Cauta in 21.294 retete
7-8 buc. dovlecei potriviti, 4-5 buc. rosii, 1 buc. ceapa, 1 lingurita faina, sare, piper, ulei, verdeata, foaie de dafin, supa de zarzavat Mod de preparare: Ceapa tocata se inabusa in ulei incins. Se adauga faina, apoi dovleceii si rosiile taiate bucatele si putina supa de zarzavat sau apa, foaia de dafin, sare. Se fierbe inabusit o jumatate de ora. La urma, se adauga patrunjelul si mararul taiate marunt.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
3 buc. dovlecei, 1 buc. ceapa, 300 gr. rosii, 1-2 linguri untdelemn, verdeata Mod de preparare: Ceapa taiata marunt se fierbe inabusit in untdelemn si putina apa. Se adauga dovleceii curatati si spalati, taiati in cuburi potrivit de mari si se acopera cu rosiile curatate de coaja si taiate rondele. Se lasa la foc mic. Se adauga apoi verdeata. Mod de servire Se servesc reci
Reţetă de pe www.retete-bune.com
15-20 buc. dovlecei in floare, 1/2 kg. de rosii, 1 buc. ardei ... ulei si se asaza peste dovlecei. Se zdrobeste usturoiul si se pune peste mincare. Se adauga 1/2 pahar de apa ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 morcov, Mod de preparare: Se curata ceapa, morcovul, patrunjelul, dovleacul. Dovlecelul se curata de simburi (daca are simburi)si se da pe razatoare, se freaca cu o lingurita de sare si cu o lingurita de otet se lasa 15 minute. Ceapa, morcovul, patrunjelul, ardeiul se taie un in cubulete sau se dau pe razatoare, se inabusa cam 5 minute, apoi se adauga dovleacul, se pune apa cat sa cuprinda legumele(foc mediu). Cind legumele sunt fierte, intr-o cana se pune o lingura de faina, se amesteca si...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... Unul din felurile preferate de mincare ale copiilor mei. Mereu folosesc ... normal nu le accepta in mincare. Baiatul meu chiar asa imi ... oricare citeva legume dintre urmatoarele: dovlecei, morcovi, dovleac, ardei gras, gogosari ...
Reţetă de pe alfinuta.blogspot.com
... apa rece, desertindu-se in mincare, cu care se amesteca, lasind ... cratita de pe foc si mincarea se drege imediat cu smintina ... , dupa preferinta. - 500-700 g legume: dovlecei, cartofi, morcovi, gulii, conopida, spanac ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro