta. sa Va dorim pofta mare
Reţetă de pe www.retete-online.com
... usturoi verde 2 linguri ulei 500 g afumatura 200 ml smantana 2 legaturi tarhon ... apa cu putina sare. Adaugati afumatura taiata in cubulete si tulpinile ...
Reţetă de pe www.bucatarul.ro
... afumatura se rumeneste in putin ulei,apoi se adauga ceapa tocata ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... in putin ulei impreuna cu afumatura taiata si ea in bucatele ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Punem pastele la fiert in apa cu putina sare iar intre timp ne ocupam de sos. Taiem ceapa si afumatura marunt, pisam usturoiul, apoi le punem la calit impreuna. Dupa ce sunt gata, adaugam apa, pasta de tomate, condimentele si lasam sa mai dea impreuna cateva clocote. La sfarsit, adaugam putin patrunjel verde tocat marunt. Dupa ce s-au fiert pastele, le clatim cu apa rece ca sa nu se lipeasca si le lasam la scurs. Le amestecam cu sosul. Foarte gustos!
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... pe jumatate fiarta se adauga afumatura.Spre sfarsitul fierberii se adauga ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... apa la inmuiat. Bucata de afumatura se spala si se pune ... va face ciorba se pune afumatura in apa sa fiarba cu ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... Se taie in bucati potrivite afumatura.Se pune la foc ,se ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... apoi o taiem marunt. Taiem si afumatura in bucatele mici si deasemenea ... putin ulei, apoi adaugam si afumatura si mai lasam 5 minute pe ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Varza se scoate din saramura,o spalam cu apa rece si o taiem marunt. Pieptul de porc si afumatura le taiem in bucati si le punem intr-un vas pe aragaz sa se prajasca putin in ulei.Adaugam ceapa si lasam sa se calesca putin. Luam vasul de pe foc si punem totul in vasul de lut,adaugam varza,bulionul,foile de dafin,boabele de piper si amestecam bine. Dam totul la cuptor pentru 1 ora si ceva. o bunatate!!!!
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... se adauga boia, apa si afumatura, menta, piper, sare si se ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro