Cauta in 142.208 retete
... Se tine carnea de mistret taiata bucatai mari in marinata cateva ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... smaltuit se pune carnea de mistret si se toarna baitul pe ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Mod de preparare reteta Se fierbe o marinata cu zarzavatul taiat rondele in vin condimentat, se raceste si se lasa carnea cateva zile in marinata sa se fragezeasca. Apoi se fierbe in marinata si, cand este moale, se scoate si se taie felii. intr-o cratita mica, se incalzeste pasta de macese, se dilueaza cu putina marinata si se condimenteaza cu mustar. Se toarna putina marinata fierbinte pe platoul de servit, se asaza feliile de carne in mijloc, iar pe margini hrean ras. Sosul de macese se ...
Reţetă de pe www.retete-online.com
Cotletele se bat, se presara cu sare si piper macinat, se trec prin faina si se prajesc in untura pe ambele parti pâna se rumenesc, apoi se scot intr-un alt vas. Se prajeste ceapa tocata marunt in untura de la cotlete. Se adauga câteva rosii taiate in bucati si 2-3 legaturi de tarhon (se aleg frunzele si se oparesc) 2 linguri cu pasta de rosii, 1 lingura de otet, dupa gust, sare, piper. Se serveste cu garnitura de orez sau piure de cartofi. Se poate prepara si cu ciuperci in loc de tarhon....
Reţetă de pe retete-culinare.rol.ro
Mod de preparare reteta Feliile batute cu batatorul de carne se condimenteaza cu sare si piper si se lasa asa o zi. A doua zi se prajesc in unt fierbinte, se adauga 100 ml vin si se fierb inabusit. Cand carnea devine moale se lasa zeama sa scada, se presara faina, se stinge cu vinul ramas si se mai lasa pe foc sa dea cateva clocote. Se adauga smantana si se serveste cu pogacele din foitaj. Va dorim pofta mare
Reţetă de pe www.retete-online.com
Carnea se taie in forma unui muschi, se impaneaza cu slanina si usturoi, apoi, intr-o tava cu untura, se pune la cuptor, pentru frigere, (dupa ce in prealabil a fost fiarta si este frageda). Dupa ce carnea s-a rumenit putin se adauga legumele taiate felii si se lasa la cuptor pâna se prajesc putin legumele. Din faina diluata cu vin si putina apa calda se face un sos care se bate bine sa nu aiba cocoloase si se toarna peste legumele din tava când friptura este rumenita frumos si este...
Reţetă de pe retete-culinare.rol.ro
Snitel natur din carne de mistret Ingrediente Carne de mistret 1 kg faina 75 g ulei 125 g vin 150 ml unt 50 g piper sare Mod de preparare Carnea, dupa ce a fost marinata, se taie felii, care se bat cu un batsnitel, se sareaza, se trec prin faina si se prajesc in ulei. In uleiul ramas se caleste faina ramasa, se stinge cu vin, se pune carnea in sos si se fierb impreuna 30 min. La sfarsit se adauga untul, se mai da un clocot si se potriveste gustul cu piper si...
Reţetă de pe www.gastronomicus.ro
... de vin Ingrediente Cotlet de mistret 1 kg faina 75 g ulei 125 ...
Reţetă de pe www.gastronomicus.ro
Mod de preparare reteta Se bat cotletele cu batatorul de carne ca sa se subtieze, se condimenteaza cu sare si piper, se ung cu unt rece, se lasa deoparte cateva ore, apoi se prajesc in doua linguri de ulei pana se rumenesc. Se scot pe un platou si se toarna peste ele sosul preparat astfel: se prajeste ceapa intr-o lingura de ulei, se presara deasupra o lingura de faina, se stinge cu vin si, daca e necesar, cu apa. Se condimenteaza cu mirodeniile. Va dorim pofta mare
Reţetă de pe www.retete-online.com
Carnea taiata patratele, ceapa calita, verdeata spalata bine se dau prin masina de tocat. Se adauga oul, piperul, sarea, restul de verdeata si usturoiul pisat. Se framânta bine tocatura si se formeaza chiftelute care se dau prin faina. Se pun la prajit in untura fierbinte si se intorc pe ambele parti. Se servesc cu piureu de castane sau de cartofi si cu muraturi sau cu sufleu de mere. - 500 g carne macra, 100 g franzela, un ou, 1 lingura cu faina, piper pisat, marar, patrunjel, sare, ulei ...
Reţetă de pe retete-culinare.rol.ro
... kg carne mistret tanar, 3 morcovi, 2 cepe, 2-3 catei de usturoi, 1 pahar marwe ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... portii. Carnea de iepure, caprioara, mistret etc., dupa ce a fost marinata ...
Reţetă de pe culinar.hi24.ro
... friptura speciala din carne de mistret care le va placea foarte ... platou cu friptura de porc mistret alaturi de garnitura de cartofi ... legume sote. " Ingrediente 1 pulpa porc mistret 200 g slanina 1 foaie de dafin ... Fotografia prezentata in reteta de Friptura de porc mistret apartine K Ideas ...
Reţetă de pe www.retete-on-line.ro
porc mistret Carnea de porc mistret tanar se pregateste, dupa ce a fost curatita de piele, de par si de vine, ca orice carne de porc. Daca mistretul este mai batran, se tine cateva zile intr-o marinata facuta din vin alb si otet, putin ulei, felii de morcov, ceapa, cimbru, dafin, usturoi, sare, piper.
Reţetă de pe gospodin.ro
Se taie carnea cubulete dupa care se lasa la marinat 24 ore. Marinata: Se taie ceapa pestisori,morcovul rondele si telina bucatele. Se pun toate zarzavaturile taiate cu carne , vinu,apa, sarea ,apa si patrunjel verde la macerat 24 ore la rece. Dupa 24 ore se scoate carne de la macerat si se trece prin jetul de apa rece, la fel si legumele se pun intr-o strecutaroare si se trec prin apa rece. Ceapa se toaca marunt si se caleste in ulei dupa care se pune ardeiul taiat cubulete se mai caleste...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Carnea curatata de pielite,daca stii ca este de la un exemplar mai batran este bine sa o fierbi in prealabil,in bucati mari.Daca este mai tanara se poate pune direct in tava.Se unge bine cu untura sau ulei,se condimenteaza bine fiecare bucata mai mare cu condimente dupa gust, apoi complectezi cu apa cat sa treaca peste.Dai la duba dar nu uita sa verifici sa nu ramana fara apa .Cand intra furculita bine in carne,pui lasi sa scada apa bine,pui usturoiul.Cand o iei de pe foc,scoti si portionezi...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... trebuie: 1 kg carne de porc mistret 6 cartofi 2 cepe 1/2 telina 1/2 radacina patrunjel ... asa: Speli bine carnea de mistret si o pui la fiert in ...
Reţetă de pe www.bucatarul.ro
... cu ciuperci Ingrediente Cotlet de mistret 1 kg faina 75 g ulei 125 ... Mod de preparare Cotletul de mistret, dupa ce a fost marinat, se ...
Reţetă de pe www.gastronomicus.ro
Iti trebuie: 1 kg pulpa de mistret 5 catei de usturoi 1 lingura de ...
Reţetă de pe www.bucatarul.ro
Mod de Preparare: Pasul 1) Carnea de mistret se taie cubulete si se caleste in ulei. Se adauga ceapa fin tocata. Se stinge cu apa si se lasa 15-20 min la foc potrivit. Pasul 2) Se adauga un fir de ulei (de masline) si pasta de tomate. Se condimenteaza dupa gust. Se amesteca din cand in cand si se fierbe 50-60 min la foc mic, comepletandu-se cu apa daca este necesar. Pasul 3) Se adauga maslinele si se mai lasa 20 minute. Se mai condimeneteaza daca este cazul. .
Reţetă de pe www.gospodine.net